Pospešitev prebave
Posted 26 December 2005 - 03:23 PM
Nikar ne delaj tega. Staknila boš hemeroide.
Posted 26 December 2005 - 04:47 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 December 2005 - 09:25 PM
ali pa ga v 3 urah spij 12 litrov Zihr bos cela spucana. Sam predvidevam, da si prav nobena ne želi takšne čišče.
Donat pomaga v malih količinah, če pa ga preveč spiješ, pa je učinek ravno obraten.
Drugače pa majo v lekarni tablete Dulcolax, ki ful pomagajo, samo jih vzameš v sili - kar pomeni, da vzameš 1-3 tablete (sploh prvič vzami 1) in te sčisti, pol pa ne jemlji več. Pa jej veliko suhih fig in pa pop corn (najbolje oboje skupaj).
Posted 27 December 2005 - 09:59 PM
V mladih letih sem imela kronično zaprtje, kar pomeni, da v najhujših verzijah nisem šla na WC tudi 10 dni!!! Zdravniki so mi z močnimi odvajali kmalu uničili črevo; potem sem prišla v roke dobremu bioenergetičarju, kateri mi je za začetek svetoval pitej čaja iz KRHLIKE. Dobi se ga v lekarni; ta čaj NE POVZROČA ODVISNOSTI, to pomeni, da ko s pitjem prenehamo, črevo ne postane leno!
Danes ko se občasno srečujem s tem težavami (in to se mi vedno dogaja ko sem pod stresom in NE PIJEM dovolj tekočine!), mi pomaga KOMPOT iz suhih sliv in fig (RECEPT: 5 SUHIH FIG+ 5 SUHIH SLIV NAMOČIŠ ČEZ NOČ V VODI IN NATO ZJUTRAJ SEGREJEŠ DA POSTANE MLAČNO, POJEŠ IN POPIJEŠ NA TEŠČE= V NEKAJ DNEH JE PREBAVA OK ).
Če je pa res hudo (če mi po dveh dneh ne uspe it na WC) si pa pripravim klistir. Sicer sem mnenja, da je klistir v današnjem tempu življenja dobrodošel in ga redno izvajam vsaj 1x mesečno. Nato pa obvezno vsaj dva dni uživam probiotične jogurte, da obnovim črevesno floro...
Posted 27 December 2005 - 10:26 PM
Donat pomaga v malih količinah, če pa ga preveč spiješ, pa je učinek ravno obraten.
No, to o 12 litrih sem predlagala sam zato, ker tako se kompletno sčisti celo črevo-za pregled kolonoskopijo v bolnci. Da je totalka spucano. Itak pa ni blo mišljen, naj to res naredi, je malo prehudo, in nepotrebno
Aja, Susy...klistir je ok 1x na mesec? Vidiš, zgleda, da so si mnenja res ful deljena. Meni ga je v bolnci naredila sestra 1x, pa se nisem nič kaj boljš počutla+da sem celi dan hodla na wc spuščat zadeve. Pa mi je rekla, da to sam preventivno nardijo vsakmu bolniku tam, drgač pa je to potuha telesu, ki mora biti samo sposobno čistit črevo. Čeprav, če bi bila jst 10 dni zaprta, bi zagotov mislila drugače, ja. Kako pa delaš klistir, a maš prav ta zadevo doma-to original medicinsko cevko?
Posted 28 December 2005 - 04:09 AM
Posted 28 December 2005 - 07:15 AM
Posted 28 December 2005 - 07:32 PM
men so enkrat v bolnici to nardili, ko so mi pregledovali črevo in ful ni blo fajn. nekak ne bi jaz tega prakticirala prostovoljno.
Posted 13 February 2006 - 01:56 PM
Posted 13 February 2006 - 03:04 PM
Posted 14 February 2006 - 01:01 PM
Posted 14 February 2006 - 02:18 PM
Posted 11 June 2012 - 04:04 PM
pri nas so pakirane po 30 tablet, škatlica stane 3.77€.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 June 2012 - 04:13 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 13 June 2012 - 12:50 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 June 2012 - 09:34 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users