Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35988 replies to this topic

#3961 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 May 2007 - 12:50 PM

od 5 do 15k običajno, res odvisn od ideje, ni pa nekega pravila. 15 k je blo največ in še to takrat, k sm bla precej pr kešu.

recimo na novo leto je dobil darilo v vrednosti 3,5 eur smile.gif. ampak je melo sentimentalno vrednost
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3962 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 May 2007 - 12:50 PM

Povsem odvisno, enkrat sem mu naredila filmeček z najinimi slikami in me je stalo 1 Cd, da sem zapekla. Ponavadi pa najdem nekaj stvari, ki si jih želi in izberem najbolj ugodno (poceni in kar res hoče). Nekako do 20€ bi kupla, kar je več, pa bi mogla že pošteno razmislit, če je res vredno. V takih primerih ponavadi najdem cenejšo varjanto, ker mam itak vedno dosti idej. smile.gif
Je pa treba upoštevat, da sem še dijakinja in nimam ravno dosti denarja na razpolago.
Poznam pa ljudi, ki se obdarjujejo z darili okoli 20k tolarjev. To je zame že pretiravanje ...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3963 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 May 2007 - 12:54 PM

Hvala vsem! wink.gif

Jaz že delam, tako da imam denar smile.gif , vseeno pa se mi zdi zgornja meja nekje 15k. In ja, je fajn podarit nekaj originalnega - mogoče celo nekaj kar sam narediš. Jaz imam tudi čez en teden RD, pa me kar vsi sprašujejo kaj si želim (folk brez idej) - kar tudi ni tako slabo, a ne? biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3964 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 May 2007 - 02:51 PM

Ena zelo zanimiva ideja. Iz NE se da naročiti foto album. Z njihove strani potegneš dol programček, sestaviš knjigo, jim jo pošlješ in potem ti oni izdelajo unikatno tvojo knjigo s fotkami. Fotke so natisnjene. Cena je od 10€ naprej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3965 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 May 2007 - 04:52 PM

A ve slučajno kera, kera je ta punca k nastopa v spotu od nobody's fool, k mi je full lepa
http://www.youtube.c...U...ted&search=
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3966 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 May 2007 - 05:44 PM

A se da spečt pico v mikrovalovni? In na kakšnih nastavitvah?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3967 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2007 - 05:49 PM

Pico se da speči v mikrovalovni, če imaš vroči zrak. Če je zamrznjena, jo najprej kakšno minuto ali dve peci z mikrovalovi, potem pa prešaltaj na vroči zrak in jo peci na 180°C kakšnih 10-15 minut.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3968 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 May 2007 - 05:54 PM

Hm, ne vem, če mam vroč zrak biggrin.gif mam pa grill, kar je edina zanimiva stvar
  • 0

#3969 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2007 - 06:19 PM

Tudi tako gre. Samo moraš upoštevati, da grill peče samo od zgoraj. Torej moraš pico dlje časa peči z mikrovalovi.
  • 0

#3970 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2007 - 06:19 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 5. 2007 - 13:33) View Post

Punce, zanima me, koliko v povprečju porabite za nakup darila za RD za parnerja/partnerko? Hvala! smile.gif

Js tud nimam nekega pravila, na splošno mi pa za fanta ni težko dat denarja. Za rojstni dan sem mu kupla Tom Tailor majco, sm dala menda 8k (če se prav spomnim), ampak nism gledala na ceno, ampak na to, da mi je bla mikica všeč ... bi dala tud 2x več, če bi našla kakšno še lepšo. tongue.gif Sicer pa se mi zdi, da tista denarna vrednost ni važna ... glavno je, da je darilo lepo in/ali uporabno, pa da ga daš iz srca.

Redkvica, a nimate pečice? tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3971 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 07 May 2007 - 06:42 PM

Majo novo mikrovalobno pa jo more stestirat biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3972 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 May 2007 - 06:44 PM

Haha zdej sem opazla, da je bla una pica že prej pečena. Tko, da jo grejem in grillam, da se počutim kul biggrin.gif

pozabte! biggrin.gif

edit: no pica je bla potna, čingumasta in ne preveč dobra.
  • 0

#3973 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46174 posts

Posted 07 May 2007 - 07:48 PM

Pri nas mikrovalovka služi predvsem za peko kokic in gretje vode za kavo ali tu in tam pripravo vroče čokolade. Za ostalo pa bolj malo rabimo.
  • 0

#3974 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 May 2007 - 09:57 PM

Update: punce, hvala za pomoč! smile.gif

No, sem se odločila, da podarim eno lepo košaro, z dvema kopalnima plaščema, oljem za kopanje v eni lepi flaški, pa še kako drugo s kopanjem povezano reč, v sredini pa bo darilni bon za romantično kopel s šampanjcem v dvoje v termah. Vse skupaj bo prišlo okrog 20.000 sit. biggrin.gif
Pa lepo bom dala zavit in je. wink.gif
Tega bi bila tudi sama vesela, tako da ne dvomim, da bosta tudi ona dva.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3975 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2007 - 10:03 PM

vse tole si spravla skup za 20k?? thumbup.gif
  • 0

#3976 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 May 2007 - 10:05 PM

ful dobr!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3977 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 May 2007 - 10:06 PM

Mhm ful dobro! Pa še poceni si skozi prišla, fajn.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3978 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 May 2007 - 10:33 PM

QUOTE(pinga @ 7. 5. 2007 - 23:03) View Post

vse tole si spravla skup za 20k?? thumbup.gif

Ja... darilni bon za romantično kopel v dvoje je samo 8900 bivših sit. Drugo pa nebi smelo bit več kot 11000 sit. No sej, jurja gor al dol... wink.gif
  • 0

#3979 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2007 - 11:15 PM

hm naj te opozorim, da kopalni plašči niso pocen. v svilanitu sm ga kupla za mami kaki dve leti nazaj in je bil okrog 9k. pa znižan je bil. ti svetujem, da daš rajš kaki lepi brisači notr.
  • 0

#3980 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 May 2007 - 09:11 AM

QUOTE(pinga @ 8. 5. 2007 - 0:15) View Post

hm naj te opozorim, da kopalni plašči niso pocen. v svilanitu sm ga kupla za mami kaki dve leti nazaj in je bil okrog 9k. pa znižan je bil. ti svetujem, da daš rajš kaki lepi brisači notr.

Ja, sej sem ravnokar razmišljala, da boljše lepe kvalitetne brisače kot poceni nekvalitetna kopalna plašča... sem jih sicer videla nekje za okrog 3000 sit, ampak niso bili ravno kvalitetni... hmm.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users