Jump to content

Photo

Aubrey organics

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#21 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 11 October 2007 - 07:48 AM

Jaz imam GPB šampon in balzam in pa honeysuckle šampon. Treba je pazit, da šampon dobro pretreseš in res konkretno se posvetiš lasišču, da ne ostane mastno. Po honeysuckle, ko nisem pretresla in nisem bila dovolj pozorna, sem imala še vedno mastne lase. Moram poskusit še 1x. Po GPB ko sem pretresla in dobro zdrgnila pa je ok. Balzam je gost, biserno roza barve. Mogoče je za moje lase malo premalo vlažilen, ampak da občutek močnejših las.
  • 0

#22 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2007 - 08:57 AM

Jaz pa full res ne vem, če bi vzela balzam Honeysuckle ali GPB. Verjetno bom najprej GPB, nisem se še čist odločla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#23 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 October 2007 - 12:31 PM

Natural Baby & Kids bath soap: zelo nežno in primerno za otroke.

Rosa Moskueta® razkošen losjon za roke in telo: zelo vlažilno, tudi z naravnimi olji, primerno za suho kožo. Kvalitetno in polno AOK.

White Camelia & Jasmin: dišeča maščoba. OK reč.

Vegecell nočna vlažilna krema z zelenim čajem: vlažilna krma, nemastna, polna AOK. Super. Primerna tudi za mešano kožo.

Honeysucle Rose® vlažilni balzam: precej masten, ampak z naravnimi olji veliko AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#24 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2007 - 03:32 PM

Danes sem naročila tri proizvode, sem poklicala potem po telefonu in se je oglasila ena zlo prijazna gospa/gospodična (tak mladosten glas je bil) in mi rekla, da gre moj paketek že danes na pošto in še dodali mi bodo nekaj vzorčkov. Imam filing, da bom dosti tle kupovala. oops.gif tongue.gif Za fanta imam še v načrtu Men's stock vsakodnevno kremo za obraz:

Sestavine: kremna baza iz kokosovih maščobnih kislin, organska aloe vera, nepozebnik (naravni zeliščni ekstrakt),ekstrakt preslice, ognjičevo olje, šentjanževo olje, ekstrakt navadnega lapuha, ekstrakt rudbekije, ekstrakt lanenega lignana, linolenska kislina (vitamin F), korenčkovo olje, oolje organske lupine limone, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#25 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 October 2007 - 04:32 PM

Tole je verjetno dokaj mastno. Sicer pa polno AOK in super.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#26 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2007 - 09:31 PM

Hvala, sonchika.
Uh, ocene so več kot lepe.
Boga jaz! IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#27 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 16 October 2007 - 10:56 PM

Škoda ker so cene slovenskega prodajalca enkrat dražje kot na aubrey-organics.com.
  • 0

#28 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2007 - 08:06 AM

Danes sem dobila paketek in sem zelo zadovoljna. Krema za suho kožo Rosa Moskueta tako diši, da bi jo pojedla, dobesedno, tak dišeče kreme še nisem vohala. Je pa take podobne barve kot ona ayurvedska, rozasto/bež in taka perlasta, sveti se. Sem jo že sprobala in kljub temu, da je za suho kožo, ni nič mastna (ampak res ne) in se takoj vpije, maže se pa krasno. Za sabo ne pušča nobenega filma, samo mehko, zadovoljno in dišečo kožo.

Moj night time serum za normalno, mastno in občutljivo kožo je res serum, dobi se v ful lepi, fensi pakungi na pumpico, je pa res tak redek in dobro mazljiv gel rjavkaste barve. Meni smrdi, ampak se s tem ne obremenjujem glih.

Maska za normalno kožo Green Tea & Green Clay je pa svetlo olivno zelena, srednje gosta, malo pocasta in maže se krasno. Vonj ima po enem sirupu iz mojega otroštva, pa se ne spomnim po katerem. Je v taki zelo lični tubi, ki drži zelo velikodušnih 118ml.

Pakunge so mi zelo lepe vse po vrsti, cene pa nekak še sprejemljive, jaz sem dala za te tri zadeve 59.40€, s tem da so mi upoštevali še 10% oktobrski popust, pa še poštnine ne plačaš nad 50€, brez popusta in s poštnino bi prilezla do 70€.

Poceni ravno ni, ampak če se bodo zadeve tudi ob uporabi izkazale za kvalitetne (še poročam) in če upoštevamo to, da je ta kozmetika popolnoma naravna (kar je zame ogromen plus), potem so cene sprejemljive. Aja, pa poslali so mi še tri testerje, za GPB regenerator (sem čist znorela skor od sreče laugh.gif) pa še za Green Tea & Ginko kremo za normalno kožo in za Rosa Moskueta luksuzni losjon za roke in telo.
  • 0

#29 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 18 October 2007 - 07:28 AM

Moja cimra je tudi naročila šampon, pa so še za mene dali testerje kreme za obraz in za telo, tako da poročam, ko preizkusim.
  • 0

#30 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 18 October 2007 - 09:22 AM

V petek imajo otvoritveno predstavitev svojih izdelkov thumbup.gif po mojem bodo tudi testerečki in bomo lahko mal preizkušale tongue.gif jaz sem se že zagrela za ene pet stvari smile.gif samo imam še tok ene robe za porabit doma... sad.gif pa še moja denarnica cry.gif
  • 0

#31 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17578 posts

Posted 19 October 2007 - 05:08 AM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#32 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 October 2007 - 09:16 AM

Ja, sej to piše na spletni strani in tudi ko paketek dobiš, imaš notr na listku napisano.
  • 0

#33 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 19 October 2007 - 02:01 PM

QUOTE(celia @ 16. 10. 2007 - 23:56) View Post

Škoda ker so cene slovenskega prodajalca enkrat dražje kot na aubrey-organics.com.

Je žal nemogoče, da bi bile iste. Letalski prevoz do Evrope, cestni prevoz do Slovenije, carina, davek, oglaševanje, predstavitve...vse to so stroški, ki vplivajo na ceno.
Ne gre se nam, da služimo ne vem kakšne denarje, če bi se nam šlo za to, bi bile cene precej bolj zasoljene. Glavno nam je, da ozavestimo ljudi o tem, kaj se nahaja v obišajnih šamponih, kremah itd in da imajo na voljo zdravo alternativo. thumbup.gif
  • 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#34 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 19 October 2007 - 02:38 PM

Jah, saj vem. Transport in davki niso zastonj.
  • 0

#35 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 22 October 2007 - 07:13 AM

Jaz sem probala to kremo "rosa m." in mi je žal za zimo premalo vlažilna. sad.gif zaenkrat bom morala ostati pri alverde jojobi. Šamponi so dobri, balzam pa zame tudi premalo vlažilen in ko bom bolj pri denarju, pride na vrsto kateri bolj vlažilen balzam.

Škoda, ker še vedno ni edinega tonika, ki nima alkohola med ponudbo sad.gif
  • 0

#36 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 24 October 2007 - 08:29 AM

QUOTE(Shapa @ 22. 10. 2007 - 8:13) View Post

Jaz sem probala to kremo "rosa m." in mi je žal za zimo premalo vlažilna. sad.gif zaenkrat bom morala ostati pri alverde jojobi. Šamponi so dobri, balzam pa zame tudi premalo vlažilen in ko bom bolj pri denarju, pride na vrsto kateri bolj vlažilen balzam.

Škoda, ker še vedno ni edinega tonika, ki nima alkohola med ponudbo sad.gif

Ponudba se bo širila, najprej na izdelke, po katerih je največ povpraševanja. Razumite pa, da vseh izdelkov na začetku še ne moremo držat. Saj veste, finance... huh.gif
  • 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#37 Xena

Xena

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 126 posts

Posted 22 January 2009 - 05:29 PM

Green tea prečiščevalni šampon

Sestavine: Deonizirana voda, milo iz kokosovega in koruznega olja, ekstrakt zelenega čaja* (zeleni čaj*, kopriva*, naravni alkohol iz zrnja), aloe vera*, karagen (irski mah), olje limonine lupine*, mandljevi proteini, olje modre kamilice*, Aubreyev konzervans (Ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E)

http://infozin.googl...2,0.51,0.97.jpg
  • 0

#38 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 January 2009 - 09:41 AM

Tako kot pravi ime - prečiščevalni šampon. Očistil bo dobro, je tudi antiseptik, primeren za mastne lase. Dober.
  • 0

#39 Xena

Xena

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 126 posts

Posted 23 January 2009 - 09:18 PM

Hvala!

LP!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users