Kje se kupi?
Posted 05 November 2016 - 03:02 PM
Posted 10 November 2016 - 05:10 PM
Poznate kako pametno evropsko stran s čevlji? Iščem kaj takšnega:
http://www.shoes.com...ede-p2_id417996
http://www.shoes.com...ack-p2_id464982
Ali pa celo kakšne Keen zimske.
Ampak pri nas so ponudba in cene užas, na spletu najdem pa zaenkrat samo US strani, od tam pa ne bi naročala, pa plačevala še carino. No, posebej trudila z iskanjem se tudi res nisem.
Posted 10 November 2016 - 08:45 PM
Davek, ja. Zmotila sem se.
Posted 15 November 2016 - 08:41 AM
Mogoče kdo ve, kje prodajajo take zimske kape v LJ?
in ali majo te kape kakšno ime, da lahko bolj natančno vprašam v trgovinah ali poiščem po internetu?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 November 2016 - 12:11 AM
A misliš tak model kap? Tako sem pred leti kupila v H&M. Niso pa nekaj tople, komaj pokrijejo uha.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 November 2016 - 08:29 AM
ja zanima me, če ima tak model kap kakšno ime, saj je precej težko prodajalkam razložit kaj iščem.
Jaz sem pred xy leti kupila eno full dobro v Benettonu, pa jo nikjer več ne najdem. In bi jo imela, ker je to edina kapa, ki sem jo rada nosila.
Put A Kilt On It!
Posted 16 November 2016 - 10:26 AM
Flat caps/cabbie caps? A imajo take tud golfisti mogoce? Drugace pa prodajalcem sliko pokazi na telefonu.
Posted 16 November 2016 - 11:20 AM
našla sem ime (vsaj zdi se mi) "newsboy cap" za ženske če je pa tvid, je pa sploh super!
hvala za idejo!
EDIT: sem že božičku pisala za tole kapo iz Irske )))
Put A Kilt On It!
Posted 16 November 2016 - 02:11 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2016 - 09:45 PM
Kje imajo kakšne tople usnjene rokavice? Lahko pa tudi neusnjene, edino tistih navadnih štrikanih ne bi imela. Pa da niso ravno pregrešno drage.
Danes videla v CA rokavice, ki so imele del na dlaneh usnjen, na hrbtišču dlani pa volno (80%), 20 €.
Posted 19 November 2016 - 10:49 AM
Jaz ponavadi, ko kaj iščem, shranim sliko na telefon, pa potem kar pokažem prodajalkam...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 November 2016 - 08:56 AM
Ok, gre sicer za zelo ne-modno stvar, ampak nimam kje drugje vprašat. Kje bi našla kakšen božičen ženski pulover?
V soboto bla v shoppingu in moških je na pretek, ženski se pa tu in tam najde kak, ampak so vsi narejeni na "cute" noto, jaz bi pa enga "all in" božičnega.
Posted 29 November 2016 - 09:50 AM
Mogoče Gvant? Vem, da so lani imeli tiste norveške puloverje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 November 2016 - 10:32 AM
Samo da je malo pritisnil mraz, me zebe kot macka, ce nisem cisto zadekana s 3-mi plastmi. 😔
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 November 2016 - 12:20 PM
Tom Tailor
Mešanica bombaža in viskoze. Različne barve.
Posted 29 November 2016 - 12:22 PM
Ja, sem ravno hotela predlagat še S.Oliver.
Posted 29 November 2016 - 12:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 November 2016 - 12:58 PM
Poznate kako pametno evropsko stran s čevlji? Iščem kaj takšnega:
http://www.shoes.com...ede-p2_id417996
http://www.shoes.com...ack-p2_id464982
Ali pa celo kakšne Keen zimske.
Ampak pri nas so ponudba in cene užas, na spletu najdem pa zaenkrat samo US strani, od tam pa ne bi naročala, pa plačevala še carino. No, posebej trudila z iskanjem se tudi res nisem.
Posted 01 December 2016 - 08:19 AM
Hvala za predloge. Sem malo pogledala po ASOSu, s.Oliver, Tom Tailor in Mango pa mi nič kaj ni bilo všeč / ali je pretanko / predrago / z volno / mi model ni.
Tale mi je lepa iz MANGA: http://shop.mango.co...endas.cardigans
Ampak material je videt... kot da se bo takoj zmuckala. Jina, a se kaj spoznaš na tako mešanico?
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users