Nisem vedela, da je pri Dimicevi tako . Ste prve od katerih slišim dejansko izkušnjo.
Jaz sem res šla tja z velikimi upi in sem pričakovala, da se mi bodo (glede na ceno) res posvetili v detajle. Pa tistega vprašalnika, ki sem ga predhodno izpolnila in je vseboval vse moje težave, prehrambene navade, bolezni v družini in ostalo, še pogledala ni, v bistvu ga niti našla ni v moji mapi. Celo moj priimek so imeli napisan narobe.
Vsega skupaj sva se pogovarjali malo manj kot 30 min! Počutila sem se, kot da sem pri neki fejk jasnovidki, ki ugiba, kaj bi bilo z mano narobe - in poskuša zadeti vsaj eno od trditev (prvih pet dejstev o moji prehrani in načinu življenja, ki mi jih je naštela in ki bi jih naj videla iz mojih krvnih izvidov, je bilo napačnih!). Potem, ko pa je le nekaj "zadela", se je pa obesila na tisto in mi začela sestavljati jedilnik (ki je bil skoraj identičen mojemu vsakdanjemu jedilniku). Vmes mi je priporočila še njihovo Napro progesteronsko kremo. Naložila mi je cel kup "puhlic", ki se seveda previdno izognejo bistvu, se pa kakšnemu naivnežu vseeno slišijo kot učene in pomembne informacije. Sem jo prav videla, kako jo je po tihem jezilo, ker sem tudi jaz imela nekaj pojma o prehrani in prehranskih dodatkih. Tik pred koncem mi je pa začela govoriti še o pomembnosti joda in kalijevega aksorbata in mi ju je kar vključila v seznam jemanja dodatkov. Ko sva zaključili, me je na blagajni že pričakal paketek vseh treh stvari, ki sem jih seveda odklonila (in niti nisem imela toliko denarja s sabo) - vse skupaj bi me prišlo okoli 350 eur!! Frajlice v belih haljicah so se seveda hihitale in me prepričevale, da mi bo res pomagalo in kako da one to vsako jutro jemljejo in se super počutijo. Potem so se sprijaznile in mi le izdale račun.
Počutila sem se totalno nategnjeno, kot ena budala, ki je nasedla marketingu in je plačala 180 eur za en velik kup ničesar (dobila sem le krvni izvid, ki pa bi me tudi samoplačniško prišel občutno manj). Poleg tega pa sem dobila še drago zaračunan ogled umetnih nohtov, tone makeupa in preveč pobeljenih zob, osladnih nasmehov, pomilovalnih pogledov ter prepričevanje v uspešnost njihovih izdelkov. Prav žalostno. Vse, kar sem tam "izvedela", bi si lahko sama prebrala kjerkoli na internetu.
Sem šla zdaj malo pogledat "ekipo": http://holistic.si/o-nas/kdo-smo/Pa vidim, da Dimičeva sploh ni nič kaj posebnega, certificirana prehranska terapevtka pač . Vse ostalo so mašila (članica, sodelujem..). Vse skupaj je zamaskirano v nek profesionalizem, kar pa v resnici ni. Vse preiskave iz sline in krve pa tako zanje opravi zunanji laboratorij, oni samo zaračunajo ekstra + vključijo pol urni posvet ter neko kvazi razlago izvida.