Hej,
ne,ne... vzameš ven, opraviš "malo potrebo" in vržeš stran...vzameš novega....
 in tako z dneva v dan, s potrebe v potrebo

LP N

Posted 28 June 2004 - 04:06 PM

Posted 28 June 2004 - 05:25 PM

Posted 06 July 2004 - 01:37 PM
 , zdaj me boš pa večno s tem jogurtom kaznoval
 , zdaj me boš pa večno s tem jogurtom kaznoval  . Jaz sem samo napisala kar je svetovala sama ginekologinja, če si si prebral njen odgovor na linku, ki sem ga napisala. A je ta quote boljši:Tampon naj služi le kot sredstvo s katerim nanesemo jogurt na sluznico nožnice, uporabite lahko tudi prst.
 . Jaz sem samo napisala kar je svetovala sama ginekologinja, če si si prebral njen odgovor na linku, ki sem ga napisala. A je ta quote boljši:Tampon naj služi le kot sredstvo s katerim nanesemo jogurt na sluznico nožnice, uporabite lahko tudi prst.

Posted 12 August 2004 - 11:10 AM
 Pa jest tut kr pogosto uporablam tampone pa bi rekla gunm k jih boli sam to: mene je na zacetku tut ful bolel sam se scasoma navadis. Je pa tudi vse odvisno od tega ce si tampon pravilno vstavila notr. Ne vem pa tocno kere tampone mam, pomoje always al neki tacga.
 Pa jest tut kr pogosto uporablam tampone pa bi rekla gunm k jih boli sam to: mene je na zacetku tut ful bolel sam se scasoma navadis. Je pa tudi vse odvisno od tega ce si tampon pravilno vstavila notr. Ne vem pa tocno kere tampone mam, pomoje always al neki tacga.

Posted 20 August 2004 - 03:06 PM

Posted 16 August 2006 - 06:07 PM
 )
 )
 :
:

Posted 16 August 2006 - 06:32 PM
 Pusti zdej tampone in poskusi spet naslednjo menstruacijo, sigurno bo šlo.
 Pusti zdej tampone in poskusi spet naslednjo menstruacijo, sigurno bo šlo.

Posted 16 August 2006 - 09:08 PM

Posted 16 August 2006 - 09:13 PM

Posted 17 August 2006 - 10:05 AM
 ) in mi je full pomagalo. nikoli me še ni tko bolelo, prej je bil dost kak nalgesin (pa še to samo v primeru, da sem resnično napol crknjena ležala na postli in že jokala od besa, ker me je tok bolelo) - zadnjič sem pa mislila, da me bo konec. in mi je res pomagala ta kapsula. se mi pa zdi, da se dobi izključno na recept - svetujem posvetovanje z osebnim zdravnikom. ali pa malo poguglajte.
) in mi je full pomagalo. nikoli me še ni tko bolelo, prej je bil dost kak nalgesin (pa še to samo v primeru, da sem resnično napol crknjena ležala na postli in že jokala od besa, ker me je tok bolelo) - zadnjič sem pa mislila, da me bo konec. in mi je res pomagala ta kapsula. se mi pa zdi, da se dobi izključno na recept - svetujem posvetovanje z osebnim zdravnikom. ali pa malo poguglajte.  

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE. 

Posted 17 August 2006 - 10:20 AM

Posted 24 August 2006 - 02:58 PM

Posted 24 August 2006 - 04:52 PM

Posted 28 August 2006 - 05:20 PM

Posted 28 August 2006 - 05:22 PM
 Po mojem tudi 5 dni prej lahko PMS mirno uporabiš za izgovor.
 Po mojem tudi 5 dni prej lahko PMS mirno uporabiš za izgovor.   

Posted 28 August 2006 - 05:23 PM

tko, da mam pms en teden, menstro kakih 4-5 dni in to počas nanese, da sem neprebavljia glih pol mesca. bogi moji bližnji!
 tko, da mam pms en teden, menstro kakih 4-5 dni in to počas nanese, da sem neprebavljia glih pol mesca. bogi moji bližnji!  

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Posted 28 August 2006 - 07:31 PM
 tud jaz sem sitna ko mam menstro,ampak tiste ta krvave dni sem zelo zelo grozna,pol k je ni več sem pa čist vredu
 tud jaz sem sitna ko mam menstro,ampak tiste ta krvave dni sem zelo zelo grozna,pol k je ni več sem pa čist vredu

Posted 28 August 2006 - 07:44 PM
 tud jaz sem sitna ko mam menstro,ampak tiste ta krvave dni sem zelo zelo grozna,pol k je ni več sem pa čist vredu zadirčna, preobčutljiva, še sama sebi večinoma odveč.
 zadirčna, preobčutljiva, še sama sebi večinoma odveč.

Posted 07 September 2006 - 03:34 PM

0 members, 1 guests, 0 anonymous users