Študentska prehrana v mariboru
Posted 27 July 2008 - 11:31 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 September 2008 - 11:51 AM
[Napoleon]
Posted 23 September 2008 - 11:03 AM
Drugače boste pa o vsem še pravočasno informirane. Sprva ko boste prišle v MB s boste morale vpisati v bazo in šele nato boste lahko kupile svoje prve bone.
V to bazo se vpišeš 1. oktobra ali kako?
[Napoleon]
Posted 23 September 2008 - 11:09 AM
Posted 27 September 2008 - 09:57 AM

Kje je indijska restavracija v MB?
Posted 29 September 2008 - 05:30 PM

[Napoleon]
Posted 30 September 2008 - 09:34 PM

Edit: Napačna tema.

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 01 October 2008 - 01:15 PM
No, sicer pa danes so bile res kolone pred poslovalnicami kjer prodajajo bone. Kriza.
Posted 01 October 2008 - 01:21 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 October 2008 - 08:38 PM
[Napoleon]
Posted 17 October 2008 - 09:48 PM
V Rico Torresu maš veliko izbiro tud vegetarijanskih jedi, razne solate, tortilje z zeljenjavo itd...
Tuševe restavracije mislim, da nimajo več na bone.
Drugače pa je meni še ful všeč kitajska restavracija Zlata srna pa La storia tratoria. Tam maš tud dost vegetarijanskih menijev, pač testenine z omako brez mesa.

V Trustu je vedno ena vegetarijanska jed, vedno različna.. men majo ful dobro.
Pa potem se Interspar restavraija. Tud velika izbira pa dobro.
Drugač pa za tak na hitro še Bober, dobri burgerji, hotdogi... pa ful poceni bon.
Posted 18 October 2008 - 10:56 AM
Žajfa me je razočarala, so predragi boni za to, kar nudijo. Zelenjavna lazanja sicer ni slaba, ni pa nevem kaj. Solata je dokaj normalne velikosti, čeprav za nekoga, ki obožuje solate, še vedno odločno premajhna. Grahova juha je bila meni osebno ogabna, sladica pa je itak povsod velika za dva kvadratna centimetra (če imaš srečo, drugače je še manjša). Vegi pica je napol prazna - kečap in sir, potem pa lahko izbiraš še med gobami ALI papriko. Uglavnem, SRAMOTA. Če ne ješ na bon, je na vegi pici seveda veliko zelenjave, ampak študentarija si je na bon očitno ne zasluži.
Aja, pa Desetka na FF. Podn od podna, sem bila izjemno razočarana. Juho in solato si sam vzameš, kar je zelo pohvalno, ampak jim je juhe zmanjkalo in smo seveda ostali brez. Ponudba solat solidna, pa dosti si lahko vzameš. Glavna jed ogabno ogabna, sem umirala zraven od groze. Zelenjavni polpet (dokaj dober), ampak polit s kao smetanovo omako, ki pa je imela okus po stopljeni plastiki in bruhančkih, mi je skor zelodec obrnilo. Kot priloga pa riž z grahom, tako suh, da me je ščegetalo po grlu in sem imela vmes pravi napad kašlja.
Pa da ne bo pomote - glede hrane jaz ful nisem izbirčna. Jem VSE, razen mesa, pa nikdar se ne sprdujem. Samo tale študentski futer pa je pripravljen tako na hitro in vidno brez truda, da ti pobere ves apetit. Je pa res, da imajo mesojedci občutno več izbire in boljše menije, tako da verjetno zanje ni tolk slabo.
Jaz grem jest še v Spar restavracijo, v kitajsko restavracijo Tanggao, mehiško Tacos, Hišo dobrot in enkrat si bom naročila domov za jest, imam en bon za Trač.
Če mi ne bo nič od tega všeč, ne kupujem več bonov. Že itak se mi je vse skupaj precej zasralo.
Kaj nudijo v Samsari in La Storii? Kolk staneta bona za te dve restavraciji? Je okusno? Uglavnem, čim več informacij je dobrodošlih.
Posted 18 October 2008 - 11:25 AM
Lahko ješ pizze, kot sem rekla različne testenine, zrezek+riž (in podobne klasične jedi), lahko vzameš samo solato (ki si jo naložiš sam, imaš pa ful izbire, ziher kakšnih 10-15 vrst).
Če si izbereš karkoli iz menija imaš zraven juho, če vzameš pa dnevno kosilo, pa dobiš poleg juhe še solato in sladico.
Hiša dobrot je pa mene pozitivno presenetila, sicer skoraj vedno vzamem Vegi meni, in do sedaj je bilo vedno ful okusno (najbolj mi je bla všeč bučkina omaka + kruhova rolada). Pa tudi pic nimajo slabih.
Za solato kar velika izbira (čeprav jim pozno popoldan ponavadi začne zmanjkovat). Sladice so pa do sedaj vedno bile za umret dobre (pa ne maram peciva preveč). Rada jem tukaj.
Posted 18 October 2008 - 11:30 AM
Eno vprašanje... kaj za Cantanteja se dobi na bon tudi čips?
Posted 18 October 2008 - 11:46 AM

Jaz vedno preden grem jest čekiram to stran za dnevne ponudbe http://www.soum.si/z...ntska_prehrana/
Hiša dobrot je tudi mene pustila ravnodušno, mogoče bi še ji mogla dat eno priliko.
Rico torres se je meni zasral glih zaradi vonjav iz kuhinje, katastrofa no, da si ne morejo uredit normalnega zračenja, dejansko me gor požene ob vsakodnevni poti do faksa. Prav zrak zajamem, ko se približujem in diham skozi usta.

Posted 18 October 2008 - 01:08 PM
Pri Trač dostavi je edini brezmesni obrok pohan sir s pomfrijem.

O pizdarija, sovražim pohan sir.

Sicer pa hvala vsem za predloge, naslednji mesec si kupim točno te bone:
Roma
Bellagio
Samsara
La Storia
Strike (bowling center)
Ajej, še tole - je Moja pizzeria fajn? Imajo okusne pice? Vidim, da dostavljajo tudi domov.
Posted 18 October 2008 - 01:43 PM

Kje pa je Bellagio ? 1. čujem

Posted 18 October 2008 - 02:11 PM

Posted 18 October 2008 - 02:30 PM
Eno vprašanje... kaj za Cantanteja se dobi na bon tudi čips?
To misliš na tortilja čips s tremi omakami? Mislim, da se ta ne dobi.
Jaz bi zelo rada jedla tam na bon oni krompirček, ker mi je res noro dober plus zraven še salsa rosa omaka

Posted 18 October 2008 - 02:34 PM
Študentarija v Mb, ki ji ni vseeno, kaj da v usta, se mi prav smili. Ker sem bila nekaj časa v Mb, pa mi je ponudba na bon šla skorajda na jok (in zato sem šla glih ene 3x jest na bon, sicer sva si s cimro sami kuhali ali pa sem šla velikokrat tudi normalno ven jest ... za tistih parih dinarjev ni bilo vredno iti iz solidnega na nesprejemljivo). In kolikor vidim, se od takrat ni kaj dosti spremenilo. Lj je proti Mb pravi raj (kar je tudi po eni strani logično, pa vendar), čeprav seveda še zdaleč ni idilična.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users