Šminke
Posted 30 September 2004 - 08:11 PM
No, če pa že kar odgovorim na vprašanje:
Torej, če se ravno ne naličim, sploh nisem slabe volje in grem brez problema nenaličena recimo v službo. Je pa res, da se poskušam naličiti med potjo ali vsaj na hitro. Ne uporabljam veliko make-up. Le torej obvezno kremo za obraz, senčke in trepalnice in lip glos. To je vse.
Rada sem lepa, tudi doma ali npr. za trgovino...
Upoštevam pravilo : manj je več. Rada imam diskreten način ličenja, a še vedno samo nekaj poudarim.
Posted 30 September 2004 - 08:17 PM
Za posebne priložnsoti ali pa za večerni makeup pa uporabim vse kar se sveti sem namreč usekana na bleščice, perle, sijaj...
LP N
Posted 30 September 2004 - 09:19 PM
Posted 01 October 2004 - 12:12 PM
Za vikende pa imam dosti bolj konkreten make up in porabim tudi malo več časa- tam pa so tekoči puder, puder v kamnu, puder v prahu, rdečilo za lička, šminka, tuš/barvica za očke in pa seveda senčilo bolj opazno. In enako kot Nadi- svetleče, svetleče. Tudi jaz sem čisto vsekana na vse, kaj se sveti, tako da se ponavadi moj obraz in celo telo sveti, ko te bleščice letijo in potujejo okrog mene.
Posted 01 October 2004 - 12:48 PM
Torej, komaj čakam da še to sprobam. :afro:
Sej jaz nisem tok mahnjena na te make-up -e, ampak tko rada debatiram o tem, pa tko, da vidim izkušnje drugih in da klepetamo o tem. Tko k moški o avtomobilih.........
Posted 01 October 2004 - 07:00 PM
LP N
Posted 03 October 2004 - 11:35 AM
Namen si imam kupiti eno šminko ali lipp gloss, to se moraš še zmisliti, obvezno mora biti pa barva dovolj pigmentirana.
Torej zanima me vaše mnenje, o:
- Nieve - Bleščilo - lipp gloss -
- Pupe - "Splendor Extreme" -
- Bourjues (ne vem če je prav napisano) - nove šminke oz. glossi 3D - baje so dobri.
Ali je Lip finity dovolj pigmentiran? Mi ga svetujete? Cena?
Posted 03 October 2004 - 12:47 PM
če iščeš pigmentirano rdečilo, ti odsvetujem lip gloss, ker so ti pogosto bolj prozorni in niso tako obstojni. Se moraš kar naprej mazat. Lipfinity je najbolj pigmentirano rdečilo med tistimi, ki si jih napisala. Kar se tiče pa izbire med napisanimi pa ti Niveo odsvetujem. Nisme bila zadovoljan z njihovimi glosi.
LP N
Posted 03 October 2004 - 01:08 PM
Aja, Nadi, pa še to me zanima. Torej, sklepam da ti poznaš dobro Avon kozmetiko in da že imaš katalog št.12. Torej, zanima me tvoje mnenje o "Avon body losion za gladko kožo" na strani 45 - ki v bistvu ublaži izgled strij. Ali misliš da je to za kej. Tko, če je npr. za strije - če seveda res deluje, tko k piše, je potem tudi za zmanjašanje izgleda pomarančne kože, torej celulita. Ker potem je verjetno nesmiselno uporabljati antic.kreme, tut od Avona, ki je pravtako ok.
Kaj meniš?
Aja, pa to, kateri piling bolj priporočaš, od Avona - str 44 - Pilling za telo z ekstrakti granatnega jabolka ali od Planet spa - shea butter?
Že vnaprej hvala za odgovor. :afro:
Posted 03 October 2004 - 01:39 PM
Posted 03 October 2004 - 01:45 PM
napisala sem, da sem pred leti prodajala Avon še preden je imel Avon v Sloveniji distribucijsko podjetje. Danes se ne ukvarjam več s kataloško prodajo. Prodaja sem tudi Oriflame in moram reč da sem bila na izdelki Avona bolj navdušena. Avonovega kataloga žal nimam, tako da ti ne morem pomagat.
Trenutno ima Mercator Lipfinity v akciji, če se ne motim. Mislim, da je okrog 2800 Sit, drugače je okrog 3000 SIT. Osebno ti svetujem, da greš v kakšno trgovino in si pogledaš barvne odtenke. Drugače pa ti odsvetujem Lipfinity, če imaš zelo suhe in občutljive ustnice.
lp N
Posted 03 October 2004 - 01:54 PM
Tukaj si mal poglej www.maxfactor.com
Posted 03 October 2004 - 02:17 PM
Aja, Nadi, potem ti bom pa napisala kaj piše tam o tem body losionu:
Torej:
:arrow: ublaži strije
preprečuje nastanek strij
vlaži in izboljša elastičnost kože
vsebuje fitomorski kompleks učinkovin
poživljajočega vonja
Piše še: (čeprav piše lahko marsikaj - papir vse prenese )
da je 79 % žensk, ki so preizkusile proizvod, je izjavilo, da se izboljša elastičnost kože že po 7 dneh
in da 65% žensk, ki so preizkusile proizvod, je izjavilo, da so se jim strije vidno ublažile že po 14 dneh
Cena je pa je : 2300 SIT
Piše da je tudi primerno za nosečnice z uporabo v četrtem mesecu nosečnosti - to zame ŠE NI ŠE pomembno
Nadi in ostale, kaj meniš/te : : :
Posted 03 October 2004 - 02:29 PM
Posted 03 October 2004 - 02:38 PM
Hm? Kaj mislite.
Aja, pa glede šmink, katere imajo ful pigmenta??
Posted 03 October 2004 - 03:06 PM
Posted 03 October 2004 - 03:10 PM
zadevo moraš poskusit. Žal je na pamet kritizirat kakovost izdelka brez pomena. Potrošnice pa smo si različne in nam različne zadeve pomagajo. Žal je testiranje draga zadeva ampak pravi način da ugotoviš kateri izdelek ti pomaga.
LP N
Posted 03 October 2004 - 04:09 PM
Posted 04 October 2004 - 04:18 PM
http://bourjois-usa.com/
Zdej so ene 3D šminke/glosi čisto novi. Mogoče si bom katerega kupila, še ne vem. Vam sporočim 8)
Posted 27 July 2006 - 11:05 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users