Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10346 replies to this topic

#3961 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 February 2011 - 11:54 AM

Sem vedla, da bo nekaj v zvezi s tem, samo nisem našla ustreznice za "o" (razmišljala sem pač bolj zelenjava, sadje). Tnx. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3962 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 10 February 2011 - 11:56 AM

np, čeprov gre bolj za ugibanje.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3963 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2011 - 12:22 PM

Ljudje, ki se vrinejo pred tebe v vrsto.

Kolosej, v soboto, dolga kolona ljudi, ki je čakala na nakup karte; ampak je vrsta šla res hitro, v dobrih 5ih minutah si imel karte.

In če poznate Kolosej, veste - da je mislim 6 kabin, kjer prodajajo karte, 2 sta zraven ženskega stranišča. In tam se stala jaz skupaj s fantom, ko vidim enega možakarja v modri bundi (še primorci so bili - SRAM JIH JE LAHKO), kako ŠČUVA svojo žensko, naj se preprosto vrine pred eno blagajno, in ne gre čakati v dolgo kačo ljudi. Ona najprej ni bila ZA, potem pa je to storila, ker ji je on tako težil. huh.gif

Pussy.

Prav porival jo je pred sabo, naj se kar vrine in kupi karto.

Jaz sem samo pogledala fanta, ki je takoj vedel koliko je ura, in da bom rekla laugh.gif , in jo prijazno ogovorila: Gospa, vrsta je pa za vse tam zadaj, a veste? Še tako osladno sem bila prijazna, da sem sama sebi šla na kozlanje.

Ona me pa pogleda kot ena mona, in: a reeeeeeeeeees? Nisem vedela.

Kje je bejzbolski kij, ko ga potrebuješ?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3964 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 12:25 PM

Kultura ljudi je itak že skorajda izumrla.
  • 0

#3965 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86741 posts

Posted 16 February 2011 - 12:29 PM

QUOTE(Braunkopf @ 10. 2. 2011 - 11:38) View Post

Kar se tiče gležnjarjev, lahko rečem, da zares pristojijo samo eni od vseh mojih kolegic, znank in punc, ki jih navidez poznam.

Meni se pa zdi, da gležnjarji na večini boljše izpadejo, kot škornji.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3966 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 February 2011 - 12:43 PM

Odvisno od škornja. Eni res zgledajo kot neke lesene proteze. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3967 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 02:10 PM

^^

Jaz se pa tudi ne morem navaditi na gleznjarje, ze od nekdaj mi niso vsec, kot, da bi mu nekaj manjkalo oz. kot, da bi imel nekaj prevec, ni ne tic ne mis.
Videvam pa zadnje case tudi veliko tega, da nosijo zenske skornje, ki se ne prilegajo povsem njihovim nogam (na katerikoli visini noge ze) - noga, luknja, skorenj ---> grdo.

QUOTE(Kinky @ 16. 2. 2011 - 12:22) View Post

Jaz sem samo pogledala fanta, ki je takoj vedel koliko je ura, in da bom rekla laugh.gif , in jo prijazno ogovorila: Gospa, vrsta je pa za vse tam zadaj, a veste?

thumbup.gif worship.gif

Kinky, ti si moj idol, jaz samo sanjam, kako sem koga natezila, but u actually do it!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3968 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 16 February 2011 - 02:16 PM

Jaz tud nekak zadnje leto vedno rečem.
V Mullerju sva z M. stala v vrsti in se je ena postavila vštric z mano in me pogledovala. sem jo mela na sumu, da se mi hoče vrinit in sem se tako na širok postravila, da ni bilo dvoma kdo ej prej na vrsti. M. se mi je samo smejal biggrin.gif

Se pa strinjam za gležnarje, men se zdi da ful optično skrajšajo noge, če jih pa poviti čevapi obujejo je pa še dosti hujš.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3969 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19469 posts

Posted 16 February 2011 - 02:18 PM

Meni gre tud ful na živce, če se nekdo za tabo v vrsti postavi čisto blizu tebe in ti diha za ovratnik... Aaaaaa!!!!!
  • 0

#3970 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 02:22 PM

QUOTE(Frčica @ 16. 2. 2011 - 14:16) View Post

in sem se tako na širok postravila, da ni bilo dvoma kdo ej prej na vrsti. M. se mi je samo smejal biggrin.gif

No, saj tako dalec sem tudi jaz ze prisla, ust pa se vedno ne odprem. :| Moram natrenirati, da bom lahko mirno rekla, ker jaz sem taksna, da sem ali tiho ali se pa zderem, da ni nikomur nic jasno.
  • 0

#3971 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29974 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2011 - 02:25 PM

planet, tebi manjka čustvene inteligence. sleep.gif sam dvakrat morš globok vdihnit pa se da vse zment. js včasih kar rečem: tole pa žal ne bo šlo al kej tazga.
(ja, one of those days, ne me resno jemat.)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3972 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 02:25 PM

Saj včasih je očitno pametneje biti tiho, glede na tisti incident, ki ga je mami doživela zadnjič v trgovini (sem pisala o tem).

Preveč kretenov povsod.
  • 0

#3973 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 February 2011 - 02:32 PM

Men se je zanč v merkatorju en vrinjeval... pol pa tik pred blagajno, ko je blo, da al on stop pred blagajno al pa jaz, me tko pogleda pa reče jeclaje '' ja, sj, a ,a, am... kr a, a, a, '' ohmy.gif ( WTF ) muahahah

pa sm mu rekla, vas spustim, kr pejte. Itak mu je blo jasn kok je ura.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3974 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 02:52 PM

^^

biggrin.gif

Rade volje koga spustim, ce vidim, da ima malo artiklov, jaz pa poln vozicek ali, ce vprasa itd.. Tudi meni kdaj kdo sam od sebe prijazno odstopi mesto. Vse super.
Ma, ko zagledam okicene tetke, ki se delajo mone in kar rinejo nekam....

QUOTE(Špela @ 16. 2. 2011 - 14:25) View Post

planet, tebi manjka čustvene inteligence. sleep.gif sam dvakrat morš globok vdihnit pa se da vse zment. js včasih kar rečem: tole pa žal ne bo šlo al kej tazga.
(ja, one of those days, ne me resno jemat.)

Ah, ne, je cisto resno, imas prav, to ze dolgo ugotavljam. V teoriji in mirnih trenutkih mi je vse jasno, vendar, ko zacutim, da mi butne kri v glavo - adijo pamet. Saj bo, ko natreniram. : D

Sinnaia, ja, vcasih je res bolje biti tiho (sicer ne vem, kaj se je zgodilo tvoji mami, ocitno si pisala v temi, ki je ne obiskujem ;)), ampak vcasih se moras postaviti proti/zase.

• 0

#3975 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24829 posts

Posted 16 February 2011 - 03:22 PM

Sovražim sama sebe ker imam problem s kontrolo tona glasu ... menda da že s svojim tonom jasno povem koliko je ura, ne glede na izbiro besed (pa včasih se res potrudim, da bi zvenela ne-jezno). Menda je enako z mojim zajedljivim tonom (za katerega jaz še vedno ne priznam, da obstaja oops.gif ).
Enako tudi s kontrolo reakcije, če me kdo razjezi. Kar na enkrat se zaslišim, da besede že letijo iz mene, kot da nimam kontrole nad tem ... da samo opazujem izpod stropa kaj počnem ...

Imam res kar nekaj "lepih" lastnosti.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3976 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 16 February 2011 - 03:24 PM

Jst pa ful tiho govorim, ne vem, kdaj sem se tega navadila. cry.gif

Doma mi večkrat rečejo, da took potih rečem, da ni šans, da bi me kdo slišu, polet, kjer sem delala, mi je tudi en to rekel...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3977 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26059 posts

Posted 16 February 2011 - 03:35 PM

QUOTE(Kami @ 16. 2. 2011 - 15:22) View Post

Sovražim sama sebe ker imam problem s kontrolo tona glasu ... menda da že s svojim tonom jasno povem koliko je ura, ne glede na izbiro besed (pa včasih se res potrudim, da bi zvenela ne-jezno). Menda je enako z mojim zajedljivim tonom (za katerega jaz še vedno ne priznam, da obstaja oops.gif ).
Enako tudi s kontrolo reakcije, če me kdo razjezi. Kar na enkrat se zaslišim, da besede že letijo iz mene, kot da nimam kontrole nad tem ... da samo opazujem izpod stropa kaj počnem ...

Meni pa včasih ob kakšni slišani neumnosti uide kakšen "Ha!" ali pa kaj podobnega oops.gif . Včasih izpade res naduto/neprimerno, ampak je čisti refleks. Ups.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3978 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 03:36 PM

laugh.gif
  • 0

#3979 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 February 2011 - 04:17 PM

Kot bi mene opisovala. Ampak se ne sovrazim zaradi tega. : D Priznam si pa vse in se trudim, da bi bilo drugace. ;)
Kami, naj te snemajo pri vsakdanjih opravilih in se potem poslusaj. Moja mami se je enkrat tako nehote zavedela, kako strogo se pogovarja s fotrom, ceprav je po njeno prav prijazna. : D
  • 0

#3980 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 February 2011 - 04:22 PM

Ej, kot bi sebe brala!!!

Prav želim zveneti okej in prijazno, pa ne rata in ne rata.... ton glasu, točno to..
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users