STRIJE
Posted 22 January 2005 - 04:15 PM
Za strije pomoje tak ni več kaj za dodat razen če se najde še kakšna nova krema druge poti pa ni da bi se jih znebili (pa še kreme so nekatere vprašljive). :|
Posted 21 April 2005 - 01:23 PM
Jaz sem nova tukaj, pa me zanima, ce je ze katera sprovala kremico gam11 (razen Jagode seveda).
Hvala in lep pozdrav vsem!
Posted 01 February 2010 - 07:11 PM
Stvar je taka da je meni že nekje na koncu poletja /torej par mesecev nazaj/ nastala ena lepa velika vijolično rdeča strija na boku in ena na riti. Takoj sem si nabavila spodnjo kremico (ta belo, ena je pač nočna ena dnevna, jaz nevem kje je razlika sicer) ampak po par mesecih rednega mazanja (ja, rednega ) ni stanje nič boljše. Strije se še vedno bohotijo v svoji žareči barvi.
Kaj naj nardim. Do poletja se jih morem rešiti.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2010 - 07:30 PM
Posted 01 February 2010 - 07:34 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2010 - 09:32 PM
[Napoleon]
Posted 01 February 2010 - 09:51 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 February 2010 - 12:15 AM
Stvar je taka da je meni že nekje na koncu poletja /torej par mesecev nazaj/ nastala ena lepa velika vijolično rdeča strija na boku in ena na riti.
LOL Sarah, glede na tega smajlija, ni potrebe po tem, da bi se strij resila. : ) Salo na stran - sej strij, ko enkrat nastanejo se (s kremami) ne da resiti? Edino, kar je napisala Tašika, da s casom spremenijo barvo in postanejo bele.
OT: lej, lej najbrz eden izmed Nilinih prvih postov. : D V tej temi je kar nekaj postov prvih clanic, me zanima, kdo je clanica No. 1?
Posted 02 February 2010 - 12:49 AM
Posted 02 February 2010 - 12:59 AM
Posted 02 February 2010 - 01:04 AM
Posted 02 February 2010 - 01:25 AM
Posted 02 February 2010 - 01:26 AM
Posted 02 February 2010 - 02:04 AM
OT: lej, lej najbrz eden izmed Nilinih prvih postov. : D V tej temi je kar nekaj postov prvih clanic, me zanima, kdo je clanica No. 1?
Si, si Sploh se ne spomnim točno, ampak verjetno sem od koga slišala za to kremo in sem se tukaj javila.
Imam nekaj črtic, ki so nastale, ko sem (pre)hitro (z)rasla ...
Posted 02 February 2010 - 07:10 AM
Ok ker je ta (iz naftalina povlečena) tema edina na temo strij ki sem jo najdla, bom tuki nadaljevala.
Stvar je taka da je meni že nekje na koncu poletja /torej par mesecev nazaj/ nastala ena lepa velika vijolično rdeča strija na boku in ena na riti. Takoj sem si nabavila spodnjo kremico (ta belo, ena je pač nočna ena dnevna, jaz nevem kje je razlika sicer) ampak po par mesecih rednega mazanja (ja, rednega ) ni stanje nič boljše. Strije se še vedno bohotijo v svoji žareči barvi.
Kaj naj nardim. Do poletja se jih morem rešiti.
Kreme proti strijam ponavadi preprečijo nastanek novih strij. Če pa katera pozna kakšno drugo, pa nam jo lahko priporoča.
Pri meni je trajalo okoli leta, da so se moje rdeče strije pobarvale na belo. Zdaj pa jih imam spet na novo, tako da bom lahko poleti doma . Po mojem tudi sončenje ne pomaga, edino laser.
Edino kar mi je mal hecno je to, ko se vsak tip lepo ponosno smeji in pravi da nima strij. No, če bi bla hudobna mu bi jih na riti pokazala. Večina tipov jih ponavadi dobi, ko hitr rastejo in trenutno ne poznam dobenga, ki jih nima. Tak, da prej se nehaš sekirat bolje je. Fajn je sam, da se vsak dan mažeš s kakimi bol hranilnimi kremami, da se ti ne pojavijo nove. Pa še tiste se bodo, če imaš nesrečo.
Posted 02 February 2010 - 09:41 AM
Po kolkem pa? Ker pomoje bi v skoraj pol leta morale že ali ne?
Pojma nimam, spomnim se samo da je fuuul dolgo trajalo. Pol leta, mogoče celo leto. Sm mazala nekaj časa z kremami, pa ni blo nekega večjega učinka, tako da sem pol obupala.
[Napoleon]
Posted 02 February 2010 - 11:16 AM
Si, si Sploh se ne spomnim točno, ampak verjetno sem od koga slišala za to kremo in sem se tukaj javila.
Imam nekaj črtic, ki so nastale, ko sem (pre)hitro (z)rasla ...
Jap, tudi jaz imam par crtic, ker sem prehitro zrasla, na riti, ze od nekdaj, ma me ne motijo, so prakticno nevidne.
Posted 02 February 2010 - 11:40 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 February 2010 - 11:55 AM
Kaj češ ... pač sem hitro zrastla.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users