Obrvi
Posted 05 September 2006 - 11:14 AM
Nihrida, probaj si kdaj "narisat" obrvi s testerjem, pa tako probaj kater odtenek ti ustreza.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 September 2006 - 11:22 AM
si jih ne mislim risat tam k jih ni. Ampak popolnit tam k so...
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 12:25 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 03:51 PM
nihrida, sklepam, da imaš nekje isto barvo obrvi, kot jaz. Črni odtenek je absolutno pretemen (čarovnica stil), čokoladno rjav pa čisto mimo (sploh, če imaš popolnoma drugačno farbo las in tako kaj kmalu lahko postaneš Cicciolina). Jaz imam odtenek sand/sable, ki sicer izgleda precej svetel, ampak na obrveh pa ne izpade tako. Sploh pa treba previdno skopo z nanosom. Jaz ga imam zgolj za minimalno povdarjanje, ker je res že čisto dovolj. Pa priročna spiralca je na drugi strani, da si obrvi lepo počešeš. Priložen je tudi šikani šilček. Svinčnik pa traja v nedogled, zato je cena povsem upravičena (seveda, če zadaneš odtenek :=) - treba prej nujno preveriti odtenke v trgovini).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 September 2006 - 04:19 PM
Odtenke sem poiskala že na Diorjevi strani. Pa tukaj so tudi KLIK
Strah me je bilo tega, da bi rjav odtenek dobil na koži kakšne rdeče pri- odtenke. Bo sand menda res najboljši.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 07:09 PM
Posted 05 September 2006 - 07:31 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 07:43 PM
Jaz si pa še skos ne predstavljam najbolj, kako bi naj te senčke funkcionirale. A to ne odpada dol? Ne vem no, si ne prestavljam. Poleg tega sumim, da se jih ne da tako precizno nanašat, kot to lahko precizno poudariš s svinčnikom.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 September 2006 - 07:48 PM
Posted 05 September 2006 - 07:59 PM
Cupika: napadi taščo, ko bo najmanj pripravljena!!!
Hočem vedet kuga je najbolš, ker se mi stalno to dogaja: kupim nekaj in pol isti dan ugotovim, da obstaja nekaj 1000x bolšega.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 08:09 PM
Hm, zanimivo tele senčke. Ampak se bojim, da bi to znalo nekako odpadat. Mah, z Dior svinčnikom za ziher nauš zgrešila, če bi rada mela obstojnega in nemastnega. Edino, če ni odtenek ne bi ustrezal.
.
Posted 05 September 2006 - 08:16 PM
Posted 05 September 2006 - 08:48 PM
Stvarca je od Lancome - Brow Expert Design Kit
Nekje sem zasledila, da obstaja tudi ena tekoča zadeva za obrvi (prav tako od Lancome), ampak je ne najdem.
Očitno bo res Dior najboljša izbira.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 09:11 PM
Hm, tole mi ne deluje glih privlačno. Kakšna tekoča stvar pa še manj - a ne bi to zlepilo obrvi?
.
Posted 05 September 2006 - 09:27 PM
Posted 05 September 2006 - 10:03 PM
Sm pa pred parimi leti nekje videla eno 'revolucionarno' stvar, k je bila tekoča in je mela v sebi nekaka vlakna. S tistim si se pol namazal in so se vlakna tko prilepla gor, da so zgledala k obrvi. Hm...bi me bilo strah, da bi se po pomoti kej pošlatala in bi mi šle obrvi...
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 10:05 PM
Posted 06 September 2006 - 06:50 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2006 - 07:01 PM
Jaz sem ga kupila kaki dve leti nazaj, ker sem mislila, da je črtalo za oči . Kaj kmalu sem ugotovila, da ne piše dobro in nikakor mi ni šlo v glavo zakaj ima na pokrovčku krtačo za obrvi.
LOL.
Sej ene parkrat sem probala nekaj minimalno povdarit oči, ko sem si jih preveč populila, pa je bilo v redu, malo še pobrišeš s prsti pa je. Zdaj ga ne uporabljam več. Je pa odvratno videt povsem narisane obrvi, po možnosti še v kričečem nasprotju z barvo las in poltjo kože.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 September 2006 - 07:33 PM
http://www.essence-c...owdesigner.html
Ona modra maskara.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users