Maske za obraz
Posted 16 April 2005 - 09:11 AM
Mene sam zanima če katera pozna kakšen recept za piling ki si ga lahko narediš doma.Jaz sem že dolgo nazaj mela enega pa ga ne najdem.Sama nerada kupujem izdelke v drogerijah ker se mi zdi vse skup umetno rajše si naredim sama doma če je le možno pa še bolj poceni me pride.
Hvala
Ines
Posted 16 April 2005 - 10:48 AM
Posted 16 April 2005 - 12:30 PM
Jaz sem že kr dosti mask za obraz poskusla.Spomnim se da sem eno kupla v trgovin mislim da je bla iz morskih alg al pa gline.Drugač sem si pa sposodla eno knjigo pri prijatlci z naslovom Mala šola osebne nege.Je zlo stara knjiga ampak so notri nasveti ni recepti za maske in nego nasploh.Pa sem jih že par probala pa so mi kr ugajale.Sem pa slišala da mleko slabo vpliva na kožo.Me pa zanima smao kako pogosto je treba uporabljati masko za obraz?Jaz jo ponavadi 1x na teden.
Katera maska se vam zdi najboljša za mastno in občutljivo kožo?
Hvala
Ines
jst mam mastno kozo pa ful obcutljivo pa je mi je do zdj najboljsa od murnauers
Posted 16 April 2005 - 12:33 PM
Posted 16 April 2005 - 01:40 PM
Posted 19 April 2005 - 08:09 AM
Tud jaz ne razumem kak mam lahk občutljivo in mastno kožo.Ker sem še mlada mam občutljivo kožo in morm ful pazit kaj si nanašam na obraz ker se mi hitro kaj vname ali kaj podobnega zato ne smem izbirat močnih izdelkov.
Nekaj me zanima Sunflower kateri zrdob moreš zmešat da dobiš piling - koruzni, pšenični...kak pogosto to nanašaš in kak dolgo pustiš na obrazu.
Hvala
Ines
Posted 19 April 2005 - 09:52 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 May 2005 - 03:20 PM
sam najraj pa uporablam jz manhattan clearface anti pickel maske k je res supr skoz na vsake tok cajta, za lesk na obrazu pomiri pa deluje prot mozolem. tko da priporočam
Posted 04 May 2005 - 07:17 PM
full prekrvavi kožo-pa fajn ga je uporabljat zaporedoma-ne sam enkrat in pol konc!
Posted 19 June 2005 - 09:11 PM
sploh pa pojma nimam, kero naj uporabim, če sploh? mam normalno kožo, vse preparate za nego kože mam tiste, ki so primerni za nego normalne kože.
hvala vnaprej za morebitne odgovore!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 June 2005 - 08:48 AM
Posted 20 June 2005 - 09:13 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 20 June 2005 - 09:51 AM
HVALA
Posted 20 June 2005 - 10:04 AM
Čistilne so pač za očistit pore in so primerne predvsem za mastno ali mešano kožo.
Vlažilne so bolj za normalno in rahlo suho kožo, da jo lepo navlažijo.
Hranilne pa so za zelo suho kožo ali za starejšo kožo, da ji povrnejo določene snovi, ki jih taki koži primanjkuje.
Sicer je to moje laično mnenje, ampak tako si sama razlagam zadevo.
Pa pomoje ni dobro, da se maske uporabljajo več kot enkrat tedensko, razen če imaš več različnih in uporabiš npr. v ponedeljek čistilno in v petek vlažilno.
Če bi se naj maske uporabljale pogosteje, pa itak piše po navadi na embalaži. Npr. mojo glineno peel off masko sama na T predelu uporabljam 2-3X tedensko, ker je tako priporočilo proizvajalca.
Drugače pa sem na splošno mnenja, da ni preveč dobro kar naprej nekaj pacat po koži in je vrh glave dovolj, če se maska uporabi enkrat tedensko.
Posted 20 June 2005 - 11:20 AM
ena mamina prijateljica ima tri različne vrste mask za obraz, zdej ne vem, kakšne, ampak uporablja en teden eno, drugi drugo itn., ker pravi, da edin tko pride do kakšnih rezultatov.
Posted 20 June 2005 - 11:46 AM
Posted 20 June 2005 - 02:00 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 June 2005 - 04:04 PM
danes sem v dm vidla, da ma tut balea masko 'z mrtvim morjem' in kamilično, nivea ma kamilično, različno. AS sem pa pozabla prečekirat.
Posted 20 June 2005 - 04:19 PM
men je mami kupla to mako mrtvo morje v jordaniji,vidla sm pa neki podobnga tud v dm-u na moškem oddelku (piše za moške ) kamilico pa mam od nivee
Posted 25 June 2005 - 10:02 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users