Ščetkanje zob
Posted 03 July 2006 - 04:53 PM
Posted 03 July 2006 - 07:33 PM
Posted 03 July 2006 - 08:33 PM
Hehe, s tem si me pa nasmejala
Jaz si tudi več kot dve minutki. Pa one tabletke mam, ki obloge pofarbajo na modro, tudi kul zadeva.
Posted 03 July 2006 - 09:18 PM
No ona mi je priporočila eno ful fajn zobno ščetko pa zobno pasto od ene medicinske firme k se zdle ne spomnm . Posebnost te ščetke je, da ima 4x več ščetin kot ostale (okrog 5000), pa še mehke so in je fuuul dobra za dlesni in za zobe čistt ker ti jih ne poškoduje...
S to krtačko sem ZELO zadovoljna res... Mam res tist filing da imam čiste zobe pa ustno votlino...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 17 July 2006 - 07:10 PM
Posted 30 July 2006 - 06:05 PM
Nucam pa pasto Sensodyne in neko zelo mehko ščetko (kupila v Watsonsu, firme se pa ne spomnim), mi zna pa včasih kri tečt iz dlesni.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 August 2006 - 03:10 PM
No ona mi je priporočila eno ful fajn zobno ščetko pa zobno pasto od ene medicinske firme k se zdle ne spomnm . Posebnost te ščetke je, da ima 4x več ščetin kot ostale (okrog 5000), pa še mehke so in je fuuul dobra za dlesni in za zobe čistt ker ti jih ne poškoduje...
S to krtačko sem ZELO zadovoljna res... Mam res tist filing da imam čiste zobe pa ustno votlino...
To mi zveni zelo podobno kot ščetka, ki jo jaz uporabljam in sicer od Meridola.
http://www.gaba.com/...toothbrush.html
V Mullerju stane 910 Sit. Odlična reč!!!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 August 2006 - 05:30 PM
Posted 16 August 2006 - 09:19 AM
Jaz mojih dlesni nič ne razjebavam. Samo zobe si drgnem tak, da mi včasih malo kri teče. Pač ne prenesem dlakavih zob. Bog pomagaj.
Drugače so pa tu podobne teme:
http://www.lepa-si.c...?t=4232&start=0
http://www.lepa-si.c...?t=1433&start=0
http://www.lepa-si.c...ht=umivanje zob
Probaj si ščetkat od dlesno navzdol-samo zob. Da ne boš tako kot jaz ranila dlesni in razkrila del zoba (rumenkasta barva).To je pa hudič, ko imaš pri vseh zobeh razkrit vrat.
Pa še eno vprašanje. Na jeziku se mi ful nabirajo obloge, zato si ga vedno skrtačim, pa še ustno vodo uporabljam (aqua fresh-zelena) in me zlo peče jezik. Zakaj? Pa konico jezika mam malo razjedeno. Verjetno od aparata.
papa
Posted 16 August 2006 - 09:22 AM
Jajaja pa malo dražja je a ne? Pa manjšo glavo ima. Obstajajo pa tri variante-razlika je v številu ščetin in trdoti. Se motim?
Ker sem si js tud nabavla v lekarni po priporočilu ortodonta.
Posted 17 August 2006 - 10:44 AM
http://www.gaba.com/...aq_meridol.html
Jaz jo že precej dolgo uporabljam. V primerjavi s to ščetko vse ostale ščetke izpadejo kot grobe krtače.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 18 August 2006 - 08:53 AM
Posted 18 August 2006 - 12:02 PM
zaenkrat zadovoljna, samo treba se bo pocasi spravit k zobarju, kr nism bla ze 8 let in je ze skoraj vec lukenj kot zobov ampak mam pravo fobijo pred njimi, tk da me bo najbrz moglo zacet enkrat fejst fejst bolet, da se bom spravla...
Posted 18 August 2006 - 12:07 PM
Posted 18 August 2006 - 12:16 PM
Saj bom sla.. oblubim!
Posted 18 August 2006 - 12:21 PM
Posted 07 August 2017 - 01:50 PM
Kupujem novo Philips SONICARE zobno ščetko, nisem še odločena, kateri model. Ima katera nasvet? Jaz uporabljam to ščetko odkar pomnim (odkar je prvič prišla ven), zdaj pa gledam, da so na voljo tri modeli:
- Diamond Clean
- Flex Care
- Healthy White
Prvi je skoraj duplo dražji od ostalih (200€+, drugi dve sta pa malo nad 100€), zakaj? Je vreden, ima katera?
Aja, če katera kje zasledi, da imajo kake akcije, se tudi toplo priporočam za obvestilo
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 August 2017 - 01:56 PM
Midva bova kupila Oral B električno, za model se še nisva odločila. So veliko boljše ocene kot za Philipsove in tudi strokovnjaki jih bolj priporočajo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2017 - 01:57 PM
Tudi ful cenejše so, vidim. Bom si še malo prebrala, ampak se ful bolj nagibam k Sonicare, navada pač.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 August 2017 - 02:00 PM
Verjamem. Ravno najcenejše ne bi vzela, za tam ok. 150 sem jih gledala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users