Jump to content

Photo

Kanarski otoki

• Please log in to reply
76 replies to this topic

#21 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2010 - 10:43 AM

Ja, saj, ker piha in so valovi.

To, da piha in so valovi je pa logično, ker so Kanarci v oceanu in niso nek otok v enem manjšem, zaprtem, morju.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#22 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 June 2010 - 10:44 AM

Ja, to je super za surfat. Je pa vetrovnost odvisna od tega, na kateri strani otoka se nahajaš. Pa vem da se da plavat z delfini, to bi toooook šla oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#23 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 June 2010 - 12:21 PM

Jaz imam Fuerteventuro na wishlisti =) nujno se it učit deskat...

http://manawai.si/index_si.html
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#24 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 June 2010 - 12:32 PM

Jst bi šla surfat, sam okej, za vse pa tud nimam keša tongue.gif

A pol Kanarski za kšn relax, rent a car pa super plažkanje odpadejo? No sej, ko bom mela čas, moram mal pogooglat.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#25 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 June 2010 - 12:59 PM

Jaz sem bila na Tenerifih (al kakorkoli se to sklanja), pa se spomnim samo neznosnega vetra in pihanja. Plaža je bila fajn, ampak se nisem prav veliko kopala.
  • 0

#26 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 10:19 PM

Jaz sem videla par slik enih ljudi, ki so bili tam in omg, tako bedne lokacije pa še ne. Pusto.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#27 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 June 2010 - 11:10 PM

^ Kakšna antikonformistka. ˘-˘

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#28 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 June 2010 - 11:20 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 6. 2010 - 23:19) View Post

Jaz sem videla par slik enih ljudi, ki so bili tam in omg, tako bedne lokacije pa še ne. Pusto.

Jap. točno tako je bilo laugh.gif

Jaz sm ful mislna kok so svetski kanarski, nakonc pa res razočaranje. Za sončit se ni, ker majo po večini vroč črn pesek, tam kjer so pa bele plaže pa ful piha in polno surfarjev/kitarjev.
Pa še vreme morš fajn trofit, ker lahka maš cel teden čist oblačno.
Jst sm tenerife cele dala skoz, rentatcar in to in ni nič pametnega za vidt. Res.
  • 0

#29 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 15 June 2010 - 11:24 PM

Jaz sem bila na KO lanski julij, Fuerteventura in Lanzarote.

Narava resda ne ponuja nič zelenega, kamor seže pogled je puščava, ravnina, pesek. In ravno v tem je njena očarljivost in posebnost.

Fuerta je znana po svojem vetru, veter piha vedno! (se česat ne splača:D) in zato so tam najboljši pogoji za surfanje in kajtanje.

Idealno za počitnice, če iščete zabavo, se dogaja nonstop, plaže so mivkaste, peskaste, ena lepša od druge...

Jaz grem letos jeseni ponovno, baje da je najboljši čas takrat za obisk, september, oktober... pa še vročina bo pojenjala.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#30 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 11:26 PM

Ma ja, če to iščeš, je ok. Čeprav se mi zdi, da si večinoma ljudje Kanarske čisto drugače predstavljajo.
Meni sam pesek (mivkaste plaže so mi strašno anti) in ravnica predstavljata živo grozo.
Ne bi šla tja tudi s podkupnino.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#31 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 June 2010 - 11:31 PM

jap, jaz sem si tud drugac predstavla vse skupi.
Plaže mi pa niti podrazno niso ble lepe. Daleč od tega.
Za kšnga surferja bi blo. Za romantične počitnice pa ne.
  • 0

#32 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 June 2010 - 11:36 PM

Hvala za tole. Mi je v razmislek. Nimava pojma, kam it jaooo.
  • 0

#33 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 15 June 2010 - 11:42 PM

Samo kot dodatek: da povem, da ni celoten otok raven:D se da videt, gore, kamnito pobočje, male grme, kaktuse itak. Ven vdari rjava barva pač zaradi puščave in nekaterim je to dolgočasno, za ene šok, ker slovenčki s(m)o navajeni na zelenje. smile.gif

Jaz vidim v tem različnost in lepoto narave, je nekaj veličastnega na tem... kakor kdo gleda in vidi... svet, vsak po svoje.smile.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#34 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 11:57 PM

QUOTE(Princeska @ 16. 6. 2010 - 0:36) View Post
Hvala za tole. Mi je v razmislek. Nimava pojma, kam it jaooo.

Ena znanka mi skos predlaga Mauritius. Je že bila večkrat tam, pošiljala tudi slike in je res čarobno.
Pravi, da niti niso tako hudo visoke cene (če imaš seveda nekje srednje do visokosrednje zahteve, torej ne
nek podn ali bogo povprečje, pa ne luksuz)
Enkrat jo bom mahnila tja.

• 0

#35 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 June 2010 - 07:57 AM

Princeska probaj pogledam malo za grške otoke - predvsem Santorini! meni se zdi Grčija kar ok.
  • 0
Viens, reste ici!

#36 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 16 June 2010 - 08:22 AM

Midva planirava tud letos skočt tja, na ker otok se pa še nisva odločla, sva pa že kr velik reči pregledala in se nama zdi bistveno, da najprej pogledaš kaj bi rad vidu: na enem lohk ful kolesariš, na drugem maš božanski živalski vrt, na tretjem astronomski observatorij, ... govorila sm tud s parimi k so bli in so rekl da maš kej za vidt in večina jih je bla navdušena. Je pa res, da so eni vulkanskega izvora, kar pomen, da je plaža prekrita s črnim peskom in da zarad tega valda odsev vode tud ni glih turkizen, ampak a je to res važn?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#37 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 June 2010 - 08:29 AM

Itak, da ne, to je pomembno ja, kar si rekla, odvisno kater otok, jaz sem tut slišala da zna bit lanzarote dost lepši itd. Jaz sem za tenerife govorila, ker približno se mi svita kaj princeska išče, da ta otok ne bi bil glih najbol primeren za njo. Aja, kar se tiče pa voženj iz enga otoka na druzga pa niso tok pocen kokr se spomnem.
Princeska, jaz bi ti grčijo predlagala.
  • 0

#38 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 June 2010 - 08:56 AM

Fluffy, Mauritius letos odpade, bi šla v malo 'cenejšo' varjanto (za tja so karte dost drage), mava bolj Evropo in bližjo okolico v ožjem izboru. Glede na to, da sem dala jaz že skozi arabske države, to odpade oz. mogoče le Maroko.
Sicer pa razmišljava tudi o Španiji?

Grčija je ful lepa, ja, na Santoriniju sem že bila in bi mogoče res še enkrat šla... morje je res krasno. Samo vseeno iščem še kako drugo opcijo.

Tile Kanarski so se mi zdeli v osnovi fajn, samo meni je pomembno, da maš kaj za videt, da je plaža lepa in da ne piha preveč oz. da ni preveč valov.
  • 0

#39 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 June 2010 - 09:01 AM

Princess kaj pa kakšen mal večji grški otok?
Kreta recimo maš en del za party place, velik lahka vidiš, in res majo ful lepih plaž.

Jaz tut letos razmišljam o grčiji, po maldivih, egiptu, kanarskih, mi je blo v grčiji še najlepš.
  • 0

#40 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 June 2010 - 09:03 AM

Sem pa brala tole:

http://ateistek.word...ivne-pocitnice/

Fajn.

Grčija je bila meni zelo všeč, to lahko rečem, oboje celina&otočki, sploh tisti neobljudeni npr. Paros. Ja, kakšna Kreta, Rodos,... to bi bilo tudi super.

Si pa FUL želim plavati z delfini, je kera že sprobala?? Na Kanarskih se da.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users