Posted 13 December 2006 - 08:14 PM
Danes sem povonjala tri parfume od Lolite Lempicke in so mi vsi čisto preveč močni in zadušljivi. Imam raje malo bolj sveže zadeve, ali pa močne orientalske in prefinjene, zato sem se ob dotičnih parfumih skoraj dušila, ker mi delujejo precej cheap in nadležno močni, brez tiste sexy sophisticated komponente. Eden vijolični ima ful vonj po osladnih vijolicah, tisti novi svetlo modri, pa je tak umetno osladen, meni v osprednej bode predvsem izrazita vanilijeva komponenta, ki se ne more niti slučajno primerjat s kakšno L'Occitane vanilijo, čeprav na koncu po nekaj urah pri tem Lempicka parfumu ostane izredno prijeten, nežen piškotkasto vanilijast vonj, kot po domačih keksih. Za tretjega se pa ne spomnim več točno, ampak mi je tudi smrdel.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.