Korektorji
Posted 11 May 2006 - 04:38 PM
Posted 11 May 2006 - 06:31 PM
MUF ima tudi odlične korektorje, zadnjič me je prav imelo, da bi kupila enega zelenega, čeprav ga sploh ne rabim Kakšne so sestavine pa ne vem.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 May 2006 - 05:20 PM
Aja ne vem pa, če je boljše imeti in za umivanje in prekrivanje isto znamko ali ne?? Ker pri prekrivanju izbiram med antibakterijskim prekrivnim stikom Green Line in med Vichy. Ne vem pa, niti za umivanje!Pa od Vichy gela za umivanje itak da ne bom kupla ker je predrag. Kakšne so vaše izkušnje s tema dvema korektorjema in če mi odgovorite prosim še na prejšnja vprašanja!! PROSIM PROSIM ... ker bom umrla zaradi teh mozoljev
Aja mislim, da je dobro, da veste, da uporabljam Skinoren in Dalacin T - kremi proti mozljem, ki mi ju je dal zdravnik.
Posted 17 May 2006 - 06:28 PM
KOrektor pa kakšen nemasten. Mislim, da je Green Line poln olj, samo nisem sigurna. Stavim na Revlon korektor. Super sestava in nizka cena.
Za umivanje in prekrivanje ne potrebuješ iste znamke. Obarvane kreme pa tudi ne potrebuješ (boljši je puder). Omisli si raje dober korektor in dobro dnevno kremo z UV zaščito.
Posted 18 May 2006 - 03:26 PM
Posted 18 May 2006 - 03:49 PM
Posted 26 May 2006 - 10:05 AM
Js mam pa korektorje, ki so mal temnejši od moje kože ... mal hecno se mi zdi, da bi svetlejši sploh kaj prekril če je pa svetlejši. Res ne razumem ... Kako je zdej to??
Posted 26 May 2006 - 10:19 AM
1. green line (v stiku)
2. manhattan (v stiku)
3. revlon colorstay (se mi zdi da je tekoč)
4. artdeco camouflage
5. max factor erace
Zdej pa 4. ne suši mozoljev. Kaj pa 3. in 5.???? Ker js bi rada takšnega, ki suši - in če ne je boljše, da teh (4. za 3. in 5. še ne vem, če sušita) ne kupim??
HELP PLISSSSSS!!!
Posted 26 May 2006 - 10:49 AM
Posted 26 May 2006 - 12:18 PM
1. green line (v stiku)
2. manhattan (v stiku)
3. revlon colorstay (se mi zdi da je tekoč)
4. artdeco camouflage
5. max factor erace
Zdej pa 4. ne suši mozoljev. Kaj pa 3. in 5.???? Ker js bi rada takšnega, ki suši - in če ne je boljše, da teh (4. za 3. in 5. še ne vem, če sušita) ne kupim??
HELP PLISSSSSS!!!
1. masten
2. masten in komedogen
3. baje odličen,sama nisem sprobala
4. masten
5. masten in komedogen
Tako da je od teh najboljša izbira Revlon.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2006 - 01:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 26 May 2006 - 04:30 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2006 - 09:50 PM
Vem, da sm tečna ampak sam še eno vprašanje mam (zadnje:!, ker itak grem ju3 kupit ta korektor. Zdej sm na tem Revlonovem .... kaj pa Vichy Normaderm - za prekrivanje??
Posted 26 May 2006 - 10:57 PM
Lej, jst sem ga imela gor dvakrat približno 12h, pa se mi je koža po odstranitvi make upa ful luščila. Pudra razen mini sloja čez nos in čelo nisem imela, na očeh enkrat samo maskaro, drugič pa malo več senčila, tako da je bil ziher krivec za luščenje ta kamuflaž. Uporabila sem ga pa čisto tanek sloj za prekritje podočnjakov, po nanosu kreme (Alverde Jojoba).
vuelvo a vos,
Posted 27 May 2006 - 04:38 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2006 - 04:08 PM
Vem, da sm tečna ampak sam še eno vprašanje mam (zadnje:!, ker itak grem ju3 kupit ta korektor. Zdej sm na tem Revlonovem .... kaj pa Vichy Normaderm - za prekrivanje??
Js sm uprašala prodajalko v lekarni kako je z Vichy Normaderm celotno "kolekcijo" pa mi je tole rekla: čisto tako med nama (pogled levo, desno) to nič ne vela!! In se čist s3njam!!
Ko si rekla da si na Revlonovem - a je vodoodporen??
A MOGOČE KDO VE ZA KOREKTOR KO BI SE LAHKO KOPAL NA BAZENU Z NJIM NAMAZANIM NA OBRAZU PA SE TI NE BI VIDLO DA GA MAŠ PA SE TI NE BI RAZMAZAL PA NITI NE BI BLA VODA CELA RJAVA OKOLI TEBE!?!?!?!?!?!?!?!
Posted 11 June 2006 - 05:25 PM
Drugače pa ne vem kako zdržijo v vodi. Korektor itak že sam po sebi ni nevem kako obstojen, če ne daš na vrh še puder in tako, tudi ko si ga zjutraj naneseš, čez nekaj časa postane mozolj spet viden. Tako da pomoje ti ne bo noben zdržal par-urnega plavanja in špricanja z vodo v bazenu. Razen mogoče če res ne boš zmočila obraza
Posted 11 June 2006 - 05:48 PM
Posted 11 June 2006 - 06:10 PM
Posted 11 June 2006 - 06:16 PM
pa ni šans, to so samo tvoji brezvezni predsodki. skoraj vsak ima v mladosti težave s kožo, sprijazni se stem in naj ti dol visi. ne razmišljaj kak zgledaš pa se rajši fajn mej
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users