Jump to content

Photo

Vlaženje zraka

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#21 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2009 - 10:43 PM

Sej to 4 v 1 je nateg. V bistvu gre za vlažilec in ionizator (torej standard), potem pa sta omenjeni še funkciji čistilca in osvežilca, kar pa je pač bullshit. laugh.gif
Vlažilec = tudi osvežilec, ker v zrak spušča vlago in osvežuje zrak, ionizator pa je valda tudi čistilec zraka. To je pač nategovanje folka, da omenijo čim več nekih funkcij, ki so v bistvu eno in isto.

Poceni pa se meni sploh ne zdi, glede na to, da gre za plastični jajc, ki ga ne odlikuje neka strašna tehnološka kompliciranost.

Je pa res, da ga jaz v prvi vrsti nisem vzela zaradi ioniziranja, ampak zaradi vlaženja, ker mene ta suhi luft v kurilni sezoni UBIJA.
Tako da če hočeš res izključno ionizator, je ta tvoj menda res boljša izbira (se pa ne spoznam toliko, a opis je mikaven).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#22 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 10:45 PM

Plastični jajc. laugh.gif
Ma meni se ta, ki sem ga jaz nalepila, zdi taki res kvaliteten. Morda spet samo sebe nategujem, kdove, a tu mislim, da ne. laugh.gif

ps. likalnika še nisem uporabila, ga bom jutri. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2009 - 10:55 PM

Ja sej pomoje je kvaliteten, opis je naravnost slasten. laugh.gif
Pomoje bo dobra izbira, pa še slovenski izdelek je, naše je treba podpirat! sleep.gif

Kaj si pol kupla točno tisti Remington likalnik? Res me zanima, kako ti bo všeč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#24 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 11:10 PM

Ja, točno tistega, poročam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#25 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 07 December 2009 - 03:01 PM

Vlaga rolleyes.gif Imam klimo z ionizatorjem, razvlažilec in redno pleskam stene z neko barvo proti vlagi, 2 radiatorja, zračim zjutraj pa nič ne pomaga cry.gif V sobi mi smrdi po vlagi. Vsak dan se v razvlažilcu nabere 2 litra vode blink.gif Kupila sem neko razpršilo s klorom, bom videla, če bo to pomagalo, drugače bom morala začeti razmišljati o selitvi eno nadstropje višje - k staršem down.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#26 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 December 2009 - 08:28 PM

Nobena pršila in mambo džambo ne pomaga proti vlagi. Hiša ni hidroizolirana in ne moreš prav nič storiti, da bi bilo suho. Razvlažilniki pomagajo, ampak takoj, ko ga ugasneš, se spet navlaži.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#27 Vrtnica

Vrtnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 182 posts
  • Interests:Arhitektura, medicina, restavratorstvo

Posted 08 December 2009 - 08:13 AM

Jz sm ze tok teh ionizatorjev prestudirala da sm ze skor doktorirala iz njih smile.gif
Priblizno vem kaj hocem sam ne najdem. Drgac pa ja milim ionizator z vlazilcem. Sam potem so karakteristike tiste ki me odbijejo. Rada bi vsaj 5000cm3 ionov da spusti, da ima filter za vodo (kamen pa to), pa da pokrije vsaj 60m2. Da lahko nastimas relativno vlago v prostoru - rocno. Pol majo vse te mozne nacine pa bla bla bla - sej se ti zmesa k vse beres. Pri tem dormeu me moti to da ni nikjer karakteristik napisanih.

Se kaksni predlogi so dobrodosli smile.gif
  • 0
lp, Vrtnica

#28 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 11 April 2019 - 10:14 AM

Kako cistite vlazilce? Jaz sem Gorenjevega kupila in je neprakticen za ciscenje. Parkrat do sedaj sem vanj namesala kis in sodo, pustila nekaj casa in potem, kolikor se je dalo, zdrgnila s krtaco za ciscenje steklenic, ampak ne mores vsega doseci. Uporabljam pa navadno vodo iz pipe. Notri se na otip sodec nabirajo alge, ker je rahlo sluzasto, ni pa nic videti.. vglavnem fuj.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#29 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 April 2019 - 01:01 PM

Midva zato uporabljava destilirano vodo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users