Iščem parfum - pomoč!
Posted 05 May 2007 - 07:17 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 May 2007 - 08:32 AM
Pa se nekaj info iz Amazona:
Product Features
* Fragrance Family: Woody, Ambry
* Recommended Use: All Seasons
* Fragrance Notes: Honey Flower, Solar Musk, Orange Blossom, Osmanthus, Amberlyn, Vanilla, Tactile Musk, Tactile Woods, Vetiver
* Fragrance Style: Sophisticated
Posted 06 May 2007 - 10:01 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 May 2007 - 04:17 PM
Pablo Picasso
Posted 06 May 2007 - 04:31 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 May 2007 - 04:48 PM
Posted 06 May 2007 - 04:58 PM
Men je to tak unglaublih dišeč parfum, mislim, pred kakimi 5imi leti ga je mela sestra, in že takrat mi je noro dišal, pa sem totaln parfum antifreak, ful jih ne maram. Tt parfum mi je pa takoou dišal. Pol ga je pa nekega dne zmankalo.
In sem ga iskala zdjle ziher kako leto, sam to bolj tako, pasivno, ko sploh nisem vedla kateri joop je bil. Končno sem ga letos dobila, in sem še bolj frišno zalublena vanj.
Mogoče ga še majo v müllerju, da ga greš pošnjofnt, drugač ti pa lahko jst pošljem sample po pošti. Men res tko neverjetno diši, to je najdišečejši parfjum na svejti.
Posted 06 May 2007 - 05:13 PM
Posted 06 May 2007 - 05:32 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 May 2007 - 05:33 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 May 2007 - 05:36 PM
Posted 06 May 2007 - 05:38 PM
Posted 06 May 2007 - 05:52 PM
CK Elecrtic pa je pomoje nič kaj nežna limona.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 May 2007 - 01:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 May 2007 - 06:42 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 May 2007 - 07:09 PM
Kopirano:
"... Od januarja je Miss Dior Cherie na voljo tudi v obliki toaletne vodice, kjer cvetlično sredico tuberoze in jasmina zamenja frezija..."
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 May 2007 - 07:53 PM
Posted 29 May 2007 - 11:46 AM
Intense with jasmine, freesia, earthy musk and amber!
Posted 29 May 2007 - 03:21 PM
jz pa išem en ful nevsiljiv, nesladek, nežen parfum. ne vem kaj je z mano, ampak zmer zaj... s temi parfumi. neki časa mi ful dišijo, pol mi pa vse začne smrdet, vse mi rata sladko al pa premočno. a ma kdo kakšno idejo?
Probaj od Dalija, flaska je v obliki ustnic in roza barve. Vonj bi js opisala tocno tk kot si ga ti in men disi koooo.... noro, no. Je pa problem, js sm ta parfum mela pred leti in ga nikjer vec ne najdem, povsod majo sam se zelene ustnice. Kje v tujini se ga mogoce se dobi.. ?
Posted 29 May 2007 - 03:34 PM
Okej, to je info, ki ne bo nubenmu pomagala, sam sm si vseen mogla olajšat dušico.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users