Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 05 September 2007 - 08:02 AM
Posted 05 September 2007 - 03:06 PM
No, jaz moja starša nikakor ne bi mogla povabit nekam na brezmesno kosilo, ker sta strastna mesojedca (sploh foter). Jaz sem tudi bila, ampak zdaj pa čedalje manj - fant jé bolj malo mesa (njegova starša sta vegetarijanca in pri njih jem bolj kot ne nemesne zadeve, pa to je tudi vplivalo nanj, a ne) in velikokrat greva kam ven jest na vegetarijansko jedačo (tofu, zelenjavna pica, itd.). In mi to čedalje bolj ustreza. Le na tofu in sejtan sem se mogla navaditi, sprva mi je to blo kot blato in neužitno, ampak sedaj mi je pa ratalo celo izredno dobro... samo navadit se treba in okusno skuhat (ker npr. tudi meso je ogabno, če je nezačinjeno in neustrezno pripravljeno, a ne). Tako da si tudi doma velikokrat samo zase kuham, kakšne svoje zelenjavne oz. brezmesne reči. Meso na svojem jedilniku sem okrnila. Kar pa še ne pomeni, da ga ne obožujem več - ga, samo v manjših količinah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 September 2007 - 06:42 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 September 2007 - 09:20 AM
Izabela, ti pod ploščo misliš ono zadevo pol-pol? Ker jaz v harambaši plošče nisem zasledil namreč.
Grozno pozno odgovarjam

Js sm bla nazadnje v Harambasi ene 2 leti nazaj, takrat si si lahko narocil "kao" plosco, pa vprasal te je, a za eno al za dve osebi. Na plosci za eno osebo je blo pa recimo ene 6-8 cevapcicev pa 2 suđukici pa vse ostalo nasteto. Kako majo zdaj nareto pa ne vem, lahko da so kaj spremenili...
Posted 07 September 2007 - 11:50 AM

Posted 11 September 2007 - 08:49 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 12 September 2007 - 05:21 PM

A mi lahko svetujete kakšno dobro restavracijo v Lj, kamor grem lohk jest na bone? Cantina, Penas, Don Felipe smo probal... a je še kakšna, kjer se splača jest? Status imam še dva tedna pa moram izkoristit.
Posted 12 September 2007 - 05:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 September 2007 - 05:45 PM
edit: sem že najdla na netu. Hvala.
Posted 19 September 2007 - 02:05 PM
Laterna - težje za najt, je pa pri mojem faxu (med predavanji/izpiti redno zahajam tja, super mi je no),
Wild West Saloon nasproti gim. Vič (obupna postrežba btw, imajo pa nekaj dobre mehiške hrane),
Celica (še nisem bla razočarana) na Metelkovi,
razni Špari (samo enkrat jedla, kar ok, razen ambient je pričakovano zanič

Al Fresco na Bavarcu (tam pri fast foodu, smer proti centru), Rea priporoča
piceriji Dvor (med Kongresnim in Ljubljanico) in Foculus (proti Križankam, naprej od Šumija)
pa na Rimski je ena dobra pa se ji ne spomnim imena ...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 September 2007 - 02:08 PM
Posted 19 September 2007 - 02:09 PM

vuelvo a vos,
Posted 23 September 2007 - 09:58 AM

vuelvo a vos,
Posted 23 September 2007 - 10:02 AM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 23 September 2007 - 10:08 AM
vuelvo a vos,
Posted 23 September 2007 - 12:03 PM
Posted 23 September 2007 - 01:08 PM
vuelvo a vos,
Posted 23 September 2007 - 01:13 PM

vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users