Fobije in strahovi
Posted 09 January 2006 - 07:24 PM
sm mam pa strah pred žužki
pa strah pred osamljenostjo
Posted 09 January 2006 - 11:38 PM
Na to sem pozabila. Tudi jaz imam na nuli orientacijo in pole me je res strah, da sem se izgubila.
Posted 09 January 2006 - 11:48 PM
Posted 10 January 2006 - 09:36 AM
ko sem brala seznam fobij... WTF? Meni se ne zdi glih full čudno, da imam vedno več bolezni, saj je za vsak občutek , ki ga že imaš je že dobesedno neko ime, da ga lahko poimenujejo...
Posted 10 January 2006 - 09:41 AM
Jaz se tudi to sprašujem mah se zafrkavam malo. Jaz nimam nekih fobij. Tudi ko v morju plavam si ne predstavljam kak morski psi plavajao pod mano (no mogoče, če bom šla kdaj v avstralijo )
Do zdaj sem doživela le nekaj trenutkov tesnobe pri kakem pomembnem testu al pa pri izpitu za avto...samo to hitro mine...torej strah pred neuspehom..
Posted 10 January 2006 - 10:38 AM
to recimo ni fobija... to je pretiran, a racionalen strah, zarad katerga se pač še tolk bolj potrudimo, da na koncu uspemo.
Glih tko, kot je ena rekla, da ima fobijo da bi se zredila. Fobija bi bila samo, če bi ona imela en gen, zarad katerga se nikakor ne bi mogla zredit, sam bi jo blo še zmer neki strah pa bi se ful pazla pa hujšala.
preber tole od lejck:
Posted 11 January 2006 - 01:25 PM
Posted 11 January 2006 - 02:42 PM
ampak kako maš lahko strah pred zaprtimi prostori??mmislm kateri prostori pa so to?
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 11 January 2006 - 03:00 PM
ampak kako maš lahko strah pred zaprtimi prostori??mmislm kateri prostori pa so to?
zaprti
Tukaj je mišljena utesnjenost in strah, da se ne morš rešt iz prostora. Kaj jst vem...dvigalo, celica,...odvisno. In ta fobija je kar pogosta med ljudmi.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 11 January 2006 - 03:14 PM
Not even talk.
You're not alone.
Posted 11 January 2006 - 03:16 PM
Posted 11 January 2006 - 03:16 PM
Drugače me pa full pri srcu stisne (tesnoba) če na TV kaj gledam in se komu začnejo stene premikat ...se kar vidim tam.
Znam pa tudi dobiti napad panike, če se po nesreči kam zapletem (enkrat sem se s trakovi na šolski torbi okoli noge in šolske mize ... v trenutku panika in sem začela vlečt nogo, namesto da bi pogledala in se rešila).
Ali pa če se nekdo full težji name vleže ... da se ne morem premaknit ... dobim moč, da lahko kar hitro koga poškodujem.
Pa pred globino/višino imam tudi kar strah. Če je kje kar nezavarovano in se že vidim kako bi lahko padala ... k sreči ne dobim full mehkih kolen
Aja pa čez lesene moste me je groza hodit (ko hodiš in vidiš med dilami vodo v globini) ... pa na rešetke ne maram stopat, ker hitro dobim občutek, kaj če bi se zrušilo ... to imajo menda psi
Spet dokaz da sem prav prikupno ubrisana
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 January 2006 - 03:54 PM
Jah lahko. Recimo se zakleneš v skret brez okna in se ti zlomi ključ. Pomoje se ne bi lih fajn počutla a.
Jordan Belfort
Posted 11 January 2006 - 04:33 PM
sam ne vem no js bi pač not ostala kaj pa čš???
Not even talk.
You're not alone.
Posted 11 January 2006 - 05:24 PM
al pa kakšna temna klet ipd., al pa kakšna ozka stopnišča
kjerkol imaš občutek, da lahko not ostaneš in ne moreš ven
Posted 11 January 2006 - 05:38 PM
sam ne vem no js bi pač not ostala kaj pa čš???
Ja sj bi vsak not ustov, če neb imel izbire. Sam fora je, kako bi se tam not počutla. Vrjetn bi dobla klavstrofobijo.
Jordan Belfort
Posted 17 January 2006 - 02:57 PM
pa ni ravn fobija, sam ne maram ravn čebel pa kač pa tistega kar leze
Posted 17 January 2006 - 03:02 PM
Posted 17 January 2006 - 03:17 PM
Posted 23 February 2006 - 02:08 PM
drugač pa tut ne maram vseh živih žuželk, pa raznih kač. najhujša mora je bla k sm sanjala da mam polno pojstlo enih gomazečih zadev, pa tko resnično je blo.
v temi mi je tut mal nalagodno.
pa še kej bi se najdl.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users