Jump to content

Photo

Česa pri seksu ne marate?

• Please log in to reply
220 replies to this topic

#21 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 30 July 2007 - 11:01 PM

QUOTE(crna @ 30. 7. 2007 - 23:16) View Post

Ne maram 69, preprosto ker je razgled obupen smile.gif, raje gledam prejemnika v obraz laugh.gif .

O fak, dej nehi lol1.gif
Zdej se bom pa vedno, ko bo 69 akcija, na to spomnla... slap.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#22 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 31 July 2007 - 05:00 AM

Ne vem zakaj je 69 tako popularren... ker recimo...če jst ful dobr tipa obdelujem, je njemu tok fajn, da pozab da mora karkoli počet s stvarjo pred njegovim nosom...in seveda obratno. Don't like it, don't do it.

Ne maram monotonosti
Ne maram da tip nabija kar v nedogled
Ne maram, da doživiva vsak samo 1 orgazem
Ne maram, da moram bit ful tiha ko sva pri njemu (tanke stene). biggrin.gif
  • 0

#23 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 31 July 2007 - 08:43 AM

Ne maram, če tipu pride že po treh minutah, ne maram, če mu po eni uri še ne pride, ker vse boli, ne maram nabijanja in čist živčna ratam, če tip med lizanjem ne najde ščegetavčka in se z jezikom sprehaja kar nekje...3 cm stran, kjer ni ničesar. Anale še nisem sprobala, kar ne morem se pripravit do tega. Obožujem pa oralo, prejemanje in dajanje. Sploh dajanje me čist zrajca. Ajaaaaa, sovražim pa to, da tip potem, ko mu pride, pozabi name, jaz rabim na koncu še ene 5, 10 minut prstkov, da mi fajn pride.
  • 0

#24 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 08:55 AM

če tip med lizanjem ne najde ščegetavčka in se z jezikom sprehaja kar nekje...3 cm stran

OMFG, a si probala predlagat uporabo očal? Ali pa se klitoris premaknit direkt pod njegov jezik? Mogoče poslat informativni email z anatomijo lulike?

Jaz ne maram v glavnem samo ene stavri. Neaktivnost. Seksava namreč oba.

Frida, se strinjam, še meni so prsti zelo fajn za uporabit po tem ko mi pride. Ni lepšega opazovat žensko kako se zvija ob dobri uporabi prstkov plus morebiti še jezika.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#25 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 31 July 2007 - 08:59 AM

Jah lej...eni tipi so mišljenja, da ima ženska več užitka, če tiščijo jezik v luknjo (zato, ker oni tam not svojga tiščijo), kot pa da bi se premaknili tiste 2cm višje.
  • 0

#26 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 31 July 2007 - 09:39 AM

QUOTE(Hsul @ 31. 7. 2007 - 9:55) View Post

Ni lepšega opazovat žensko kako se zvija ob dobri uporabi prstkov plus morebiti še jezika.

Ohhh, yeah! To zvijanje je res užitek.

Ja, un tip je pa poskrbel za najslabši seks v mojem življenju. Lizal me je kar med sramnimi ustnicami jaoo.
  • 0

#27 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 July 2007 - 10:56 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 31. 7. 2007 - 6:00) View Post

Ne vem zakaj je 69 tako popularren... ker recimo...če jst ful dobr tipa obdelujem, je njemu tok fajn, da pozab da mora karkoli počet s stvarjo pred njegovim nosom...in seveda obratno. Don't like it, don't do it.

Ne maram monotonosti
Ne maram da tip nabija kar v nedogled
Ne maram, da doživiva vsak samo 1 orgazem
Ne maram, da moram bit ful tiha ko sva pri njemu (tanke stene). biggrin.gif

Se kar podpišem pod tele tvoje smile.gif . Sploh glede 69 sva istih misli, meni je to kr neki.

Zaenkrat pa še nisem spoznala tipa, ki ne bi vedel kje, ali kaj je ščegi in kaj z njim "narest"... ermm.gif Mogoče kaki pubertetniki?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#28 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 July 2007 - 11:03 AM

Težk kej tle napišem v bistvu. Fant točno ve, kaj mi paše in nimam pripomb. tongue.gif Vsekakor mi ne bi pasala prekratka predigra (ali pa še slabše - čisto nič predigre), če bi kr tko v tri krasne nabijal, mislil samo nase in na to, da se bo čimprej spraznil. Všeč mi je, da je fant izviren in se potrudi skozi celotno dogajanje in ne misli skos samo na orgazem, ampak zna uživat tudi vmes. Ne bi mi blo všeč, če bi takoj po sexu zaspal/šel kam ... se namreč ful rada potem še malo crkljam in tko - uglavnem nasploh bi mi blo grozno, če bi se mu med sexom kam mudilo oz. si ne bi vzel časa. Ne mika me analni sex, don't wanna try it. Ne bi mi blo všeč, če me ne bi znal oralno zadovoljit, 'uslugo' zelo rada tudi vrnem. Ne bi mi blo všeč, če bi bil čist tiho, sicer ne maram glih, da se dere ko pička, ampak če bi bil pa res čisto tiho, bi imela pa verjetno občutek, da sploh ne uživa. Všeč mi je eye contact, da se ne izogiba mojemu pogledu, da me zna fajn strastno zalizat vmes. oops.gif Všeč mi je, ker mu moj orgazem pomeni ravno toliko, kot njegov. Ne bi mi bilo všeč, če bi mislil samo nase pri sexu, to mi je sploh najhujši greh, hehe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#29 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 31 July 2007 - 11:31 AM

Ne prenesem, če mi liže ušesa ali celo jezik vtakne not - totalen turn off
Nisem neki fan oralnega - redko, vendar takrat toliko bolj paše (po drugi strani pa jaz njemu full rada - me razpali ko 100 mater).
Nisem fan analnega
Ne maram jest kocin (čeprav mi goli tipi izgledajo smešno, je praktično verjetno bolj "uporabno").
In ker sama ne znam bit tiha, tudi ne maram preveč tihih tipov (vse v mejah normale seveda).
Pa tudi jaz ne prenesem nekega pogovarjanja med sexom ... takrat mi enostavno možgani ne delujejo in tudi nimam kaj pametnega za povedat cool.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#30 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 31 July 2007 - 11:33 AM

ne maram če je on čist pasiven in mi pusti da vse naredim jaz
ne maram, da me med seksom poljublja,nekako me to ohladi
  • 0

#31 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 31 July 2007 - 12:38 PM

ne maram 69 iz istega razloga kot ste napisale-ne morem se posvetiti njemu pol, pa razgled res ni blesteč
ne maram da me sili v očesni kontakt, večinoma mižim
ne maram da mi ritnici narazen širi ker me potem boli
ne maram nežnega lizanja jošk, totalno me znervira
ne maram počasne predigre in nežnosti
ne maram lizanja ušes

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#32 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 July 2007 - 02:19 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#33 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 July 2007 - 02:38 PM

Pa dajte no, ušesa pa vrat mene v luft poženejo woot.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#34 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 31 July 2007 - 02:42 PM

vrat ja - ušesa nikakor ne
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#35 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 02:46 PM

Pač okusi so različni. Sem že doživel, da je bilo ženski dejansko grobo davljenje veliki turn on, pa se vas bo večina zgražala in čudila. We are all unique and different.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#36 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 31 July 2007 - 02:54 PM

sleep.gif
  • 0

#37 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 31 July 2007 - 03:23 PM

Vlečenje za lase in šeškanje wub.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#38 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 31 July 2007 - 03:33 PM

.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#39 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 July 2007 - 04:31 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#40 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 July 2007 - 04:33 PM

QUOTE(crna @ 31. 7. 2007 - 15:38) View Post

Pa dajte no, ušesa pa vrat mene v luft poženejo woot.gif .

Mene tudi. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users