Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3961 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12160 posts

Posted 03 March 2008 - 10:45 PM

Tako sm se nažrla da se mi bruha. Ful sm lumpa.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3962 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15228 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 March 2008 - 01:51 PM

Počutim se tak hecno. Samsko z obvezo. Včasih ko se pogovarjam s fantom se ne pogovarjam z njim, ampak z računalnikom. No feelings, no nothin'. Ma malo se mi mudi, pa mi res hodi odveč. In se razlagat in pojasnjevat kot 5letniku. Baaaaah. Mejk mi bek tu normal, pliz.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3963 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 04 March 2008 - 04:23 PM

Fotra bi najraje zadavla. Še skoz vhodna vrata ni vredu stopil pa že začne nekaj gnjavit. Pol pa kr z lufta, da naj v soboto sploh ne omenim, da bi šla ven plesat. WTF??? blink.gif Kaj sn mu jaz kriva, da je mel slab dan.
Komaj čakam, da se spokajo od bajte, vsi po vrsti pa mam celi dan mir.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3964 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 March 2008 - 09:54 PM

Fant. Kr ene fore ma. Včasih mi gre tok na živce.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#3965 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11952 posts

Posted 05 March 2008 - 08:31 AM

Včeri sem skadila tri čike. Budala.
  • 0

#3966 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 05 March 2008 - 11:47 AM

Pogrnila izpit,katerega sem itak vedla,da bom cry.gif Ampak zdaj ko je vpisano, boli bolj cry.gif
Ful sem jezna na fanta, ker spet posoja mobitel brez da bi mi povedal!!!BEDAK evil.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3967 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 March 2008 - 02:14 PM

Ne da se mi učit. Imam vedno milijon drugih stvari, takrat ko bi se mogla učit down.gif
  • 0

#3968 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 05 March 2008 - 02:41 PM

Obeta se mi MAC w00t2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3969 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 05 March 2008 - 03:49 PM

Se mi zdi da sem sposobna ubit lastnga fotra
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3970 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 05 March 2008 - 05:18 PM

nevem kaj se dogaja z mano ermm.gif prav zares me je strah za svoje zdravje.
ko sem v šoli in pa zunaj sem normalna, vesela, nasmejana, tisti moment, ko pa pridem domov in sem tako sama se jokam in ne moram nehat.nekaj notri me trga in boli k pr norcih.skos sem utrujena in nimam volje, do učenja in do ničesar.in to se zdaj vleče že kar nekaj časa.znorela bom cry.gif
  • 0
mačka figa.

#3971 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5195 posts

Posted 06 March 2008 - 10:37 AM

QUOTE(paradajzz @ 5. 3. 2008 - 17:18) View Post

nevem kaj se dogaja z mano ermm.gif prav zares me je strah za svoje zdravje.
ko sem v šoli in pa zunaj sem normalna, vesela, nasmejana, tisti moment, ko pa pridem domov in sem tako sama se jokam in ne moram nehat.nekaj notri me trga in boli k pr norcih.skos sem utrujena in nimam volje, do učenja in do ničesar.in to se zdaj vleče že kar nekaj časa.znorela bom cry.gif

Been there, gone trought that (hopefully). Sm bla ista zdele kar par tednov, pa sm se v 5ih dneh, ko ni blo fanta mal spravla k seb, razmisnla par stvari, zdj sva pa že en teden skoz skupi, dobre volje in vse to in mi je ful pomagu, tko da mislm, da sm se izkopala iz tega. Probi razmislt kaj vse te mori, ugotovit kaj boš nardila glede tega, pol pa pejt med folk, k ti bo pomagu bit dobre volje. Ne vem no, men je pomagal. Sočustvujem drugač, ker vem kakšno sranje je to. console.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3972 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2008 - 02:16 PM

Glupi tip na pumpi mi je dal napačno solato. IPB Image
Jaz pa tudi nisem gledala v vrečko, ker se mi je mudilo. IPB Image
Glupan pof...

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3973 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 06 March 2008 - 03:01 PM

meni ta moja diploma leži na tej moji nežni dušici. moram končat ta faks, da bom free. in na živce mi je, ko me vsi sprašujejo za to šolo. pol pa kašne mamce : ja ta naša dela pa že magisterij, ta naš je pa že zdavnaj končal rolleyes.gif ja naj si ta našo nekam vtaknejo. in želim si, da bi me moj dragi 24 ur na dan oboževal in božal... o bože se sliši patetično cry.gif
  • 0

#3974 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 March 2008 - 03:49 PM

Ene par folka mi gre na živce.
  • 0

#3975 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 March 2008 - 03:51 PM

NIČ se mi ne da.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3976 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 March 2008 - 04:23 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 3. 2008 - 14:16) View Post

Glupi tip na pumpi mi je dal napačno solato. IPB Image
Jaz pa tudi nisem gledala v vrečko, ker se mi je mudilo. IPB Image
Glupan pof...

IPB Image

Nama s kolegico je danes natakar prinesel namesto kakava belo kavo, ki je mimogrede 20 centov dražja kot kakav. Sva mu belo kavo vrnili. Če je tak tumast, da si ne zapomni preprostega naročila tisth 10 metrov koliko ima od mize do šanka pa naj si nabavi listke in si piše naročila.
  • 0

• Guests

Posted 06 March 2008 - 04:40 PM

Spovedujem se, da spet nisem poslušala sebe in se pustila prepričati drugim. wallbash.gif Dovolj je tega, stvari bom vzela v svoje roke in naredila tako, kot se mi zdi prav. Pustila bom to glupo službo in se posvetila diplomski. Naj gredo v k**** ljudje, ki samo manipulirajo z drugimi, da bi sebi rešili rit! Govorijo neke floskule, kako moram najti višji smisel v dobrih delih, da denar ni pomemben tukaj, sami imajo pa tako plačo, ko je sama ne bom nikoli videla niti od daleč, če bo šlo tako naprej. Da ne govorim o nemogočih delavnih pogojih, kjer mi ne zagotovijo osnovnih stvari, ki jih za delo potrebujem. Da o nikakvi komunikaciji in negativnem vzdušju niti ne govorim. evil.gif Mater, sem jezna, že dolgo ne tako. rpg.gif
  • 0

#3978 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 06 March 2008 - 04:49 PM

Cel dan pisala seminarsko, vmes se naročila k osebnemu in ginekologu. Nič takega, če pomislim na moje zadnje življenjske ugotovitve: prvič v lajfu hodim z vredu tipom in se mam fajn z njim ( in s katerim si predstavljam prihodnost), pa ugotovim, da imam hkrati tud prvič v življenju resne težave s "taščo": vtika se v vsako stvar (kak mam grozno barvo na nohtih, zakaj si ne sfenam špic, zakaj nisem zadnjič na un rojstni dan enih drugih hlač oblekla, zakaj se ne postrižem), vtika se v to, kaj bova z njenim sinom počela in kar naprej gnjavi, zakaj ne greva na obiske k onim pa drugim pa tretjim sorodnikom (ob tem si kajpak ne dopove, da hočeva čas preživeti za sebe plus tega, da mam včasih tud jaz veliko dela s faksom in da raje za faks kaj nardim kot pa da sem 5 ur na obisku pr ljudeh ki jih btw sploh ne poznam) - ob vsem tem je najhujše to, da se ženski ne zlepa ne zgrda ne moreš uspešno postaviti zase: je silno težka osebnost, če ji poveš racionalne argumente in ni po njenem, začne kuhat mulo al pa se prepirat, je užaljena in govori v smotanem tonu: "hja, zmenta se" in trmari in kuha mulo še naprej, ob tem pa ima tako močno negatino energijo, da se počutiš bedno.

Dan preden smo šli na rojstni dan, mi reče, kaj če bi jaz na kompjutru nardila voščilnico za njihovo sorodnico za rosjtni dan, ker jaz ker hodim na faks in kao zato to najbolje obvladam. No, ko jo nardim ni bla zadovoljna s slikco ki sem jo dala gor, pa ono pa drugo ji ni pasalo na voščilnici pa je rekla naj to pa to popravim.

Vse bi še potrpela, če ne bi zadnjič šla krepko čez mejo: nekaj malega sta se spričkala s sinom (mojim fantom) - jaz nisem nič mela zraven, nakar se zadere: "Deri se na to svojo babo, ne name!!!! " Aja, jaz sem torej samo BABA zanjo? S tem je pomojem lepo demonstrirala svoje spoštovanje do mene.

Torej, fantu sem jasno povedala, naj se zmeni z njo, ker takega odnosa ne mislim trpeti od nje. In se je zmenil z njo. Jutri grem k njim. Bomo videli, kako bo za naprej.
  • 0

#3979 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 06 March 2008 - 04:56 PM

Doma ze za ene 5 ocen ne vejo, mt me bo ubila ko gre na govorilne.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3980 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 06 March 2008 - 06:15 PM

Sekiram se kako bo z zdravjem moje mucice.
cry2.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users