Ja, to bi šlo ... ampak ne prepogosto.

Avene Clenance K
Posted 23 January 2006 - 11:04 AM
Ja, to bi šlo ... ampak ne prepogosto.
Posted 23 January 2006 - 02:18 PM

dilema,zakaj mene?a sm se zanimala za kremco

malo si pa me narajcala vseen.Sam si me glih tok,da sm zdj preveč zmedena.Pomagaj mi!

Nimam mozoljaste kože,mam pa mal flekcou po ličkih.Pa nekaj ogrcou oz. zamašenih malih bunkic po ličkih(recmo 3 vse skp-k zgledajo kot ogrci,k jih pa hočm stisnt,jih pa ne morm ker ne gre nč vn,sam koža mi rata rdeča)A je primerna za uporabp?Kako se pa ti namažš-po celem ob razu al sam tm kjer maš flekce in mozole?(ŠE TO- je to krema proti bledenjem flekcou al proti ogrcom?ker mi ni jasno zakaj je za kožo z mozoli,ker se mi zdi da je sam za bledenje flekcou!!!)
Pa še to-če maš suha lička,ni fajn da se tm mažš(v primeru,če se mažš po celm obrazu)
dj probi mi na VSE odgovorit,lepo lepo prosim!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 January 2006 - 02:25 PM

malo si pa me narajcala vseen.Sam si me glih tok,da sm zdj preveč zmedena.Pomagaj mi!

Nimam mozoljaste kože,mam pa mal flekcou po ličkih.Pa nekaj ogrcou oz. zamašenih malih bunkic po ličkih(recmo 3 vse skp-k zgledajo kot ogrci,k jih pa hočm stisnt,jih pa ne morm ker ne gre nč vn,sam koža mi rata rdeča)A je primerna za uporabp?Kako se pa ti namažš-po celem ob razu al sam tm kjer maš flekce in mozole?(ŠE TO- je to krema proti bledenjem flekcou al proti ogrcom?ker mi ni jasno zakaj je za kožo z mozoli,ker se mi zdi da je sam za bledenje flekcou!!!)
Pa še to-če maš suha lička,ni fajn da se tm mažš(v primeru,če se mažš po celm obrazu)

Zakaj bi naj tebe narajcala s tem? Ja zato kr sm že večkrat zasledila, da iščeš nekaj proti flekcem.

One male brezbarvne bunkice na ličkih so zamašene lojnice in te zadeve nikoli ne dozorijo ... jaz sem jih imela ene par ob nosu več let, pa sem se jih potem končno znebila z Differinom ... pomoje bi se jih lahko tudi z Avene Cleanance K.
Jaz se mažen po celem obrazu (izpustim predel okoli oči) ker ti glikolna kislina lepo izenači polt in potem koža izgleda lepše. Do sedaj sem se namazala enkrat, se bom pa mazala vsak tretji dan ... če se hočeš znebit tistih zamašenih lojnic, se dej vsak drugi dan.
Zadeva naj bi bila proti ogrcem, mozoljem in nasploh nečisti koži in čeprav vsebuje bolj malo silicilne kisline, baje ful pomaga ... dosti deklet je zelo zadovoljnih s to kremo.
Ne vem če krema izsuši kožo ali ne, pomoje ti je ob zmerni uporabi ne bo. Lahko pa nastopi rahlo luščenje kože, ko se bo le-ta obnavljala.
Posted 23 January 2006 - 02:53 PM

.
A potem je to nekakšna ''univerzalna krema'' za bledenje flekcou,odpravljanje mozoljev in ogrcev in zamašenih lojnic?

Sam te lojnice-k sm si jz učer hotla mal stisnt je šlo vn neki belga-tko da je možno da gre vseen vn,ne?
A to kremo se nanaša sam zvečer pred spanjem?Pa se da čez al pod še kakšno nočno kremo lahko al samo to krmeo naneseš?
Differin in skinoren je podobno a ne?In ker mam skinoren doma, me zanima,če si lah jz sam po teh bunkicah dam skinoren.mi jih bo tud odpravu,tko k teb differin?
Aja,dilema pejt na zs!
Posted 23 January 2006 - 02:56 PM
Teh lojnic ni dobro stiskat, si lahko fejst poškoduješ kožo. Ta krema se nanaša zvečer pred spanjem na očiščeno kožo. Ko naneseš počakaš 10 minut, da se dobro vsrka v kožo, potem pa lahko čez naneseš še nočno vlažilno kremo.
Posted 23 January 2006 - 03:03 PM

sj si rekla da je teb differin odpravu te bunkice?pol jih lah tud skinoren-sam to sm misnla,pa se mi zdi,da si mi v prvem stavku mal čudn razložila
Posted 23 January 2006 - 03:13 PM
Aja Rea ... ZS čekiraj.

Posted 25 January 2006 - 07:06 PM
Posted 26 January 2006 - 08:22 AM
Posted 26 January 2006 - 11:19 AM
Posted 26 January 2006 - 11:20 AM
Posted 26 January 2006 - 03:07 PM

in ker sm jz misnla,da ma ta kremca silicilno notr je nism hotla kupt,zdj k mi je pa povedala,da ta glikolna sam tko obnavla pa tko,pa sm si rekla,da jo bom kupla!

Posted 26 January 2006 - 03:08 PM
Posted 26 January 2006 - 04:11 PM
Posted 26 January 2006 - 04:26 PM
Posted 26 January 2006 - 04:47 PM
Posted 26 January 2006 - 06:06 PM
Differin is a compound similar to vitamin A. It helps the skin to renew itself more quickly and therefore reduces pimple and blackhead formation.
DIFFERIN™ Gel, containing adapalene, is used for the topical treatment of acne vulgaris. Each gram of DIFFERIN Gel contains adapalene 0.1% (1 mg) in a vehicle consisting of propylene glycol, carbomer 940, poloxamer 182, edetate disodium, methylparaben, sodium hydroxide, and purified water. May contain hydrochloric acid to adjust pH.
The chemical name of adapalene is 6-[3-(1-adamantyl)-4-methoxyphenyl]-2-naphthoic acid. Adapalene is a white to off-white powder which is soluble in tetrahydrofuran, sparingly soluble in ethanol, and practically insoluble in water. The molecular formula is C28H28O3 and molecular weight is 412.52.
Zdej pa ne vem kolk dejansko si lahko pomagaš s tem opisom. Differin je nekaj precej drugega kot pa recimo Cleanance K. Slednja v večinskem deležu vsebuje glikolno kislino, ki obnavlja kožo in s tem povzroča bledenje tistih rdečih flekcev, česar z Differinom garantirano ne boš dosegla. Sicer oba luščita povrhnjico in s tem spodbujata obnavljanje kože, ampak meni po Differinu niso flekci popolnoma nič zbledeli, medtem ko je baje pri uporabi Cleanance K razlika opazna.
Posted 26 January 2006 - 06:23 PM

Vem, pa, da ko sva se pogovarjali, da si rekla, da je pač salicilna bolj 'nevarna'.
Pa sj ne vem, no, vem pač da glikolna je manj 'nevarna' to je vse.
Posted 26 January 2006 - 06:24 PM
Zate silicilna ni potrebna, ker nisi mozoljava in bi bilo nesmiselno kožo matrat z njo.
Pa nobena ni bolj ali manj nevarna, sta si pa različni in se ju uporablja za različne stvari.
Posted 26 January 2006 - 06:33 PM

ok
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users