Razprodaje!
Posted 10 July 2005 - 11:03 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 July 2005 - 03:40 PM
Posted 11 July 2005 - 12:15 PM
Posted 11 July 2005 - 05:00 PM
enako...skoraj vedno jih zamudim
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 July 2005 - 05:18 PM
ja jaz jih tudi skoraj vedno zamudim. amapk mi ni nič žal, ker sovražim to drenjanje po trgovinah in čakanje v dolgih vrstah na kabino, da lahko probam željeni kos obleke. a-a. dam rajš 1000sit več in kupim takrat ko je malo bolj mirno...
Posted 15 July 2005 - 10:05 AM
ŠE ENA RAZPRODAJA!!!
IN KAJ LEPEGA STE SI/SI BOSTE KUPILI??????????
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 July 2005 - 10:23 AM
vse tiste ženske ki vlečejo tiste cunje ena čez drugo....
grrrr... rajš ne. sm že kupila kar sem misla.
Posted 15 July 2005 - 10:30 AM
Na razprodajah pa do sedaj nisem nikoli nič pametnega našla (mogoče zato, ker prvi teden razprodaj sploh ne zavijem v trgovine s tekstilom! )
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 July 2005 - 10:31 AM
Sem pa šla pozimi ko so bile razprodaje čisto slučajno pogledat v eno trgovino in sem, brez da bi sploh kaj posebaj iskala, naletela na fantastično vojaško zeleno jakno Playlife, ki je bila iz 36.000 znižana na 18.000 tolarjev, kar je res ogromna razlika. Takoj sem se zapičila vanjo, ker mi je res noro lepa, pa še podloga se lahko da ven in jo lahko spomladi nosiš kot tako lahko jakno, pozimi pa je s podlogo dovolj topla, da konkurira bundi. Tko da sem res vesela, da sem naletela nanjo.
Letos ne nameravam it v shopping ... v bistvu komaj čakam, da bo konec razprodaj in se bo dalo v trgovinah spet normalno dihat in premikat.
Posted 15 July 2005 - 03:27 PM
Posted 15 July 2005 - 04:30 PM
If touches were tears I would cry,
If love was water I'd give you the sea,
And be with you for all eternity...
Posted 15 July 2005 - 05:13 PM
Jst tut ne maram letanja po razprodajah: že par let nazaj enkrat sm bla na razprodaji, pa se mi je zamerlo, k je res ful gužva, pa k si v garderobi veš da vsi čakajo da prideš ven, pa se v bistvu ne morš v miru nagledat, potli je še tista vrsta pred blagajno-no vse to, če prideš na začetku razprodaj: proti koncu se pa ne splača, k vse "taboljše" že poberejo..
Špela, se strinjam da se v Italiji marsikaj luštnega najde: sicr kakovost ni glih fenomenalna, ampk pa več nakupiš za manj denarja, pa maš tut večkrat kaj novega
Posted 16 July 2005 - 06:28 AM
Posted 16 July 2005 - 08:48 AM
ne vem točno, kaj s tem misliš, simoncy ... sej je isti drek al grem v benetton/sisley tu ali v italiji, kvaliteta je (menda? hehe) ista, samo, da je v italiji več izbire, vsaj po dosedanjih izkušnjah.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 July 2005 - 08:56 AM
Posted 16 July 2005 - 10:37 AM
Pa lepe so - niso načičkane.
Posted 16 July 2005 - 10:58 AM
Posted 16 July 2005 - 01:11 PM
No, seveda pa ne v kakšnem New Yorkerju, ker je bedn. Ok, sej kaj najdeš pa to, sam je bolj za une madafaka gangstr Pa material mi ni kul.
Drugač pa Sportina...Tam kupujem pozimi, poleti, v dežju, v razprodajah, vseh trgovinah kjer jih imajo:lol: Ni, da ni! Bla sem tudi v City parku...Tam pa res gneča, za WC so ble tri čistilke vrsta taka, da si mogu še zunaj čakat(dobr tega niti ne maram) Potem sm šla se v Leklerk...In vsi vozički zasedeni, samo še ene trije so bili
No, da ne bom že spet neke čudne stvari pisala, naj povem kaj sem si kupila... Spergice Levis, une z črtami ko so, take roza pa bele-v city parku. Pa ene par majčk pa hlač iz sportine.
Posted 16 July 2005 - 01:20 PM
Posted 16 July 2005 - 03:38 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users