Highlighter
Posted 01 October 2006 - 02:15 PM
Sem ga tudi sama preizkusila in res naredi čudovito kožo - pore kar izginejo.
Škoda, ker se pri nas ne dobi... pa še poceni je.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 October 2006 - 03:44 PM
Highlighter pa za popravljanje nepravilnosti: kolobarje pod očmi, kotičke ustnic, za sence no...
A ga uporabljaš s korektorjem ali nemesto korektorja?
Pa če ga s korektorjem ali ga pred ali po njem?
hvala
Posted 01 October 2006 - 05:43 PM
Posted 14 July 2008 - 08:46 AM
Torej...nujno, nujno danes rabim en dober highlighter...........tak, k ga res loh naneseš na lička, pa da tak zdrav svetleč videz pa mogoče tudi okol očk malo...............zdej tukaj vidim, da prevladuje od Essenca....a pa je to pudrasta oblika al kremasta?? Sem bolj za kremaste zadeve, al se pudraste tud obnesejo??
Naj fajn osvetli............
Plizzzzz help!!!!
Posted 14 July 2008 - 09:01 AM
Sicer pa ne razumem tega, da je to kao da zabriše podočnjake pa ne vem kaj, samo še bolj ven udar.
Posted 14 July 2008 - 09:08 AM
Pa jaz bi rada v belem odtenku,da pol sam bleščice ven izpadejo...
Posted 14 July 2008 - 09:25 AM
Posted 14 July 2008 - 09:28 AM
Punce kje ste?????????????'
Posted 14 July 2008 - 11:41 AM
Posted 14 July 2008 - 11:52 AM
Škoda......k niste bolj zagnane..........k bi tok nujn rabla
Posted 14 July 2008 - 11:55 AM
Posted 14 July 2008 - 11:56 AM
Posted 14 July 2008 - 12:13 PM
^^O bože, a zdej smo pa me krive? Sej so ti pomagale kokr se je dal, gsus. K da nam je današnje poslanstvo teb zrihtat iluminator.
U madonca, kaj pa se je tebi ubogo dete dons zgodilo, da si tok slabe volje s tabo pa zgleda res ni fajn češenj zobat, kaj šele kej druzga če že smileyev ne znaš brat..........
Itak, da sem hvaležna za vse odgovore, k so mi bili dani...........sej sem se tud zahvalila....un na koncu je bilo pa samo mal heca, zato tud smileyi............
Bog se te usmili.........tebe pa res ne bi rada srečala več...........aja, pa by the way...a maš kakšen nasvetek za highlihter????
U pa sem res dala napačne smileje.....hotla sm smeškote dat.ok, nima veze, namo zdej o tem diskutirale..........
U madonca, kaj pa se je tebi ubogo dete dons zgodilo, da si tok slabe volje s tabo pa zgleda res ni fajn češenj zobat, kaj šele kej druzga če že smileyev ne znaš brat..........
Itak, da sem hvaležna za vse odgovore, k so mi bili dani...........sej sem se tud zahvalila....un na koncu je bilo pa samo mal heca, zato tud smileyi............
Bog se te usmili.........tebe pa res ne bi rada srečala več...........aja, pa by the way...a maš kakšen nasvetek za highlihter????
U pa sem res dala napačne smileje.....hotla sm smeškote dat.ok, nima veze, namo zdej o tem diskutirale..........k se mi res ne da..............
Posted 14 July 2008 - 12:16 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 July 2008 - 12:20 PM
Posted 14 July 2008 - 12:23 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 July 2008 - 12:27 PM
Ok, še enkrat, tokrat v zadnje, se opravičujem, če se kogarkoli prizadela s svojim pisanjem in se vam obenem zahvaljujem za Vašo prijaznost glede na to, da sem dokaj nova tukaj, no, nova ravno ne, vendar se redko "oglašam"!!
Grem na kak forum, kjer te ne napadejo za vsako "malenkost"!!
Hvala še enkrat za nasvete!!!
Posted 14 July 2008 - 12:31 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 July 2008 - 12:38 PM
Pa še to - marsikatero dekle je sedaj v službi, na morju itd. Na žalost pač ne morejo odgovoriti v naslednjih 5 minutah.
Pa še en predlog za naslednjič, ko greš kupovat ličila. Tam imajo testerje - raje prej sprobaj, preden kupiš, da ne boš spet razočarana.
Kakšnih nasvetov glede highlighterja pa ti ne morem dati, ker jih ne uporabljam.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users