Ustna higiena
Posted 04 January 2008 - 01:02 AM
Zobe si sicer ščetkam zjutraj in zvečer, z mehko ščetko, ker imam občutljive dlesni in mi skoraj vsakič krvavijo (že naprimer če jem jabolko, oz nekaj konkretneje zagrizem), posledica kamna pač.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 January 2008 - 09:24 AM
Posted 04 January 2008 - 10:43 AM
Edina slabost te zobne ščetke so ti nastavki, ki jih besno preklinjam, vsakič ko kupujem nove. Za nov posamičen odstavek odšteješ dobrih 20 eur, če kupiš dva v kompletu pa 34 eur.
Posted 04 January 2008 - 10:56 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 January 2008 - 11:07 AM
Mene skrbi, ker že naravno nisem imela "holivudsko" belih zob, zdej pa že kako leto redno pijem kavo...
vuelvo a vos,
Posted 04 January 2008 - 11:14 AM
http://www.scetka-sonicare.com/
evo, jaz mam to: http://www.scetka-so...lite-e7000.aspx
Jaz mam isto, že po naravi mam bolj žute, sem se sprijaznila, belih tak, da bi koga zaslepili pak ne bom nikoli imela.
Posted 04 January 2008 - 11:48 AM
Posted 04 January 2008 - 12:20 PM
Posted 04 January 2008 - 01:09 PM
Posted 04 January 2008 - 04:59 PM
Še majo to akcijo ? To je ful ugodno, vem da je moja pred dvema letoma, ko sem jo dobla, koštala nekje 32 k.
Posted 04 January 2008 - 05:02 PM
Je pa res da ne maram električnih ščetk.
vuelvo a vos,
Posted 04 January 2008 - 05:38 PM
Posted 04 January 2008 - 05:43 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 January 2008 - 07:41 PM
koncentrirana zobna pasta Ajona
strgalo za jezik Curaprox
Braun/Oral B Sonic Complete
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 March 2008 - 01:46 PM
men gre tole vse že pošteno na kurac. Mam auqafresh eno bedno zobno ščetko.Pač te obične...
ZDaj sem si kupila curaprox za čiščenje medzobnih prostorov...o hudiča,kaj vse mi ta ščetka še ven iz zob potegne,in potem sem jaz mislila da mam čiste zobe ker si jih drgnem po 10 minut.
Me zanima če ma katera zobno ščetko za medzobne prostore in če je na začetku uporabe vam tud kaj dlesen krvavela,ker men je danes ko sem prvič uporabila kri tekla čist povsod kamor sem jo zarinla...Se dlesen ščasoma navadi?
Mam namen kupit tud kako boljšo zobno ščetko,ker tale je res bedna, zobne nitke pa sovražim,tako da zame samo ščetka medzobnih prostorov pride v poštev.
Posted 04 March 2008 - 02:49 PM
Pablo Picasso
Posted 04 March 2008 - 03:15 PM
Posted 04 March 2008 - 03:25 PM
Sem bla tudi jaz presenečena nad količino nesnage med zobi.
Kaj niso električne ščetke celo priporočljive, če imaš aparat? Sprobaj tudi curaprox navadno ščetko, super je!
edit: tudi, ko sem si z medzobno fino spucala sem z nitko nekaj smeti nabrala. Ne je popolnoma zanemarit!
Posted 04 March 2008 - 03:48 PM
Ne vem kako je z električno,verjetno imaš prav ja Tole curaproxovo sem videla,jo imata babi in dedi,tako da grem v roku 2 dni v lekarno nabrat vse skupi,aquafreško bom pa samo stran vrgla.
Mene res ful skrbi za zobe,res,že samo če kakšno rjavo pikico vidim letim k zobarju.... In potem izvem da ni karies,zobni kamen itd...zob me pa boli potem že iz samega psihičnega vzroka.
Isto imam sedaj na šestici,in sicer m+v medzobnem prostoru vidim rjav madež ki ne gre preč...In od takrat ko sem ga vidla me je zob začel bolet in mi utripa občasno...zanimivo je da zjutraj ko se zbudim ne boli.Prvzarpav ne boli dokler ne začnem razmišlajt o njem
Sem pa k zobarci najavljena zdaj za ponedeljek...pomojem ji bom rekla da naj mi da ortopan za slikat,da bova vidle če je kje notri kaj kariesa.
Sej vem da pretiravam,samo z zobmi imam (ortodontsko) že celo življenje težave in ko vidim pri svojih babicah in dedkih kar se zgodi če ne skrbiš dobro za zobe niti ni čudno,da vztrajam pri rednih obiskih zobarjev....Čeprav me včasih zobarca kar mal tako gleda,češ,kaj si spet tu (samo imam privatno in res superca).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users