Posted 19 March 2007 - 10:11 PM
Gre za kvaliteto olivnega olja, tisto hladno stiskano je pač boljše, sploh v prehrani, za lase pa ni nobene panike. Ja, Afroditina olja imajo dodana še mineralno olje in tudi kakšne vitamine (B, E) kar je načeloma super, ampak meni je ful premastno, verjetno zaradi tega mineralnega olja, ki predstavlja dejansko večinski delež.
Jaz sem si zdej kupila čisto kokosovo olje z dodatkom vitamina E, je v taki posodici, ker je do 26 stopinj v trdi obliki, kot nekakšen malo bolj trdi body butter. Je od firme Logona, ki proizvala samo kvalitetno naravno kozmetiko in tale zadeva je namenjena za preobremenjene in poškodovane lase ter lasne konice, lahko se sicer uporablja tudi za nego kože. Priporoča se, da se lepo vmasira v lasne konice, lahko pa se tudi naredi oblogo po celih laseh za čez noč in potem zjutraj umijemo lase. Diši božansko, čisto po Rafaello cukrih, je pa zelo mastno in je treba pazit pri doziranju.
Mi je pa drugače olivno olje še vedno špica, jaz ga nanesem na debelo na suhe lase in vmasiram v lasišče pred spanjem, zdej sm dodala še malo arganovega olja, ki je pa itak super in še precej boljše, kot olivno. Imam potem zjutraj po umivanju in sušenju las tako zelo polno frizuro, nič polizano, ampak so lasje taki močni, konkretni in volumnasti.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.