Vprašanja, pomoč pri zdravstvenih tegobah
Posted 04 June 2020 - 11:31 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 June 2020 - 11:39 AM
Posted 04 June 2020 - 11:52 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 June 2020 - 12:01 PM
Posted 04 June 2020 - 12:01 PM
Pa se to: kadim...
Posted 04 June 2020 - 12:12 PM
Kajenje pa bi bilo dobro čimprej opustiti, vsaj razmislek o tem! 😊
Bill Bullard
Posted 04 June 2020 - 12:13 PM
Posted 09 June 2020 - 11:23 AM
Ali katera pozna HERBIOTIC ? ... očitno že FB ve, da imam jaz skoz neke probleme in vnetja ali z mehurjem ali "tam doli" in mi ga dnevno predlaga.
Bi bila hvaležna za info, če to lahko kako pomaga pri celi zadevi.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 June 2020 - 12:02 PM
V teoriji lahko. V neko blazno prakso s tem jaz ne verjamem... Ne bom rekla, da ni možno, ampak neke tople vode tukaj ne bo...
V praksi pa moraš ti poskrbeti za vaginalno floro...to pa najlažje narediš z raznimi vaginaletami (npr Vagisan, ki je samo mlečna kislina in ti jih predpiše G) in pa ustrezno higieno, da ni prenosa E.coli "od zadaj" k "spredaj". Za vnetja mehurja pa nisem pravi naslov (ravno zadnjič sem letela ob 22h na urgenco, ker se mi je v 3 urah razvil tak uroinfekt, da nisem mogla stati pokonci...).
Posted 09 June 2020 - 12:03 PM
Bill Bullard
Posted 18 June 2020 - 02:36 PM
Je že katera poskusila intermittent fasting (16-8). Zanima me kako se vam je obneslo in kaj si mislite o tem?
Put A Kilt On It!
Posted 19 June 2020 - 08:00 AM
Jaz bi umrla
[Napoleon]
Posted 19 June 2020 - 08:05 AM
Sem enakega mnenja, zato raje vprašam, kako je s tem, predno sploh poskusim
Put A Kilt On It!
Posted 19 June 2020 - 08:32 AM
Jaz sem to prakticirala, ko sem bila na LCHF dieti. Tudi daljše poste. Sem čutila lakoto, ampak je občutek minil. Se pa še zdaj držim, da vsaj 14 ur ne jem, ker mi odgovarja, da se telo malo odpočije od hrane.
Posted 19 June 2020 - 08:35 AM
Podobno tudi jaz. Mi tako odgovarja. S tem da imam drugačen zamik - od cca 20h do 12h naslednji dan. Od 16-8h si pa ne predstavljam, recimo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 June 2020 - 08:44 AM
S 16-8 ni mišljen čas, ampak časovno okno 16 ur postenja in 8 ur hranjenja.:
jaz večerjam okoli 18.00, zajtrkujem okoli 10ih.
Posted 19 June 2020 - 10:25 AM
Podobno tudi jaz. Mi tako odgovarja. S tem da imam drugačen zamik - od cca 20h do 12h naslednji dan. Od 16-8h si pa ne predstavljam, recimo.
Jaz tudi nekako tako, po spletu razmer pač, ker mi za zajtrk zmanjka časa - ko je mala budna, njo rihtam, tistih 30 min pa potem ponavadi z njo oddremam, pa je dopoldne mimo.
Posted 19 June 2020 - 10:42 AM
Haha, Barbarina, ups
Tvoj ritem mi je idealen. Jaz se težko zvečer nazaj držim, okoli 8h še kaj gricknem, ker sem lačna.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 July 2020 - 12:05 PM
Zdaj sem bila v lekarni in je bila tak neprijazna, sploh mi ni htela nic sverovat, ko sem eni stranki nekaj za bitamin C in ninaciamid rekla. Lol no.
[Napoleon]
Posted 04 July 2020 - 02:30 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users