Kmalu parfum Marilyna Mansona :P
Posted 16 October 2005 - 12:03 PM
Posted 16 October 2005 - 12:05 PM
Posted 16 October 2005 - 12:13 PM
Posted 16 October 2005 - 12:41 PM
http://24ur.com/bin/...icle_id=2056086
Jaz si nebi več upala na ulico če bi ga kdaj srečala.
Posted 16 October 2005 - 03:35 PM
Posted 16 October 2005 - 03:46 PM
Ej ne nabiji, ker je res ubijal zajčke...je bla ene ženska na koncertu
Posted 16 October 2005 - 04:24 PM
Posted 16 October 2005 - 05:07 PM
Posted 16 October 2005 - 05:33 PM
Ni obleka tista, ki naredi človeka ampak dejanja!
Posted 16 October 2005 - 05:36 PM
Posted 16 October 2005 - 05:41 PM
Pa dej pomiri se. Ga nimam nobenega namena zagovarjat, ker meni osebno zanj dol visi. 8)
Mene fascinira edino to, kako hitro folk pogoltne vsako bedarijo, sploh o nekom, ki je (milo rečeno) precej odbitega videza, kot Marylin Manson. Bi bila prav presenečena, če bi bilo res več kot par procentov tega, kar se o njem piše. (za tisto o kužkih sem itak prepričana, da je zgolj urbana legenda; vir: http://www.snopes.co...ts/marilyn2.htm , ki se meni zdi precej relevanten vir informacij). Raznih informacij iz tretje, četrte, xy roke pa jaz ne jemljem preveč resno (halo, me zanima koliko ljudi bi me jemalo resno, če bi rekla recimo, da NLP ziher obstajajo, ker ga je ena ženska videla).
Posted 16 October 2005 - 06:33 PM
Drugače pa se načeloma strinjam z Elise ... matr folk, a res vse verjamete? Poleg tega je tip res posebnež, kar pa ga še ne dela slabega ... right?
Baje je skoraj vse o njem totalna izmišljotina, sem pa enkrat nekje brala da je kao psu na odru odrezal glavo ampak so pozabili poudarit, da je bil ta pes IGRAČKA.
Če si ga hoče pa kdaj pa kdaj sam potegnt in si je zato dal odstranit dve rebri, je pa to čisto njegov problem ker s tem konec koncev nikomur ne škodi.
Poleg tega naj omenim še to, da sem iz radovednosti gledala že nekaj njegovih intervjujev in tip ima o določenih perečih temah blazno dobro mnenje, s katerim se strinjam.
Nekteri so tolk ozkogledi ... hehe, v časih v katerih smo, se drugačnost -sploh kar se videza tiče - še vedno zasmehuje in obtožuje ... ma, če to ni žalostno ...
Posted 16 October 2005 - 06:33 PM
Glede Mansona pa močno dvomim, da bi sploh še koncertiral, če bi res ubil toliko živali kot govorijo/te. Sploh pa kravo - samo en človek je NE MORE ubiti.
Najbrž ste prebrale link ki ga je pripopala Elise, tudi Ozzy Osbourne odgriznil glavo živi žabi
Posted 16 October 2005 - 06:37 PM
Tle gre samo za neumne predsodke in če videz kao pove vse, torej tudi za vse blondinke zagotovo velja, da so totalno zabite?
Bi že moralo držat, če pa je vsak z edinstveno podobo kar psihopat.
Posted 16 October 2005 - 06:51 PM
Sem tudi sama gledala in brala nekaj intervjujev z njim in tip je zelo inteligenten in razgledan!
Saj, če da to masko dol, zgleda čisto vredu! Ta izgled je samo za biznis, da se govori in piše o njem, saj od tega živi!
Posted 16 October 2005 - 07:27 PM
Jaz pač nimam o njem dobrega mnenja. Saj nemoremo imeti vsi o vsem enakega mnenja. Drugačnost me NE moti ampak javna namigovanja itd. se mi zdi da niso ven prišla kr za brezveze. To je samo moje skromno mnenje.
Posted 16 October 2005 - 07:37 PM
Jaz pač nimam o njem dobrega mnenja. Saj nemoremo imeti vsi o vsem enakega mnenja. Drugačnost me NE moti ampak javna namigovanja itd. se mi zdi da niso ven prišla kr za brezveze. To je samo moje skromno mnenje.
Ne jemlji moje kritike kot nekaj osebnega, če bi šlo za napad nate, bi uporabila tvoj vzdevek in s tem nakazala točno nate ... sem pa samo dala primer odziva.
Drugačno mnenje ni slabo in nisem rekla, da se mora kdorkoli strinjat z mano. Gre samo za to, da videz malokrat pove kaj res oprijemljivega ... sproža samo določene predstave o človeku, ki so pa bolj tako-tako.
Lahko ti dam en čist simpl primer ... poznam punco, ki ima ful svojevrsten stil, je totalna darkerka in se okoli oči vedno ful z rdečo maže, hecna čupa, obleke ... vse uglavnem. In lahko priznam, da sem jo tudi sama ful čudno gledala dokler je nisem spoznala in ugotovila da je ful simpatična, predvsem pa izredno prijazna punca, poleg tega baje celo odličnjakinja in niti malo čudna ... ima pa pač zeeelooo svojevrsten okus kar se videza tiče.
Sem imela tudi sama predsodke včasih (sicer nikoli ravno močnih, pa tudi kazala jih nisem) ampak priznam, da sem folk kdaj postrani gledala ... ampak sem potem spoznala dosti 'posebnežev' in nihče od njih dejansko ni slab ali čuden ... imajo pač svojevrsten izgled, s katerim se nekak identificirajo in ločijo od črede, ki jih zaradi tega itak sama izloči.
Pa tudi verjela ne bi, kakšne izmišljotine POPOLNOMA brez podlage lahko pridejo od ljudi ... enostavno zmislijo si jih.
In ne, kar se tiče Mansona, namigovanja zihr niso prišla sama od sebe, ker jih ustvarja sam kot del imidža, ker s tem privablja folk ... to je njegova reklama in vsi ga poznajo kot odbitega psihopata, kar pa mu zaradi reklame kakopak tudi ustreza.
Posted 16 October 2005 - 07:40 PM
Posted 16 October 2005 - 07:49 PM
Dala sem samo primer, ni pa bil moj namen, da bi bila nesramna.
Zamer pa itak, da ni nobenih! :love5:
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users