poročna frizura
Posted 10 June 2006 - 01:57 PM
mimogrede: imaš kakšno sliko tvojih las?
Posted 10 June 2006 - 01:59 PM
NIVEA
LOCKEN
Aloe vera
+ Pflege
LOCKIGES/
WELLIGES
HAAR
+ natürliche Sprungkraft,
bessere Kämmbarkeit
iz te linije obstaja šampon in balzam... meni in pa tudi MLaDoLeTni lepo povdari kodrčke.
Posted 10 June 2006 - 03:09 PM
joj keri grdi špici
Posted 10 June 2006 - 03:34 PM
Posted 10 June 2006 - 03:39 PM
Meni je pa tole zelo, zelo, zeeeeelo lepo.
Posted 10 June 2006 - 03:42 PM
Meni je se zdaj zal da sem za valeto, ceprav je ze toliko nazaj - imela spete lase!!! ker mi niti ne pasejo toliko spete. Ceprav tisto je bilo kar v redu, glede na to da si drugace nisem vsec ce imam spete.
To da imas malo spete, pa potem spuscene dol je v redu, kot je tukaj na eni sliki prikazano. To se mi zdi super. Oziroma spete samo en del.
Sicer pa saj ves kaj pravijo: manj je vec. in to velja glede vsega - make-up itd.
So mi prav obupne ene zenske ko nase natvezijo vse kar jim pade pod roko, da o kaksnih makeupih sploh ne govorim!
Posted 10 June 2006 - 03:42 PM
Meni je pa tole zelo, zelo, zeeeeelo lepo.
podpis, definitivno!!
Posted 10 June 2006 - 03:49 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 June 2006 - 04:03 PM
So mi prav obupne ene zenske ko nase natvezijo vse kar jim pade pod roko, da o kaksnih makeupih sploh ne govorim!
Ful dobro powedano in se čist strinjam.
Posted 10 June 2006 - 07:12 PM
Jst definitivno ne bom mela spetih las, ker so dolgi in rahlo skodrani najlepši in še super pridejo na tiaro!!
Posted 10 June 2006 - 07:42 PM
ja ene se tko gor naredijo za poroko kot da je pust....da o valeti sploh ne govorimo....ko vsaka tretja zgleda stara 20 let...
Posted 13 June 2006 - 05:22 PM
ja ene se tko gor naredijo za poroko kot da je pust....da o valeti sploh ne govorimo....ko vsaka tretja zgleda stara 20 let...
...in potem si našpricajo še celo flašo laka (ja seveda, kako pa naj bi jim drugače tiste baročne skulpture skup stale ), da se jim po zlepljenih lasih vidijo bele pikice...bljak, in pol se gredo ženit v tem! Joooj...
Posted 14 June 2006 - 07:01 AM
...in potem si našpricajo še celo flašo laka (ja seveda, kako pa naj bi jim drugače tiste baročne skulpture skup stale ), da se jim po zlepljenih lasih vidijo bele pikice...bljak, in pol se gredo ženit v tem! Joooj...
Ja groza1 Men so te spete čupe čist mim, še posebej tiste, k jim pol še kšni kodrčki visijo ven - :thumbdown: Jst sm mela čist spuščene, ravne in tiaro na glavi in je blo ful ful lepo!
Posted 14 June 2006 - 09:05 AM
Ja grrr, baje bo to mela dons na valeti ena moja sošolka. pa to men toook grdo zgleda. Lan sem eno vidla (prav tako na valeti) k je mela uno kito čist pr glavi, po celi glavi-odspred pa dva kodrčka ven GROZA!
Posted 14 June 2006 - 12:48 PM
čeprov men je to nagravžn če je use ful polizan pol pa tko uspred 2 kodra, sam če ma pa ena celo bl volumnsko frizuro, pa da ma naravno mal skodrane lase, mi je pa čist ušeč če ji tko naravno kšn pramn s kšnim valovitim kodrom vn uhaja
Posted 14 June 2006 - 12:50 PM
čeprov men je to nagravžn če je use ful polizan pol pa tko uspred 2 kodra, sam če ma pa ena celo bl volumnsko frizuro, pa da ma naravno mal skodrane lase, mi je pa čist ušeč če ji tko naravno kšn pramn s kšnim valovitim kodrom vn uhaja
Se strinjam, to je čist neki druzga in to se tud takoj opaz - al so kodri naravni al so tisti svedri polakirani... brrrr
Posted 14 June 2006 - 12:52 PM
Posted 14 June 2006 - 01:01 PM
Posted 14 June 2006 - 01:06 PM
Posted 14 June 2006 - 06:00 PM
http://www.columbusu...ideawedding.jpg
http://www.bridalins...tledweddinh.bmp
kej na to foro je tud lepo
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users