Ja saj mene tudi skrbi. Kaj pa, ce jo imam prej celo noc v hladilniku, da se malo strdi?
Ne saj ne vem kaj bom.. upam, da mi uspe nekako skombinirat.
Posted 17 May 2017 - 11:52 AM
Ja saj mene tudi skrbi. Kaj pa, ce jo imam prej celo noc v hladilniku, da se malo strdi?
Ne saj ne vem kaj bom.. upam, da mi uspe nekako skombinirat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 May 2017 - 12:16 PM
Kakšna pa bo? Če bo smetana, bo stekla. Kakšna želatina, puding, pač, da je krema trda, pol ne bo sile, če boš avto prej ohladila s klimo na recimo 20°C pa jo imej v kabini, ne v prtljažniku. Pa lahko daš v neko navadno škatlo pa tiste vložke, ki se zmrznejo, ki so za hladilne torbe, okoli.
Posted 17 May 2017 - 12:29 PM
Ne vem še kaka bo, čokoladna bo, ampak krema okoli bo najbrž smetana I guess :/
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 May 2017 - 12:39 PM
Jaz sem že stokrat peljala torto iz LJ na obalo, vedno delam smetanaste in nikoli jim ni bilo nič, edino poleti sem res pazila, da je pihala klima direkt gor. Sicer pa jo dam v škatlo za torte, med spodnjim delom škatle in torto dam silikonsko podlago, da torta ne drsi. Potem pa običajno držim v naročju za zavijanje, na AC si dam pa k nogam, ker itak ne buta toliko.
Posted 17 May 2017 - 01:03 PM
Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 May 2017 - 01:21 PM
Aja, vseeno priporočam, da je torta prej vsaj čez noč v hladilniku, da se malo usede in je kompaktnejša.
Posted 17 May 2017 - 01:36 PM
Ja, to je a must, itak!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 May 2017 - 09:48 PM
Posted 01 June 2017 - 06:30 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 June 2017 - 09:04 AM
Vovko je res na nivoju. Dobra je tudi Pizzerija Šempeter (imajo tudi testenine, pice, mehiško...super teraso, lična notranjost).
Posted 01 June 2017 - 10:24 AM
Posted 01 June 2017 - 10:36 AM
Vovko je malce višjega ranga. http://www.gostilna-vovko.si/
Če iščeš v bližini Šmarjeških, je (po moje) najboljša izbira Šentpeter (meni imajo na spletni strani): http://www.sentpeter.si/
Don Bobi je tudi OK, porcije imajo kar velike, cene so zmerne.
V Nm pohvalijo še restavracijo Boheja. Hrana dobra, cene zmerne, postrežba pa...kot da se jim ne da.
V Dolenjskih Toplicah je še Oštarija, katero zelo zelo pohvalijo (ampak to je pa že daleč od Šmarjeških...).
Posted 01 June 2017 - 10:43 AM
Posted 01 June 2017 - 10:52 AM
Če se vama sladka, priporočam Pralino v Qlandii v Nm in pa Gostišče Loka ob Krki. Oboji poleg domačih tort delajo delajo tudi svoje sladolede.
Posted 05 June 2017 - 04:28 PM
Posted 05 June 2017 - 04:38 PM
Kateri je iz Sardinije? Jaz jem črni Venere riž, tistega, ki se dobi v italijanskih trgovinah. Jaz obozujem riz.
Trenutno imam tega:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 June 2017 - 04:50 PM
Posted 05 June 2017 - 04:52 PM
Jaz sem ga videla tudi v Mercatorju, tako da ziher ga imajo velike trgovine.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 June 2017 - 04:54 PM
0 members, 3 guests, 0 anonymous users