prometne dogodivščine
Posted 20 September 2007 - 01:47 PM

Posted 20 September 2007 - 05:53 PM
Za vožnjo v rikverc je treba gledat v vsa 3 ogledala...zato so tam!

Posted 24 September 2007 - 11:42 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 September 2007 - 07:58 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 September 2007 - 08:26 AM
Začnem prehitevati 3 tovornjake in ko sem prehitela prvega - se pravi sem bila vmes prvega in drugega, se za mojo rit prilepi en motorist. V vsakem drugem primeru bi se mu umaknila, ampak se mi res ni splačalo, bi počakal še nekaj sekund in ko bi jaz prehitela še drugega tovornjaka, bi se mu lepo umaknila na levi pas. Ampak tip je znorel - zapeljal je na desni pas in vozil vzporedno z mano ter mi kazal fakiča. Ni mi pustil, da bi se umaknila na desni pas, saj je kreten vozil po njemu in se nekaj šopiril. Zmanjšala sem hitrost, se umaknila na desni pas, ta kreten pa je švignil na levega in sedaj zopet vozil vzporedno z menoj, ampak na drugi strani. Nato se me mojemu avtu fuuuuul približal in stegnil nogo proti meni in me je KAO hotel brcniti, še dobro da sem jaz žlajfala. Potem je odhitel naprej sranje delat po cestah. Najprej sem bila karmalo v šoku. Spraevala sem se, ali ne bi njega vrglo dol z motorja če bi brcnil v moj avto? Groza kakšni debili se vozijo po naših cestah. Nimajo nobenega potrpljenja in ogrožajo sami sebe in še vse ostale.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 September 2007 - 08:28 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 September 2007 - 08:37 AM

Ena moja kolegica je na glavni vožnji imela bližnje srečanje s fazanom, žival ji je priletela na vetrobransko steklo in povzročila, da je bila uboga punca še cel dan v šoku.
Izpit je pa naredila!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 September 2007 - 12:12 PM
Posted 25 September 2007 - 01:03 PM
Jaz pa sem nemalokrat doživela prav besno uporabo troblje s strani pobesnelih in živčnih babur (da so ble skoraj vse blond, je bilo najbrž naključje, heh, ampak res so ble). To, če se ni točno tak odvijalo, kot so si one zamislile, so že začele kriliti z rokami in trobiti. Same pa so ble itak največji mutibariči daleč naokoli, sem prepričana. Jaz bi takšnim vzela izpit.
Da onega od Kinky sploh ne omenjam. Pizdarija, so idioti na svetu...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 September 2007 - 01:35 PM

In veliko resnice se skriva v tem, ja. Če dodam še da imam na tablici GO in vsi v LJ mislijo da sem turist, čeprav se že precej let vozim in mesto poznam zelo zelo dobro....mah, smešno je včasih, spet drugič pa prekleto za se zamisliti kam ta kultura vožnje pelje. No, saj je jasno kam....samo vsak dan zjutraj 24ur.com pogledam in imam kaj za videti (vsak dan nesreča s smrtnim izidom)!

Posted 25 September 2007 - 03:18 PM

Temu motoristu bi jaz besno trobila, kej več mu pa itak ne moreš (razen če si zapomneš tablico, al jo pa imaš šanso slikat

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 September 2007 - 11:40 AM
Posted 26 September 2007 - 12:10 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 September 2007 - 12:33 PM
Poznam pa tudi enega, ki je na železniške tire nastavil neko kovino, zaradi katere je vlak iztiril.. groza! kaj majo od tega

No, kaj sprašujem.. psihični bolniki.. druge razlage ne vidm..
Aja pa enkrat, ko sem peljala po avtocesti, sem ravno prehitevala nek kombi in kar naenkrat vidm kako me po levi tik ob avtu prehiteva motorist! Bil je tko blizu da je šlo zihr za milimetre, če ga ne bi pravočasno opazila, bi se stvar zlo tragično končala..
Posted 26 September 2007 - 12:38 PM
ko še fakiča pokaže, ou yeah, tič se mu je najbrž takoj podaljšal za 10cm.
A propos tegale fakiča: pred časom sem se odpeljal s parkirišča pri službi, za menoj pa tip v cliotu s celjsko registracijo. Tipu se je nekam mudilo, ali pa je imel mevlje v riti, kaj jaz vem, skratka na vsak način je histerično hotel priti pred mene. Ko sva zavila s parkinga na cesto, je bila nasproti kolona in me ni mogel prehiteti. Živčno je vozil po sredinski črti. Končno je dobil priložnost in me prehitel. Ko je peljal mimo mene, mi je pokazal fakiča. Ko pa je zapeljal pred mene, je pogledal v vzvratno ogledalo in takrat sem mu jaz pokazal s palcem in kazalcem, kako ima majhnega. Uni ni razumel, kaj mu kažem in je samo debelo pogledal in odkimal, da ne razume.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 September 2007 - 01:00 PM

Mislim zakaj si je mogo izbrat ravno ta MOJ tovornjak. Kreten

Posted 26 September 2007 - 03:50 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 27 September 2007 - 09:08 AM
To se pa zelo strinjam, pravijo da si voznik ko imaš prevoženih 100.000 km.
A pred tem si pa kolesar?

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 27 September 2007 - 09:53 AM
Posted 27 September 2007 - 10:30 AM
Hm, verjetno je brez veze se spuščati ne nivo nekaterih, ampak se raje narediti slep....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users