Roko na srce, tudi če v tistih cca 5 najtežjih (najproblematičnih) let jejo samo hitro hrano, jih tudi ne bo konec. Važno je, da ko greš čez to, da prehrano nekako spraviš v ene meje normale.

Potrebujem pomoč za faks, službo
Posted 13 March 2012 - 12:37 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 March 2012 - 07:27 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 March 2012 - 08:04 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 March 2012 - 01:10 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 May 2012 - 06:03 PM
Edit: uspelo mi je

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 15 September 2012 - 10:07 AM
Zanima me, če je katera od vas imela na faksu Kulturno antropologijo pri Vesni Godina, ali pa kateri drug predmet pri njej. Zanima me, če jo priporočate ali odsvetujete, pa morda neko objektivno oceno o težavnosti njenih izpitov.
Posted 18 September 2012 - 10:50 AM
Posted 18 September 2012 - 11:43 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 September 2012 - 11:55 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 September 2012 - 12:04 PM

ne vem kakšna je kot profesorica, ob njenih družbenih komentarjih pa že malo zeham, ker se blazno ponavlja.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 December 2012 - 09:25 AM
Ma vse skupaj je mal na hojladri, sem ugotovila.
Posted 08 January 2013 - 03:50 PM
Ima katera kak primer oz. idejo kje bi lahko našla tekst, ki ga je kao napisal učenec, z navodilom da ga je potrebno popraviti. Kot primer za bodoče učitelje, kjer lahko vadijo iskanje napak in popravlanje pisnih izdelkov. (v ang seveda).
Nujno bi rabila.
[Napoleon]
Posted 10 January 2013 - 10:12 AM
Je katera, ki je pavzirala, odkar je elektronski indeks? Bi prosila, če se mi javi .
Posted 23 January 2013 - 08:02 AM
Ne razumem čisto dobro vprašanja, mi imamo že skoz elektronski indeks, sem pa vmes tudi pavzirala. Indeks ostane enak kot takrat, ko imaš status, vse lahko normalno delaš, če te to zanima.
Posted 24 January 2013 - 02:26 PM
Zanimal me je nekaj glede plačil morebitnih kolokvijev in izpitov, pa sem pozabila, kaj točno :/.
Zdaj bom probala en predmet s kolokviji narest, pa da mi potem vpišejo oceno, ko se bom lahko na kao izpit prijavila. Pa takrat plačala.
Posted 21 May 2013 - 09:56 AM
Potrebovala bi eno pomoč glede citiranja. Če naprimer povzamem razlago določenega citata po avtorju, se pravi blablablabla: 'citat iz knjige'. Kako potem navedem avtorja po katerem sem povzemala in knjigo iz katere je citat?
blablabla (avtor): 'citat' (knjiga)? ali kako drugače?
[Napoleon]
Posted 21 May 2013 - 10:28 AM
Nimate nikjer napisanih pravil (pri nas je to v sklopu pravil za pisanje diplomskih nalog)? Na vsakem faksu je to drugače....
Posted 21 May 2013 - 10:41 AM
Ja kako pa moraš citirat? MLA?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users