Kondomi
Posted 14 October 2009 - 09:57 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 October 2009 - 11:18 AM

Probaj z okusno obogatenimi. Ne bo ti žal ˇ-ˇ
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 October 2009 - 09:04 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 November 2009 - 11:40 PM
Najprej sem se ga bala, ker sem mislila, da me bo peklo in žgalo, pa nič od tega - samo zelo zelo všečen , malo "hladilen" občutek znotrej....mmmm...
Posted 11 November 2009 - 02:42 PM
Meni niso baš nekaj, kot da bi pač en na mizi zraven imel odvit mentolov bonbon...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 November 2009 - 12:10 PM
Posted 12 November 2009 - 01:48 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 November 2009 - 09:34 PM
Posted 08 February 2010 - 12:25 AM

Posted 08 February 2010 - 03:08 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 08 February 2010 - 09:20 AM
a ni to tko.... 80's ?

In to si morš vsakič not naštelat in kak ot odobiš vn?
kriza.
Posted 08 February 2010 - 09:25 AM
jaz sem gnjavila za mireno, pa nočejo teh dolgoročnih dajat, če še nisi rodil

so pa vse ki imajo, ki jih poznam full zadovoljne
no, jaz mam Nuvaring,mi je več kot super
Posted 08 February 2010 - 10:07 AM
Posted 08 February 2010 - 10:10 AM

Posted 08 February 2010 - 10:11 AM
niti on niti jaz
Posted 08 February 2010 - 10:17 AM
Posted 08 February 2010 - 10:50 AM
Res je hecno, potem, ko vstaviš, sploh ne veš, da je to noter. Nikamor ne zleze, nič se ne drgne, like it wasn't there! Menjaš na vsake 3 tedne, kar je tud krasno, čeprav včasih že skor pozabim (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 February 2010 - 10:52 AM
meni je res fajn, pa ne opažam nobenih stranskih učinkov
Posted 08 February 2010 - 12:57 PM
Diafragma?
a ni to tko.... 80's ?

In to si morš vsakič not naštelat in kak ot odobiš vn?
kriza.
DIAFRAGMA
NABAVA
Ginekolog zmeri obseg nožnice in napiše beli recept. Meni ga ni nikoli, ker je trdila, da se je v SLO ne dobi, tako da me je le izmerila, diafragmo sem pa sama izbrskala na našem tržišču in jo naročla. To ji moram še javit, da bo drugim vedla ponudit še to obliko kontracepcije, ne pa same hormonske zadeve, kot jih je meni tiščala pod nos.
Naročila sem jo preko telefona pri Helpy d.o.o..
Naročilo kot naročilo. Ime, naslov, premer (55 - 95 mm), ki je edina zadeva, zakaj "rabiš" beli recept. Le-ta služi le kot uraden zdravniški zaznamek tvoje velikosti. Kot že rečeno, meni ga ni izročla, ker se je bojda ne dobi, sem si pa zapomnila cifro. Recepta tako ne pošiljaš nikamor. Je le kot neki ceglc, da ne zašuštraš pri naročilu.
Cena: cca 45€ + cca. 10€ za spermicidno sredstvo (KLIK). Slednjega takisto naročla pri isti hiši.
Morda se paket da dvignit kar direkt v Trzinu, da se ne plačuje poštnine.
UPORABA
Vsavi se jo na podoben način kot Lunettko. Pred tem namaže z gelom. Lahko do 3 ure pred odnosom. V kolikor se čas podaljša, z aplikatorjem dodaš spermicid.
Fina mi je, ker itak vem, kdaj približno se dobim z M in potem nikakor ne rabim prekinit teka odnosa kot recimo pri kondomih, temveč vse poteka brez problema kot pri kakih drugih hormonski preparatih ali materničnem vsadku, ki pa itak ni primeren za nas, ki še nismo rodile.
Odstranim jo tako, šele ko vstanem oz. pač do 24 ur. Umijem, pospravim v škatlico in jovo na novo, ko pride čas.
V kolikor je kdaj ne bi mela zraven, so tukaj še zmeraj kondomi.
Osebno je ne čutim, le partner jo zna, če zadane ob maternični vrat, kar pa tudi ni moteče.
Nekje na 2 leti, naj bi se zamenjala.
Zaenkrat sem zadovoljna.
Uporablja jo tudi Ciara. Za dodatna vprašanja sem na voljo.
O Nuvaringu je Lo-Fi pisala tule.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users