izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni
Posted 26 May 2005 - 03:32 PM
No pa se to bl tko..enkrat sm clo bla tm (jah, zlo nizka cena me je prepricala), sam mi je spice ful prevec ostrigla...sm sla sam domov jokat..
Tko da, js ne bi sla na tvojem mestu, ker so res bl za tastare. Nimajo pojma o kaksnem mal bl modernem strizenju.
drgac pa mene zanimata dve stvari:
1. A je ze kera bla v stari lublani v Mitja hair team salonu (in NE, to ni mic)?
Sm slisala da so zlo kul, cene pa kokr-tok normalne, pa s tus kartico je se cenejs 8)
2.Stevo je odprl salon tut v Atlantisu in je kao cenejs k v ostalih njegovih salonih, pa me zanima, ce je to res in kaksne so cene.
pa pa :blob3:
Posted 29 May 2005 - 04:51 PM
Nazadnje sem bila za maturantski ples v BTC-ju - frizerski studio inter in moram povedati, da sem zelo navdušena. Če ne zaradi drugega pa zaradi atmosfere, ljudi. Meni je bilo super. Niso pa ravno poceni.
Posted 29 May 2005 - 08:33 PM
Posted 30 May 2005 - 08:23 AM
nadi, kakšne so pa kej cene (zanima me za striženje pa pranje, barvam se itak sama doma) pr stevotu? ker me mika, da bi se šla naslednjič postrič v njegov salon na trubarjevo ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 May 2005 - 07:37 PM
relativno zasoljene ampak mi Matija naredi res dobro čupco. Za striženje na kratek las in barvanje s prameni sem na zadnje dala 13000 sit. Če si prvič pri njih imaš 10% popust. Ti res svetujem Matijo. Če greš k Stevotu je striženje dražje.
Posted 30 May 2005 - 08:23 PM
. Če si prvič pri njih imaš 10% popust.
Nadei,jz sm vidla letake za prvi obisk po 33% ceneje
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 May 2005 - 07:30 AM
Mogoce pa le niso vse Lassane oz. frizerke tok zanc-jaz mam dobro izkusnjo za sabo
Posted 31 May 2005 - 10:23 AM
Tole se mi zdi pa blazno drago ... sej lahko da sem samo jaz tako staromodna, ampak 13.000 sit za nekaj pramenov in oblikovanje že kratke pričeske? Uhh uhh ... tam me pa ne vidijo.
Sicer je pa tudi odvisno kaj hočeš ... tebi se verjetno splača, meni se pa ne bi, ker imam srednje dolge stopničasto ostrižene lase, kar ti znajo narest povsod.
Posted 31 May 2005 - 10:33 AM
Izkušnje?
Posted 31 May 2005 - 11:09 AM
za sabo
a to si bla na čopovi?
Posted 31 May 2005 - 03:00 PM
Izkušnje?
moj dečko je bil, postrigel ga je točno kot je on hotel, sam mu ni blo všeč, da ga je za vsako stvar (ampak res vsako), preden se je lotil tisto strič še petkrat vprašal. tip je šel že meni na živce, poba pa je šel naslednjič kar lepo k stevotu na trubarjevo. js mam rada, da ma tisti, ki me striže v glavi približno sliko, kaj mi dela in da me ne sprašuje vsakih pet minut, kaj mi če zdaj narest. danes sem vprašala v miču na poljanski in za striženje s pranjem računajo malo par stotakov manj kot 7000. po vsej verjetnosti ostajam zvesta munhu (plačam isto, pa še pozna me že).
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 31 May 2005 - 06:06 PM
Posted 01 June 2005 - 12:45 AM
kok pa stane pri munhu striženje in pranje?
Posted 01 June 2005 - 07:13 AM
za sabo
a to si bla na čopovi?
Ne ,na Trgu francoske revolucije -tud v centru,mal naprej od sredne glasbene.
Posted 01 June 2005 - 08:50 AM
kok pa stane pri munhu striženje in pranje?[/quote]
js dam tm nek 6800-7000.
Posted 01 June 2005 - 11:42 AM
js dam tm nek 6800-7000.
pol je dost isto kt pr miču
Posted 01 June 2005 - 08:16 PM
. Če si prvič pri njih imaš 10% popust.
Nadei,jz sm vidla letake za prvi obisk po 33% ceneje
Rea, možno. Mogoče imajo kakšno dodatno akcijo. Jaz vem samo za 10% popust.
Posted 01 June 2005 - 08:18 PM
Tole se mi zdi pa blazno drago ... sej lahko da sem samo jaz tako staromodna, ampak 13.000 sit za nekaj pramenov in oblikovanje že kratke pričeske? Uhh uhh ... tam me pa ne vidijo.
Sicer je pa tudi odvisno kaj hočeš ... tebi se verjetno splača, meni se pa ne bi, ker imam srednje dolge stopničasto ostrižene lase, kar ti znajo narest povsod.
DiLema
včasih mi je kr slabo k dam kartico in si mislim kolk za boga dam za frizerja. Samo ti povem, da se mi obrestuje. Lase imam tanke, težko ukrotljive zato je zelo pomembno kako sem postrižena. Skoraj vsak dan si moram umit glavo, na dva dni pa skoraj obvezno. Trenutna frizura mi vzame 10 minut za umivanje in sušenje, in to mi res veliko pomeni.
Posted 01 June 2005 - 08:37 PM
nadi,kokrat pa greš k frizerju? ! krat mesečno-večkrat?
Posted 02 June 2005 - 05:38 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users