Jump to content

Photo

bosna

• Please log in to reply
58 replies to this topic

#21 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 29 May 2005 - 07:22 AM

Hehe, saj imena firm so baje celo prav napisana, prijateljica je enkrat omenila firmo "puma", brez kake napačne črke biggrin.gif Ampak meni je to malo mimo, če/ko hočem firmo ni to zato da bi drugi vedeli kaj nosim, pač pa zato, ker si želim kvalitete. Recimo, tiste majčke in puloverji kjer na veliko čez prednjo stran piše BOSS (ali katerokoli drugo ime firme) se mi zdi višek kretenizma in se temu izogibam kot hudič križa.
Ne dolgo nazaj sem ponovno kupil (prejšnji par sem po letih intenzivne hoje obrabil) Nike-ove "superge" za hojo. Poleg velikega udobja imajo tudi zelo fin izgled. Enovarvne + skoraj neviden znak firme, v bistvu je vvezen z nitjo enake barve kot vse ostalo. smile.gif Edino razočaranje je da reč ni več črna kot prejšnji par, pač pa temno siva ermm.gif
Skratka ... oznake firm da se vidi daleč naokoli = big no no kar se mene tiče smile.gif
  • 0

#22 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 May 2005 - 12:24 PM

[quote=sajk]Hehe, saj imena firm so baje celo prav napisana, prijateljica je enkrat omenila firmo "puma", brez kake napačne črke biggrin.gif Ampak meni je to malo mimo, če/ko hočem firmo ni to zato da bi drugi vedeli kaj nosim, pač pa zato, ker si želim kvalitete. Recimo, tiste majčke in puloverji kjer na veliko čez prednjo stran piše BOSS (ali katerokoli drugo ime firme) se mi zdi višek kretenizma in se temu izogibam kot hudič križa.
Ne dolgo nazaj sem ponovno kupil (prejšnji par sem po letih intenzivne hoje obrabil) Nike-ove "superge" za hojo. Poleg velikega udobja imajo tudi zelo fin izgled. Enovarvne + skoraj neviden znak firme, v bistvu je vvezen z nitjo enake barve kot vse ostalo. smile.gif Edino razočaranje je da reč ni več črna kot prejšnji par, pač pa temno siva ermm.gif
Skratka ... oznake firm da se vidi daleč naokoli = big no no kar se mene da bi šla pa tja po brisače,zavese,spodnje perilo,barve za lase,po zimske plašče,svetleče šale,trenirke k gor piše adijos pa tud ne....haha

sj najbrž kar se mene pa še kšne punce tiče je tud big no no že tko ko si kupim kaj od firme gledam da ni to napacano po cele blagu, laugh.gif no,pa kaj ti to razlagam-skratka hočm povedat to,da mam jz tud rada kvaliteto vendar je brezveze da avtomatično rečem ne,ko slišim besedo bosna biggrin.gif ker majo sokr večino oblek ,vsaj tist kar je blo men ušeč zlo dobre kvalitete-nobenih nenaravnih materialov,smo bombaž mešan elastanom in tko-kr fajn. In mela bi poleg vsega tega + izlet
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#23 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 29 May 2005 - 12:47 PM

Jaaa, Bosna.. Kt sm že pripovedovala, hod sestrična tja.. Pa zmeri zloo hude cune prvleče domov!!! Res RES HUDE! Sicer možn da je kvaliteta mal bl švohnejša, ampk pa več nabaviš, pa maš več lepih stvari.. Sam kolkr jst opažam, ta kvaliteta sploh ni tko zanič, čeprav so stvari zlo pocen.. U glavnem, tam so narjači cunce, na jugu.. Pa naj bo to Kladuša, Arizona, al pa celo Delnice na Hrvaškem.. Pocen, pa dobra roba se men zdi... tongue.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#24 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2005 - 03:51 PM

O kakšni res hudih oblačilih pa govorimo?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#25 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 29 May 2005 - 04:14 PM

S tem mislm taka k se mi rees dopadejo.. Predvsem majčke, prov take lepe.. U glavnem, take, k jih kle pač še nism vidla..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#26 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2005 - 04:54 PM

A si lahko bolj natančna? Barve, kroji, materiali? K me zanima. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#27 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 May 2005 - 04:59 PM

ja lej recmo tm maš razdeljen na zlo svetleče cunje ki so dost ciganske in na kao wanna be fashion,no in med tistimi se da kej najft,maš imitacije đinsov k so čist hudi,maš navadne majce z dolgimi rokavi maš ...bla bla,pač maš obleke,sj prb.podobn k kle sam da je bl pocen
  • 0

#28 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2005 - 05:00 PM

In koliko bi npr. prišla ena poletna oblekca? Nekje malce nadpovprečne kvalitete?
  • 0

#29 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 29 May 2005 - 05:04 PM

do 2 kosa biggrin.gif
  • 0

#30 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 29 May 2005 - 05:08 PM

Jaz sem bla enih parkrat doli in se je dalo na tržnici dobit VSE! Od traktorskih delov, zaves, tepihov, CDjev, 3x bol pocei čikov ko pa pri nas, da cot in šuhov ne omenjam...
Kvaliteta pa je tak, da kak naletiš - lahko dobiš full dobro robo za drobiš lahko pa te nap...... tak da glava peče.
Jaz sem si npr. doli kupla senčila za oči, ki so bila presenetljivo dobra (piše, da so narjena v Kanadi, v enem kompletu jih je 12 razl. barv) za 500 sit.
  • 0
user posted image

#31 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2005 - 05:12 PM

A lahko naštejete najboljše destinacije, kam točno treba it? biggrin.gif
  • 0

#32 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts
  • Interests:košarka, nogomet, navijaštvo, fitnes, hudi tipi

Posted 29 May 2005 - 06:41 PM

ja sloveniji je najbližja velika kladuša - je tud precej velik sejem , je pa mislim da od petka do nedelje.
omenjajo še arizono - to ne vem kje pride.
velika kladuša je čist takoj k prideš čez bosansko mejo, vožnje je pa tm nekje 3 do 3,5 ur (odvisn kok hitr vozš pa kok je gužva biggrin.gif ) gre se pa tkole: ljubljana - novo mesto - črnomelj - karlovac - kladuša smile.gif

ciaooooooooooooooooooooo
  • 0

#33 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 29 May 2005 - 06:50 PM

ker takoj ko prestopiš mejo si že tam-voziš se pa tudi tam do 3-3.5ure!
QUOTE(tipkovnica<)
ja sloveniji je najbližja velika kladuša - je tud precej velik sejem , je pa mislim da od petka do nedelje.
velika kladuša je čist takoj k prideš čez bosansko mejo, vožnje je pa tm nekje 3 do 3,5 ur (odvisn kok hitr vozš pa kok je gužva biggrin.gif ) gre se pa tkole: ljubljana - novo mesto - črnomelj - karlovac - kladuša smile.gif

ciaooooooooooooooooooooo

hm.....tale arizona je tud takoj čez bosansko mejo-ubistvu se po bosni skoraj da ne voziš biggrin.gif voziš se pa tud tam nekje do 3-3.5 ur
  • 0

#34 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 29 May 2005 - 08:11 PM

Moja dva sta šla prejšnji vikend na izlet v Bosno, ustavili so se tudi v Kladuši. Sta rekla, da se sicer da dobit majice, pač za sezono, ne zgleda slabo in je čisto primerljiva z coticami pri nas le da je bistveno ceneje. Sicer nista imela časa za shoping, sta pa slišala, da so original blagovne znamke Nike, Puma itd v Banja Luki v pooblaščenih trgovinah veliko ceneje. Je katera bila?
  • 0

#35 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 30 May 2005 - 12:38 AM

QUOTE(rea)
ker takoj ko prestopiš mejo si že tam-voziš se pa tudi tam do 3-3.5ure!
QUOTE(tipkovnica<)

ciaooooooooooooooooooooo

hm.....tale arizona je tud takoj čez bosansko mejo-ubistvu se po bosni skoraj da ne voziš biggrin.gif voziš se pa tud tam nekje do 3-3.5 ur

hehe ja mogoče je pa to isto. ta kladuša je čist takoj za mejo - TAKOJ smile.gif ... ne vem kje bi lahk bla ta arizona - mogoče je to na kakšnem drugem mejnem prehodu - bolj v smeri srbije

ermm.gif pojma nimam tongue.gif
  • 0

#36 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 30 May 2005 - 11:16 AM

QUOTE(tipkovnica<)

hehe ja mogoče je pa to isto. ta kladuša je čist takoj za mejo - TAKOJ smile.gif ... ne vem kje bi lahk bla ta arizona - mogoče je to na kakšnem drugem mejnem prehodu - bolj v smeri srbije

ja to je tud takoj za mejo,pa ni bl v smeri srbije,sj veš kaj je fora,k arizona ni mesto,to je sam ta objekt tm k se tko imenuje!
  • 0

#37 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 31 May 2005 - 12:29 AM

okej da razčistim situacijo. arizona= kladuša .... sem se pozanimala in končno ugotovilla

se sponem da je ena enkrat pisala na forumu da je arizona neki druzga od kladuše pa sem bla zato mal zmedena tongue.gif
  • 0

#38 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 31 May 2005 - 12:56 AM

QUOTE(tipkovnica<)
okej da razčistim situacijo. arizona= kladuša

aaaa laugh.gif hvala,hvala :!:
  • 0

#39 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 31 May 2005 - 07:42 AM

Hmmm? Najprej je bilo govora o fakeih, sedaj pa že o "original Nike, Puma itd."? blink.gif
  • 0

#40 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 31 May 2005 - 09:30 AM

Takoj za mejo je Stara Gradiška - ko vidiš sejm se ti zdi bol mali, ampak maš par ur kaj za delat! Splača se it najprej 1x informativno it skozi pa pol komaj nakupovat!
  • 0
user posted image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users