Menstrualne skodelice
Posted 03 April 2008 - 02:26 PM
[Napoleon]
Posted 03 April 2008 - 02:32 PM
Jaz samo ne vem, koliko časa lahko to pustiš noter - namreč, pri tamponu vidiš vrvico, kaj pa tle?
In kako se zadeva obnese ponoči, med ležanjem?
Posted 03 April 2008 - 03:09 PM
No, pa saj ni važno, ker najbrž ne bom uporabljala te skodelice. Pa ne, da se mi gravža ( tudi diafragmo perem, pa tudi se je že zgodilo, da sem ratala bolana in je bila krvava diafragma, se mi ravno ne gravža moja lastna kri), ampak tudi tamponov ne uporabljam pogosto. Samo, če kam grem in da ne morem oblečt trenerke. Drugače pa vedno vložke.
Posted 03 April 2008 - 03:14 PM
Meni ni glih jasno, kako to vstaviš notri. A ni malo velika ta stvar? Pa široka? Pa tudi lege si ne morem predstavljat noter. Mislem, po prebranih navodili, si še vedno ne znam predstavljat, v kakšnem položaju gre notar.
Posted 03 April 2008 - 03:20 PM
Če bi več uporabljala tampone, pa če bi blo cenejše, bi zihar probala.
Posted 03 April 2008 - 03:41 PM
Pozabila sem točno ceno, se mi pa zdi da okol 15€. Ne me za besedo držat, ampak vem da ni bilo 30€. Ne vem pa koliko jih je pakiranih.
U, to pa je razlika v ceni. Verjetno je v paketu ena, torej v Avstriji dobiš dve za ceno ene v Sloveniji. Sicer pa če bi vedela, da mi bo ustrezala, niti ni tako draga, če jo potem lahko uporabljaš več let ... Še nikoli se nisem spravila računati, koliko vsako leto zapravim za tampone in vložke.
Posted 03 April 2008 - 04:01 PM
Moram najprej še malo bolj preučit vso zadevo. Včeraj se mi ni dalo brat.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 04:54 PM
Posted 03 April 2008 - 05:01 PM
Posted 03 April 2008 - 05:06 PM
Posted 03 April 2008 - 05:11 PM
Danes sem neki na hitro gledala po DM kje bi blo pa nisem opazla... Mogoče si bom celo omislila, glede na to, da imam šibke menstruacije ne bi smelo bit težav.
Posted 03 April 2008 - 05:14 PM
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 05:17 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 April 2008 - 05:18 PM
Posted 03 April 2008 - 05:22 PM
Samo da ne bom kregana pol če se izkaže da je cena ful višja
Ker ne morem delat reklame za druge forume, lahko objavim vsaj povezavo do zadetkov na Googlu. KLIK
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 05:46 PM
Can I have sex with the INSTEAD® Softcup® in place?
Yes, you can have clean, comfortable sex with the INSTEAD® Softcup® in place. Although individual experience may vary, most likely neither you nor your partner will be able to feel the cup. To help avoid leakage on heavy flow days, insert a new cup immediately before intercourse. Remember that the INSTEAD® Softcup® is not a contraceptive and does not protect you from sexually transmitted infections
Edit: Mam, sloh s emi ne da ubadat s tem SC-om, ker je ameriški.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 05:53 PM
Meni se zdi predvsem nehigienično tole pranje skodelice + najbrž mora biti žurka, ko napolniš skodelico, pa si glih nekje, kjer si je ne moreš pomit in ponovno vstavit (haha).
Tampon mimogrede za kakim grmom ven in drugega noter.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2008 - 05:54 PM
Posted 03 April 2008 - 05:57 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users