Sproščanje
Posted 12 March 2006 - 12:09 AM
he he.
pomaga mi globoko dihanje, relaxacijska glasba, ležanje pri miru, kopel, masaža
Posted 12 March 2006 - 11:37 AM
Posted 15 August 2006 - 04:19 PM
Itak vmes pa 3x živčnga fašem pa vsaj 4 srčne....
Jah ponavadi poslušam trance se uležem na pojstlo in odtavam v tist moj svet...
Ali pa kopel pa svečke lepo..mam eno za čakro gor je om vse lepo on prav pol se pa sproščam in odpravljam probleme blokade v sebi....razmišljam pač..
Posted 26 September 2006 - 02:22 PM
Posted 26 September 2006 - 02:29 PM
Posted 26 September 2006 - 02:31 PM
Živčnost, tresenje, razbijanje srca, slabost itd. Tko vse skupi na enkrat. In ful te grabi tesnoba.
Posted 26 September 2006 - 04:22 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 September 2006 - 04:26 PM
Živčnost, tresenje, razbijanje srca, slabost itd. Tko vse skupi na enkrat. In ful te grabi tesnoba.
Jp, tak kot en mali nervous breakdown. Ni zdravo ne. Ni dobro, da vse vase tlacis, treba dat znat ven, ker drugace razumljivo, da bo enkrat ti poknilo in udarilo ven. Bum, vse naenkrat...ko bo kapa polna.
Sproscam se pa jaz:
-v peneci kopeli
-sprehodi v naravi
-kolesarjenje, rolanje, plavanje, tek...sportanje v glavnem,telovadba
-razvajam se s sladkarijami
-tudi s kuho, mi je prav pomirjujoce in cista uzivancija pripravljat meni ljubo hrano
-cartam se z mojmi zivalcami
-moj lubek me isto zna fajn sprostit
-glasba
-tisina
-dober film, kino
-kdaj pa kdaj se usedem v avto in se grem simpli furat..kar tako
.......
Posted 26 September 2006 - 08:28 PM
Ob napadih panike in tesnobe, kot jih je opisala princeska sem se posluževala najrazličnejših taktik: glasno poslušanje glasbe, rezanje, dihanje v vrečko oz. glavo med kolena, pomirjevalne tablete. Na srečo se mi zadnje čase to ne dogaja pogosto.
okej, to men zihr ne bi pomagal, ker se krvi bojim pa še slabš bi si delala nooo
pomaga pa da počasi dihaš, si bereš kaj, muzko poslušaš in predvsem da je takrt kdo ob tebi...
Posted 26 September 2006 - 09:51 PM
Včasih mi pomaga glasba, zadnje čase pa najbolj uživam v tišini. Samo okno odprem in poslušam ptičke iz bližnjega gozda pa kako knjigo preberem:P
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 26 September 2006 - 10:06 PM
Posted 27 September 2006 - 02:47 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 27 September 2006 - 05:11 PM
Posted 27 September 2006 - 08:56 PM
jst mam srečo, da že od junija nism mela nikakršnega takega napada, mela sm jih pa pogosto od februarja-aprila pa potem še parkrat v juniju.
men se je potem vse poboljšal ko sm bla z issakom in ko je blo pač konec šole, ker pač nism bla več tok obremenjena. vidm pa zdej, da velikrat pride tesnoba kar naenkrat, včasih se tud zbudim sredi noči in me zagrabi.
sam zaenkrat je kr okej. je blo pa že tud tok hudo, da sm mogla it sredi noči ven na zrak, ker me je hiša utesnjevala in me naredila panično. ne vem no, grozno ampak res.
zdravnik ti pa ne bo nč pomagu, samo psihologa ti bo svetoval.
ne men ni panike o tem govort, ker je itak to že full pogosta stvar se mi zdi.
jst mam srečo, da že od junija nism mela nikakršnega takega napada, mela sm jih pa pogosto od februarja-aprila pa potem še parkrat v juniju.
men se je potem vse poboljšal ko sm bla z issakom in ko je blo konec šole, ker pač nism bla več tok obremenjena. vidm pa zdej, da velikrat pride tesnoba kar naenkrat, včasih se tud zbudim sredi noči in me zagrabi.
sam zaenkrat je kr okej. je blo pa že tud tok hudo, da sm mogla it sredi noči ven na zrak, ker me je hiša utesnjevala in me naredila panično. ne vem no, grozno ampak res.
zdravnik ti pa ne bo nč pomagu, samo psihologa ti bo svetoval.
Posted 28 September 2006 - 09:44 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 September 2006 - 10:37 AM
Mene ležanje čisto pri miru dela še bolj živčno.
Sicer pa ni mus da ležiš samo na hrbtu, maš en kup položajev
Posted 30 September 2006 - 06:04 PM
..jaz se tudi najbolj sprostim v topli kadi...pred tem zakurim svečke...kupim prav take posebne, katerih vonj deluje blagodejno na dušo in telo.....
pa v kad kapnem eternična olja........pa kašno vitaminsko masko na obraz.........
ME TOO. Samo to me nekak najboljše sprosti pa še lepo lahko o vsem razmisliš.
Latinski pregovor
Posted 03 October 2006 - 04:33 PM
Tenk ju
Posted 04 October 2006 - 07:49 AM
Posted 04 October 2006 - 08:00 PM
Potem pa ji ni šlo dobro pri spraševanju in ko sem čez kakšnih 10 minut pogledala njen hrbet je imela živo rdeče izpuščaje, predvidevam da po vsem hrbtu. No jaz sem videla samo skozi luknjo.
In potem ko je šlo spraševanje proti koncu je imela že ves hrbet živo rdeč. Izpuščaji so postali ogromni.
No potem sem pozabila na to in ko sem čaz kakšne 4 ure pogledala njen hrbet je imela spet lepega, brez rdečih flekov.
Kaj dela psiha
I`m just afraid my life won`t work that way.
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users