Aubrey organics
Posted 11 October 2007 - 07:48 AM
Posted 11 October 2007 - 08:57 AM
Posted 11 October 2007 - 12:31 PM
Rosa Moskueta® razkošen losjon za roke in telo: zelo vlažilno, tudi z naravnimi olji, primerno za suho kožo. Kvalitetno in polno AOK.
White Camelia & Jasmin: dišeča maščoba. OK reč.
Vegecell nočna vlažilna krema z zelenim čajem: vlažilna krma, nemastna, polna AOK. Super. Primerna tudi za mešano kožo.
Honeysucle Rose® vlažilni balzam: precej masten, ampak z naravnimi olji veliko AOK.
Posted 16 October 2007 - 03:32 PM

Sestavine: kremna baza iz kokosovih maščobnih kislin, organska aloe vera, nepozebnik (naravni zeliščni ekstrakt),ekstrakt preslice, ognjičevo olje, šentjanževo olje, ekstrakt navadnega lapuha, ekstrakt rudbekije, ekstrakt lanenega lignana, linolenska kislina (vitamin F), korenčkovo olje, oolje organske lupine limone, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).
Posted 16 October 2007 - 04:32 PM
Posted 16 October 2007 - 09:31 PM
Hvala, sonchika.
Uh, ocene so več kot lepe.
Boga jaz!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 October 2007 - 10:56 PM
Posted 17 October 2007 - 08:06 AM
Moj night time serum za normalno, mastno in občutljivo kožo je res serum, dobi se v ful lepi, fensi pakungi na pumpico, je pa res tak redek in dobro mazljiv gel rjavkaste barve. Meni smrdi, ampak se s tem ne obremenjujem glih.
Maska za normalno kožo Green Tea & Green Clay je pa svetlo olivno zelena, srednje gosta, malo pocasta in maže se krasno. Vonj ima po enem sirupu iz mojega otroštva, pa se ne spomnim po katerem. Je v taki zelo lični tubi, ki drži zelo velikodušnih 118ml.
Pakunge so mi zelo lepe vse po vrsti, cene pa nekak še sprejemljive, jaz sem dala za te tri zadeve 59.40€, s tem da so mi upoštevali še 10% oktobrski popust, pa še poštnine ne plačaš nad 50€, brez popusta in s poštnino bi prilezla do 70€.
Poceni ravno ni, ampak če se bodo zadeve tudi ob uporabi izkazale za kvalitetne (še poročam) in če upoštevamo to, da je ta kozmetika popolnoma naravna (kar je zame ogromen plus), potem so cene sprejemljive. Aja, pa poslali so mi še tri testerje, za GPB regenerator (sem čist znorela skor od sreče

Posted 18 October 2007 - 07:28 AM
Posted 18 October 2007 - 09:22 AM

Posted 19 October 2007 - 05:08 AM
-.-
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 October 2007 - 09:16 AM
Posted 19 October 2007 - 02:01 PM
Škoda ker so cene slovenskega prodajalca enkrat dražje kot na aubrey-organics.com.
Je žal nemogoče, da bi bile iste. Letalski prevoz do Evrope, cestni prevoz do Slovenije, carina, davek, oglaševanje, predstavitve...vse to so stroški, ki vplivajo na ceno.
Ne gre se nam, da služimo ne vem kakšne denarje, če bi se nam šlo za to, bi bile cene precej bolj zasoljene. Glavno nam je, da ozavestimo ljudi o tem, kaj se nahaja v obišajnih šamponih, kremah itd in da imajo na voljo zdravo alternativo.

Posted 19 October 2007 - 02:38 PM
Posted 22 October 2007 - 07:13 AM

Škoda, ker še vedno ni edinega tonika, ki nima alkohola med ponudbo

Posted 24 October 2007 - 08:29 AM
Jaz sem probala to kremo "rosa m." in mi je žal za zimo premalo vlažilna.

Škoda, ker še vedno ni edinega tonika, ki nima alkohola med ponudbo

Ponudba se bo širila, najprej na izdelke, po katerih je največ povpraševanja. Razumite pa, da vseh izdelkov na začetku še ne moremo držat. Saj veste, finance...

Posted 22 January 2009 - 05:29 PM
Sestavine: Deonizirana voda, milo iz kokosovega in koruznega olja, ekstrakt zelenega čaja* (zeleni čaj*, kopriva*, naravni alkohol iz zrnja), aloe vera*, karagen (irski mah), olje limonine lupine*, mandljevi proteini, olje modre kamilice*, Aubreyev konzervans (Ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E)
http://infozin.googl...2,0.51,0.97.jpg
Posted 23 January 2009 - 09:41 AM
Posted 23 January 2009 - 09:18 PM
LP!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users