Jump to content

Photo

Kolikokrat? :P

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#21 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2008 - 08:36 PM

nekje 3x na teden, če zajamem povprečje, večinoma med vikendi, ko sva oba spočita in totalno sproščena.

lahko seksam tudi, če sva kaj skregana - ponavadi se itak nekaj pričkava za brez veze, oz. jaz kaj obesim surlo, K. je dokaj neprepirljive sorte in ma jeklene živce, smile.gif. včasih make up sex prav zapaše, se potem lažje rešuje zagonetke in gladi spore, ponavadi kar v postelji. smile.gif

mi je pa povsem odvisno od počutja nasploh, ali seksam, ko sem obrememnjena ali ne - včasih mi prav paše, ker totalno odklopim in se zbistrim, včasih mi pa to pomeni samo še nek dodaten faktor beganja, tko da odvisno. imava pa k sreči vedno prostor za seksanje na voljo, tko da kar se tega tiče, nisva omejena.

kolikor naju že poznam in slutim najino delovanje, se mi zdi, da bo to potovanje rahlo do pretežno ekshibicionistično obarvano. oops.gif tongue.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#22 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 01 December 2008 - 11:35 PM

Hm ... v povprečju 8krat na teden, od četrtka do nedelje po dvakrat na dan, včasih trikrat, včasih še v ponedeljek zjutraj, preden hitim na vlak za Ljubljano... Obema spolnost ful veliko pomeni ... Če jaz ne bi zadnje čase imela težav s pekočim občutkom in zmanjšanim libidom (za to krivim prebolela vnetja mehurja), pa bi najbrž še malo pogosteje. Ne predstavljam si, da bi imela enega lesenega tipa za spolnost za fanta. Saj ne, da mi je seks najpomembnejši, so druge stvari bolj, ampak zagotovo bi negativno vplivalo na zvezo, če bi imela lesenega tipa.

• 0

#23 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 December 2008 - 07:49 PM

Poleti sexava vsak dan, zdaj ko je pa šola pa 1-3 krat na tedene, ker razdalja omejuje vsakdanji stik in sva skupaj samo med vikendi sad.gif

Prostor imava pa omejen, ker moja postla tako škripa, da se po celi hiši sliši, on pa ima tako majhno stanovaje, da se spet vse sliši.

Najbolši je make up sex, ko sva še malo jezna eden na drugega oops.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#24 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 02 December 2008 - 07:56 PM

laugh.gif laugh.gif Jaz se pa čudim o kkšnem "make-up" seksu pišete... sem imela skos v glavi neko ličenje, pa mi ni blo jasn a se za to priložnost naličte al kaj s tem mislite... jah, očitno mi blond barva vsake tolk na možgane vseka laugh.gif laugh.gif oops.gif
No, drugače pa, saj meni je tudi občasno (čeprav zlo redko) všeč MAKE-UP seks tongue.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#25 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 December 2008 - 09:50 PM

Haha, jst sm blond pa sm takoj poštekala twisted.gif oops.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#26 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 03 December 2008 - 12:36 AM

A jebiga, zgleda da mi je frizerka močnejšo barvo dala gor k teb biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#27 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 15 December 2008 - 09:30 PM

ekskjuzmi smile.gif
sem čisto nenamerno naletela na tole temo med brskanje po forumu:
http://www2.cudovita...?showtopic=1888

lahko bi jih moderatorki združili. wink.gif
  • 0
mačka figa.

#28 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 16 December 2008 - 08:56 AM

mi2 čis odvisno, ampak v povprečju nekje 3x na tedn... k je vedno pr men cimra doma, pr njemu pa tut...tk da....ko je prilika.
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users