Kanarski otoki
Posted 15 June 2010 - 10:43 AM
To, da piha in so valovi je pa logično, ker so Kanarci v oceanu in niso nek otok v enem manjšem, zaprtem, morju.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 June 2010 - 10:44 AM

After all this time?
Always.
Posted 15 June 2010 - 12:21 PM
Posted 15 June 2010 - 12:32 PM

A pol Kanarski za kšn relax, rent a car pa super plažkanje odpadejo? No sej, ko bom mela čas, moram mal pogooglat.
Posted 15 June 2010 - 12:59 PM
Posted 15 June 2010 - 10:19 PM
Jaz sem videla par slik enih ljudi, ki so bili tam in omg, tako bedne lokacije pa še ne. Pusto.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 June 2010 - 11:10 PM
^ Kakšna antikonformistka. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 June 2010 - 11:20 PM
Jaz sem videla par slik enih ljudi, ki so bili tam in omg, tako bedne lokacije pa še ne. Pusto.
Jap. točno tako je bilo

Jaz sm ful mislna kok so svetski kanarski, nakonc pa res razočaranje. Za sončit se ni, ker majo po večini vroč črn pesek, tam kjer so pa bele plaže pa ful piha in polno surfarjev/kitarjev.
Pa še vreme morš fajn trofit, ker lahka maš cel teden čist oblačno.
Jst sm tenerife cele dala skoz, rentatcar in to in ni nič pametnega za vidt. Res.
Posted 15 June 2010 - 11:24 PM
Jaz sem bila na KO lanski julij, Fuerteventura in Lanzarote.
Narava resda ne ponuja nič zelenega, kamor seže pogled je puščava, ravnina, pesek. In ravno v tem je njena očarljivost in posebnost.
Fuerta je znana po svojem vetru, veter piha vedno! (se česat ne splača:D) in zato so tam najboljši pogoji za surfanje in kajtanje.
Idealno za počitnice, če iščete zabavo, se dogaja nonstop, plaže so mivkaste, peskaste, ena lepša od druge...
Jaz grem letos jeseni ponovno, baje da je najboljši čas takrat za obisk, september, oktober... pa še vročina bo pojenjala.
Posted 15 June 2010 - 11:26 PM
Ma ja, če to iščeš, je ok. Čeprav se mi zdi, da si večinoma ljudje Kanarske čisto drugače predstavljajo.
Meni sam pesek (mivkaste plaže so mi strašno anti) in ravnica predstavljata živo grozo.
Ne bi šla tja tudi s podkupnino.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 June 2010 - 11:31 PM
Plaže mi pa niti podrazno niso ble lepe. Daleč od tega.
Za kšnga surferja bi blo. Za romantične počitnice pa ne.
Posted 15 June 2010 - 11:36 PM
Posted 15 June 2010 - 11:42 PM
Samo kot dodatek: da povem, da ni celoten otok raven:D se da videt, gore, kamnito pobočje, male grme, kaktuse itak. Ven vdari rjava barva pač zaradi puščave in nekaterim je to dolgočasno, za ene šok, ker slovenčki s(m)o navajeni na zelenje.

Jaz vidim v tem različnost in lepoto narave, je nekaj veličastnega na tem... kakor kdo gleda in vidi... svet, vsak po svoje.

Posted 15 June 2010 - 11:57 PM
Ena znanka mi skos predlaga Mauritius. Je že bila večkrat tam, pošiljala tudi slike in je res čarobno.
Pravi, da niti niso tako hudo visoke cene (če imaš seveda nekje srednje do visokosrednje zahteve, torej ne
nek podn ali bogo povprečje, pa ne luksuz)
Enkrat jo bom mahnila tja.
Posted 16 June 2010 - 07:57 AM
Princeska probaj pogledam malo za grške otoke - predvsem Santorini! meni se zdi Grčija kar ok.
Posted 16 June 2010 - 08:22 AM
Posted 16 June 2010 - 08:29 AM
Princeska, jaz bi ti grčijo predlagala.
Posted 16 June 2010 - 08:56 AM
Sicer pa razmišljava tudi o Španiji?
Grčija je ful lepa, ja, na Santoriniju sem že bila in bi mogoče res še enkrat šla... morje je res krasno. Samo vseeno iščem še kako drugo opcijo.
Tile Kanarski so se mi zdeli v osnovi fajn, samo meni je pomembno, da maš kaj za videt, da je plaža lepa in da ne piha preveč oz. da ni preveč valov.
Posted 16 June 2010 - 09:01 AM
Kreta recimo maš en del za party place, velik lahka vidiš, in res majo ful lepih plaž.
Jaz tut letos razmišljam o grčiji, po maldivih, egiptu, kanarskih, mi je blo v grčiji še najlepš.
Posted 16 June 2010 - 09:03 AM
http://ateistek.word...ivne-pocitnice/
Fajn.
Grčija je bila meni zelo všeč, to lahko rečem, oboje celina&otočki, sploh tisti neobljudeni npr. Paros. Ja, kakšna Kreta, Rodos,... to bi bilo tudi super.
Si pa FUL želim plavati z delfini, je kera že sprobala?? Na Kanarskih se da.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users