Zadostno pitje tekočine
Posted 01 June 2005 - 12:43 AM
js jo mam pod eno mizico pri postelji, če me slučajno prime žeja, da mi ni treba hodit v spodnji štuk po pijačo (vode iz pipe zlepa ne pijem). danes sem si prav rekla ene parkrat, da je čas za malo vode.
na kok časa pa menjaš vodo?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 June 2005 - 09:07 AM
vsaj dve pollitrski plastenki na dan spijem. pa to kupljene vode, ne une iz pipe.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 June 2005 - 11:43 AM
vsaj dve pollitrski plastenki na dan spijem. pa to kupljene vode, ne une iz pipe.
aaaa sm misnla,da jo maš tm pod postlco kr po več dni,k medtem že pozabš,heheh,če je pa kupljena pol pa ok
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 June 2005 - 11:59 AM
Posted 01 June 2005 - 12:00 PM
Mogla bi pa po moje spit še dosti več, ker hodim na fitnes in se tam potim ko svina.
Kar se pa filtra tiče ... mi mamo to že vrsto let, včasih je bla to taka ogromna in blazno draga naprava, ki smo jo komaj stlačili v omarico pod korito, zdaj so pa take fino majhne.
In moram rečt, da tudi mi za pitje in kuho uporabljamo izključno prefiltrirano vodo in mi je navadna voda iz pipe prav ogabna ... tak gosta se mi zdi ...
Posted 01 June 2005 - 12:06 PM
A ne, da res! Tudi jaz ne morem več vode iz pipe pit! Res mi ima zdaj čuden okus. Drugače pa zavisi od vodovoda. Pri moji babici je voda iz pipe še vedno prav okusna, doma pa ... pod kritiko.
Posted 01 June 2005 - 12:38 PM
Drugače pa zlo težko pijem čist navadno vodo, more bit z enim okusom, al pa sirup!
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...
Posted 01 June 2005 - 12:43 PM
Baje je takrat, ko začutiš (močno) žejo, telo že dehidrirano, zato te začne boleti glava.
Posted 01 June 2005 - 01:33 PM
Baje je takrat, ko začutiš (močno) žejo, telo že dehidrirano, zato te začne boleti glava.
To vem, sam še vseen kr pozabm pit! Ampak zadne čase delam na tem, d poskušam normaln (se prav bol pogost) pit in jest (zarad ljubezenskih problemov nism mogla niti jest niti spat zanč...)! Tko da upam d mi bo ratal!
Posted 01 June 2005 - 01:35 PM
Posted 01 June 2005 - 02:03 PM
Bom! Hvala za spodbudne besede!
Posted 18 July 2005 - 11:52 AM
Sam ne bi mogla reč, tako kot eni rečejo, da se počutijo full boljše. Pač spijem, zato ker vem da je zdravo.
Posted 19 July 2005 - 09:33 PM
S čim v zvezi pa ti je to svetovala? Kar tako ali v zvezi z ginekološkimi zadevami?
Posted 20 July 2005 - 08:06 AM
Posted 20 July 2005 - 08:27 AM
Posted 11 December 2005 - 02:16 PM
Posted 25 December 2005 - 09:38 PM
Skratka, telo me je ornk opozorilo naj se ne igram, in ne rabim pisat kako pasje to boli, ko te bolijo ledvice...da si ob sapo, a ne moreš prav nč od krčev. Zame je bila ta izkušnja dovolj....
Posted 28 December 2005 - 09:07 AM
Spomnem se edino enkrat ko sem v srednji šoli med poletnimi počitnicami full pogosto sedela za komputerom in se nacejala z vodo, prav mi je pasalo pa sploh nisem bila žejna in poleg tega sem še "nezavedno" shujšala.
Posted 28 December 2005 - 10:46 AM
Posted 28 December 2005 - 11:03 AM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users