Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 10 February 2011 - 11:54 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 February 2011 - 11:56 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 February 2011 - 12:22 PM
Kolosej, v soboto, dolga kolona ljudi, ki je čakala na nakup karte; ampak je vrsta šla res hitro, v dobrih 5ih minutah si imel karte.
In če poznate Kolosej, veste - da je mislim 6 kabin, kjer prodajajo karte, 2 sta zraven ženskega stranišča. In tam se stala jaz skupaj s fantom, ko vidim enega možakarja v modri bundi (še primorci so bili - SRAM JIH JE LAHKO), kako ŠČUVA svojo žensko, naj se preprosto vrine pred eno blagajno, in ne gre čakati v dolgo kačo ljudi. Ona najprej ni bila ZA, potem pa je to storila, ker ji je on tako težil.

Pussy.
Prav porival jo je pred sabo, naj se kar vrine in kupi karto.
Jaz sem samo pogledala fanta, ki je takoj vedel koliko je ura, in da bom rekla

Ona me pa pogleda kot ena mona, in: a reeeeeeeeeees? Nisem vedela.
Kje je bejzbolski kij, ko ga potrebuješ?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 February 2011 - 12:25 PM
Posted 16 February 2011 - 12:29 PM
Kar se tiče gležnjarjev, lahko rečem, da zares pristojijo samo eni od vseh mojih kolegic, znank in punc, ki jih navidez poznam.
Meni se pa zdi, da gležnjarji na večini boljše izpadejo, kot škornji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2011 - 12:43 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 February 2011 - 02:10 PM
Jaz se pa tudi ne morem navaditi na gleznjarje, ze od nekdaj mi niso vsec, kot, da bi mu nekaj manjkalo oz. kot, da bi imel nekaj prevec, ni ne tic ne mis.
Videvam pa zadnje case tudi veliko tega, da nosijo zenske skornje, ki se ne prilegajo povsem njihovim nogam (na katerikoli visini noge ze) - noga, luknja, skorenj ---> grdo.
Jaz sem samo pogledala fanta, ki je takoj vedel koliko je ura, in da bom rekla

Kinky, ti si moj idol, jaz samo sanjam, kako sem koga natezila, but u actually do it!
Posted 16 February 2011 - 02:16 PM
V Mullerju sva z M. stala v vrsti in se je ena postavila vštric z mano in me pogledovala. sem jo mela na sumu, da se mi hoče vrinit in sem se tako na širok postravila, da ni bilo dvoma kdo ej prej na vrsti. M. se mi je samo smejal

Se pa strinjam za gležnarje, men se zdi da ful optično skrajšajo noge, če jih pa poviti čevapi obujejo je pa še dosti hujš.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 February 2011 - 02:18 PM
Posted 16 February 2011 - 02:22 PM
in sem se tako na širok postravila, da ni bilo dvoma kdo ej prej na vrsti. M. se mi je samo smejal

No, saj tako dalec sem tudi jaz ze prisla, ust pa se vedno ne odprem. :| Moram natrenirati, da bom lahko mirno rekla, ker jaz sem taksna, da sem ali tiho ali se pa zderem, da ni nikomur nic jasno.
Posted 16 February 2011 - 02:25 PM

(ja, one of those days, ne me resno jemat.)
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 February 2011 - 02:25 PM
Preveč kretenov povsod.
Posted 16 February 2011 - 02:32 PM

pa sm mu rekla, vas spustim, kr pejte. Itak mu je blo jasn kok je ura.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 February 2011 - 02:52 PM

Rade volje koga spustim, ce vidim, da ima malo artiklov, jaz pa poln vozicek ali, ce vprasa itd.. Tudi meni kdaj kdo sam od sebe prijazno odstopi mesto. Vse super.
Ma, ko zagledam okicene tetke, ki se delajo mone in kar rinejo nekam....
planet, tebi manjka čustvene inteligence.

(ja, one of those days, ne me resno jemat.)
Ah, ne, je cisto resno, imas prav, to ze dolgo ugotavljam. V teoriji in mirnih trenutkih mi je vse jasno, vendar, ko zacutim, da mi butne kri v glavo - adijo pamet. Saj bo, ko natreniram. : D
Sinnaia, ja, vcasih je res bolje biti tiho (sicer ne vem, kaj se je zgodilo tvoji mami, ocitno si pisala v temi, ki je ne obiskujem

Posted 16 February 2011 - 03:22 PM

Enako tudi s kontrolo reakcije, če me kdo razjezi. Kar na enkrat se zaslišim, da besede že letijo iz mene, kot da nimam kontrole nad tem ... da samo opazujem izpod stropa kaj počnem ...
Imam res kar nekaj "lepih" lastnosti.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 February 2011 - 03:24 PM

Doma mi večkrat rečejo, da took potih rečem, da ni šans, da bi me kdo slišu, polet, kjer sem delala, mi je tudi en to rekel...
Posted 16 February 2011 - 03:35 PM
Sovražim sama sebe ker imam problem s kontrolo tona glasu ... menda da že s svojim tonom jasno povem koliko je ura, ne glede na izbiro besed (pa včasih se res potrudim, da bi zvenela ne-jezno). Menda je enako z mojim zajedljivim tonom (za katerega jaz še vedno ne priznam, da obstaja

Enako tudi s kontrolo reakcije, če me kdo razjezi. Kar na enkrat se zaslišim, da besede že letijo iz mene, kot da nimam kontrole nad tem ... da samo opazujem izpod stropa kaj počnem ...
Meni pa včasih ob kakšni slišani neumnosti uide kakšen "Ha!" ali pa kaj podobnega

Posted 16 February 2011 - 03:36 PM

Posted 16 February 2011 - 04:17 PM
Sovražim sama sebe ker imam problem s kontrolo tona glasu ... menda da že s svojim tonom jasno povem koliko je ura, ne glede na izbiro besed (pa včasih se res potrudim, da bi zvenela ne-jezno). Menda je enako z mojim zajedljivim tonom (za katerega jaz še vedno ne priznam, da obstaja

Kot bi mene opisovala. Ampak se ne sovrazim zaradi tega. : D Priznam si pa vse in se trudim, da bi bilo drugace.

Kami, naj te snemajo pri vsakdanjih opravilih in se potem poslusaj. Moja mami se je enkrat tako nehote zavedela, kako strogo se pogovarja s fotrom, ceprav je po njeno prav prijazna. : D
Posted 16 February 2011 - 04:22 PM

Ej, kot bi sebe brala!!!
Prav želim zveneti okej in prijazno, pa ne rata in ne rata.... ton glasu, točno to..
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users