Krema za okrog oči
Posted 26 April 2005 - 08:09 PM
Pika, po mojem s tole kremico ne mores nic zgresit, tudi ce nisi se 25, ker - kot sem ze prej rekla - ni proti gubam, ampak samo nezno neguje (drugace je namenjena tudi negi celega obraza).
No, prepuscam besedo Marjetki, jaz sem sele zacetnica.
Lp,
Katie
Posted 26 April 2005 - 08:36 PM
Posted 26 April 2005 - 08:38 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 April 2005 - 11:49 PM
Posted 27 April 2005 - 10:32 AM
Posted 27 April 2005 - 04:39 PM
Posted 04 May 2005 - 09:39 PM
Pika, po mojem s tole kremico ne mores nic zgresit, tudi ce nisi se 25, ker - kot sem ze prej rekla - ni proti gubam, ampak samo nezno neguje (drugace je namenjena tudi negi celega obraza
no, evo, zdej sm pa cela zmedena spet. sm bla v dm, majo kremo za okoli oči od alverde (s smetliko al neki tazga, stane 899 sit), jojobina je pa za nego celotnega obraza. torej: kaj je zdej s tem, da se kao z 'navadno' dnevno kremo za obraz ni za po očeh in okoli njih mazat? : : : 'magic eye balm' od l'occitane mi pa ni všeč, ne razmaže se lepo, nabira se mi v kepce, kljub temu, da je nanesem minimalno količino. torej ostajam pri tem, da se tut okoli oči mažem z 'navadno' dnevno kremo (poleti s tisto, ki vsebuje spf 15).
Posted 05 May 2005 - 07:22 AM
Posted 05 May 2005 - 09:57 AM
Posted 05 May 2005 - 11:31 AM
Se strinjam s sonchiko!
Tista krema ob Alverde z jojobo je res full mastna. Jaz sem se enkrat za foro tudi po obrazu namazala, pol sem šla pa popoldan za eno urco zadremat, se mi je pa povšter skoraj na obraz nalimal.
Meni se zdi prav fajn, da je okrog oči bolj mastno, ker imam tam malo bolj suho in tanko kožo. Pa čisto tanko plast si namažeš, pa je. Saj jaz sem začela težit s to temo zato, ker sem se že prej z navadno kremo tudi okrog oči mazala, pa so me potem pekle in ni blo fajn (zaradi parfumov v kremah, zgoraj omenjena jih pa nima).
Posted 05 May 2005 - 02:34 PM
Posted 05 May 2005 - 07:32 PM
Ja to sem pa tudi jaz že opazila. Se je za vprašat zakaj ne?
Posted 05 May 2005 - 08:02 PM
Posted 06 May 2005 - 06:27 AM
Posted 16 November 2005 - 09:40 AM
Slišala sem, da je kar dobra kremica za okoli oči tista od Alverde.
Jaz bi tudi potrebovala kaksno kremico za učke, sam imam tako grozno suho in občutljivo kožo okoli oči, da mi nobena krema ne paše oz. ne pomaga. Potem imam pa skoz rdeče fleke okoli oči, pa kože je nagubana in luskasta. Že dostikrat sem bila pri zdravniku in dermatologu, pa sta mi oba znala povedat le to, da naj se mažem z Bepanthenom. Sej na začetku mi je Bepanthen malce omilil zadevo, zdaj pa čisto nic ne pomaga (mogoče je koža malce manj suha).
Ali je imela mogoče že katera kdaj podobne težave in ali ima kdo kakšen nasvet? Ta koža me že cisto v obup spravlja! :sad1:
Ok, ful pozno sicer, ampak vseen...
Jaz mam čist iste težave, samo da še nisem blapri dermatologu. Očitno je itak brezveze it...
Isto mam ful občutljivo kožo, isto se mi delajo plitve gubice (od smejanja in mežikanja), isto mam temne podočnjake. Na žalost mam to po očetovi strani v familiji., pa zgleda, da se prav velik ne da pomagat. Samo ko se tako sekiram.....
Edina stvar, ki mi je kakrkoli pomagala, je bila krema od Avene, ki jo dobiš v lekarni: soothing eye contour care, ki ful lepo vlaži. Zdaj pa nameravam sprobat od Dr. Hauscha eno kremo, ki je pa ful naravna in brez konzervansov... Ravno danes jo nameravam it kupit, pa ti sporočim kako je.
S tem bepant... se pa ne bi mazala okrog oči jaz. Men do zdej razen te keme učki niso nobene prenašal in so me v roku par dni, če ne par ur ziher začel pečt.
Posted 16 November 2005 - 09:48 AM
Posted 16 November 2005 - 10:21 AM
Posted 16 November 2005 - 10:21 AM
Posted 16 November 2005 - 11:13 AM
Bom sprobala tole od Dr. Hauscha, pol pa še tvojo, če ta ne bo cool. Drugač mam pa že poln kufer vsega, ker sem probala že vse sorte in mi ni čist nič pomagal. Pa majo marsikje zadeve za občutljivo kožo, pa je vse skup ena katastrofa... Obraz mam npr. čist ziritiran od make-upov (delam kot manekenka) in sem zadnjič dobila tester od Sothys za zelo občutljivo kožo, pa se mi je obraz skor skuru.
Tok da res za ful občutljivo kožo kjerkoli samo zadeve s čim manj sestavinami oz. dobra firma še ne pomen, da so pa vse kremce super od njih.
Posted 17 November 2005 - 12:11 PM
Ni pa proti gubam, samo hranilna - za občutljivo kožo.
Drugače pa priporočam, da čim kasneje začnite uporabljati vse anti-age kreme ... če boste pri 25 - 30-ih gor dajale te kreme ... kaj boste uporabljale pri 50 ih ..... samo nasvet.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users