Vprašanja
Posted 18 August 2004 - 04:32 PM
Jaz imam nedrček od Melise, to je ena ITL firma z naramnicami ki se menjajo. Kupila sem ga za, mislim da 5900 SIT, v trgovini Intima na Vrhniki v LOka centru 1 nadstropje. Naramnice ima različne : ene v barvi modrčka, ostale pa: 1 prozorne, 1 temno modre, 1- svetlo modre, 1- pinki (lepa roza), 1- zelene (turkizna).
Jaz imam dva taka modrčka s temi naramnicami in sem zadovoljna. So z kostjo, minimalno podloženi.
Upam da sem ti pomagala.
Posted 26 September 2004 - 12:04 PM
Kaj mogoče katera pozna kakšno tako trgovino, model...karkoli...??
Lep nedeljo
t
Posted 26 September 2004 - 12:22 PM
LP
Posted 26 September 2004 - 01:05 PM
verjemi večina delajo te modele...sam moreš prašat če majo...mal kera trgovka ti bo sama ponudla...
prava trgovka je itak una k ti od oka ugane št...ne da sprašuje zanjo
lp
kimKbeli
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 26 September 2004 - 01:06 PM
Posted 25 February 2005 - 01:57 PM
Posted 25 February 2005 - 06:53 PM
Prosim, povejte mi a je to res in ali so kakšni posebni športni modrčki?
Najlepša vam hvala za odgovore
PS: moja košarica je drugače polna A
Posted 25 February 2005 - 07:45 PM
dobijo se posebni modrcki.
jst uporabljam drugace samo modrcke s kostjo, za aerobiko pa sportne, brez kosti seveda, narejene kot topek, drugace mam kosarico c ali d, sportni so mi prav vsec, prav fino jih stisnejo . dobis jih pa v vseh sportnih trgovinah, pa po kaksnih kataloskih prodajah.
Posted 27 February 2005 - 11:57 AM
dobijo se posebni modrcki.
jst uporabljam drugace samo modrcke s kostjo, za aerobiko pa sportne, brez kosti seveda, narejene kot topek, drugace mam kosarico c ali d, sportni so mi prav vsec, prav fino jih stisnejo . dobis jih pa v vseh sportnih trgovinah, pa po kaksnih kataloskih prodajah.
ali je to res o raku? mislm da povzročajo raka?
Posted 27 February 2005 - 12:03 PM
jst pac temu ne verjamem ..oz.nisem se nikjer zasledila.
moje mnenje je, da ti je rak pac v celoti usojen, par % je pa vpliva tvojega zivljenja.
Posted 09 March 2005 - 05:19 PM
Obuzujem visoke pete in lepe čeveljce kot vsaka druga zenska, vendar me skoraj vedno pričnejo žuliti. V neki nemški reviji sem zasledila,da obstajajo vložki za v čevlje- (slika na strani http://www.henrykaye.co.uk/scholl.asp)
Pri nas se nisem videla kje jih prodajajo.
Ali je kaksna ze probala te 'vlozke'? kako se obnesejo?
lp,m
Posted 09 March 2005 - 05:24 PM
Scholl™ Party Feet
Invisible gel cushion. Helps prevent the burning pain in the balls of your feet and lets you party all night!
Posted 09 March 2005 - 05:32 PM
Posted 05 April 2005 - 12:41 PM
Posted 05 April 2005 - 01:07 PM
Tako sem jaz enkrat naredila, ko sem imela en nastop (sicer že pred leti) in nikakor nisem našla nobenih drugih, kot te, prevelike... in sem potem hodila kot raca. Ampak nisem imela salonarjev, čist nekaj drugega. Tako, da res ne vem. No, nekaj pa si se le naučila - nikoli takšnih stvari naročat preko kataloga.
Jaz bi na tvojem mestu kupila druge, te pa prodala... na Bolhi, npr.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 April 2005 - 01:20 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 April 2005 - 01:52 PM
Posted 05 April 2005 - 05:21 PM
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users