Potujem z vlakom - kaj moram vedeti?
Posted 16 July 2010 - 05:05 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 July 2010 - 06:08 PM
[Napoleon]
Posted 16 July 2010 - 08:34 PM

Posted 20 July 2010 - 12:00 PM
Je že šel kdo v Budimpešto z vlakom? Vožnja traja 9 ur menda.. (: Yeah.
Ena znanka je šla ja. Ona je sicer iz Prekmurja, tako tako je malce bližje, ampak je trajala vožnja kljub temu pb. 6 ur. Tudi zato, ker so na popravljali progo in so morali vmes prestopat.
Posted 03 March 2011 - 08:43 PM
[Napoleon]
Posted 04 March 2011 - 07:45 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 March 2011 - 08:29 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 March 2011 - 10:16 AM
po prečkanju meje sem pa naštopala enga strica do mesta v Trstu.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 March 2011 - 06:34 PM
Ma un bus ko gre direkt iz Lj, je butasto, kr vozi sam zgodaj zjutraj, jaz mam pa let zvečer, če nebojo kaj spreminjali.
[Napoleon]
Posted 04 March 2011 - 08:20 PM
edit: sem že preverila in ne ustavi. to je pa nekaj novega.
Posted 04 March 2011 - 10:23 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 08 March 2011 - 09:40 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 March 2011 - 09:56 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2011 - 10:27 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 March 2011 - 10:34 AM

Posted 08 March 2011 - 01:02 PM
Ko sem jaz vehementno klicala na železniško za vozni red LJ-trst, mi je možakar rekel, da italijanom ni do tega da bi naši vlaki ustavljali v trstu in da obžalujejo stanje kakršno je.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 March 2011 - 01:26 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 March 2011 - 02:04 PM
Posted 15 September 2011 - 02:39 PM

Posted 15 September 2011 - 02:41 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)