Duhovi in podobne reči
Posted 07 October 2004 - 04:48 PM
Posted 07 October 2004 - 06:54 PM
ok...štekam da bela...
ampak kaj?......
včasih mam res občutek, da nekateri ljudje preveč gledajo tv....
sorry...nemislim nič žalega...hvala bogu če je kdo tak...ampak enkrat samkrat bi rada en dober dokaz ki bi temeljil na dobrih stvareh
hvala za razumevanje
kimSkeptik
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 07 October 2004 - 06:54 PM
Posted 07 October 2004 - 08:43 PM
Posted 08 October 2004 - 02:08 PM
rdeča magija ja... ok ja naseli se ti hudič v dušo in te ma v ublasti na morš se ga rešt čeprou bi se ga hotu kar se pr črni včasih še da. pač je zakompliciran, težko je kr mal tko razložit in večina ljudi tega ne vrjame ja lahk ti kej na zasebnga napišm če te kej pusebi zanima kr upraši
ja to je tok ud mene pač mam svoje razloge da se s tem ukvarjam in me ne bo nuben skeptik od tega udvrnu. pač ne morš tega kr mal tko delat ampak morš u to vrjet!!! drgač nau šlo
Posted 08 October 2004 - 03:31 PM
jagoda mislm da ti noben lajik al pa skeptik nemisl odvračat od tvojih dejanj in prepičan....pač pa nas sam zanima...
morem pa pripomnat...da če res to deluje...hm..
to glede tvojga zdravja in tko...
pomagaš še meni??
kimRadovedna
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
Posted 08 October 2004 - 04:50 PM
zaradi mene se lahko ti ukvarjaš s tem, ampak jst se s tem ne mislm ukvarjat, ker ne vem točn kaj nej si mislm o vsem tem - lahko da je kej na tem, lahko da ni
Posted 09 October 2004 - 08:44 AM
lahk jst mal puskusm pumagat če hočš sam bi mi mogla puvedat za kaj gre
Posted 09 October 2004 - 08:47 AM
sej ni nuben reku da se morš s tem ukvarjat in tut če bi se hotla bi mogla vrjet kr to je prvo kar rabš pol pa še use ustalo
Posted 09 October 2004 - 07:09 PM
lahk jst mal puskusm pumagat če hočš sam bi mi mogla puvedat za kaj gre
draga jagoda...ni panike pridem tud na dom )
itak da na daljavo nč...od nč ...
uglavnim moj problem je išijas s katerim se bojujem že leto in mal...
torej?
Posted 14 October 2004 - 09:38 PM
Posted 15 October 2004 - 03:36 PM
sej ni pomembn od mene...ti si tista ki si rekla da se da pozdravit marskero stvar...in če se da še hujše...mislim da bi se dal tud išijas...
torej?
Posted 16 October 2004 - 09:49 AM
2 zlo si morš želet da uzdravš
kr če ne vrjamš u to pol je vse brez smisla
Posted 16 October 2004 - 12:29 PM
to je že naravno tko...da če se kao neki delaš de te buli pol gvišn neki pride
tko..
in se da?
Posted 27 October 2004 - 01:18 PM
Saj jaz tud ne morem prenašat črne in rdeče magije,.... Mene zanima samo belA!!!
Poznam pa punco, ki se je ukvarjala z črno magijo in tem pa so bile huuuuude posledice,....
Jagoda, piši še kaj.
Aja, za rdečo magijo sem tud že čula; to so one vodoo lutke pa to, ne?
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 29 October 2004 - 01:13 PM
Posted 29 October 2004 - 02:01 PM
Ena moja bivša kolegica se je začela ukvarjat s črno magijo pa to,.... pa z satanizmom,.... Pa full se igra s temi stvarmi!!! NOČE in NOČE odnehat,.... Hja, saj ji bo žal,...
Jagoda, kaj je na internetu kaka stran, kjer se da izvedet kaj o BELI (!!!) magiji pa urokih??
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 29 October 2004 - 04:16 PM
ej a res obstajajo satanistične maše k jih izvajajo v cerkvah?
mislam k tole je pa mal bolno...
prašam če katera od vaju slučajn kej ve.....
lp
kimDonesČistVgužvi
Posted 29 October 2004 - 05:09 PM
Posted 29 October 2004 - 06:00 PM
zmedena sm priznam
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users