Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3941 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 January 2014 - 08:39 PM

To pa nisem vedela. Kje pa?

Upam, da je večja.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3942 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25926 posts

Posted 06 January 2014 - 09:50 PM

V bistvu je opozorilo, ampak nisem vedela, kam bi ga drugam umestila:

Na kapah Muller in Tom Tailor so po DNA testiranju vzorcev krzna, ki naj bi bilo umetno, odkrili, da gre za macjega

1546353_493858747398634_173683346_n.png

UPDATE! 
Heute erreichten uns die Laborbefunde zur genauen Tierartbestimmung der Felle an den Mützen von TOM TAILOR und Müller Drogeriemarkt: Es handelt sich in beiden Fällen um KATZENFELL!

Wir haben nun die zuständigen Veterinärämter informiert und dort Anzeige erstattet. Die Einfuhr von Haustierfellen ist seit 2009 EU-weit verboten. 
Mit der Verbraucherschutzzentrale sind wir in Kontakt. 

Außerdem haben wir bereits vor 2 Wochen beide Unternehmen aufgefordert, bis zum Winter 2014 aus dem Geschäft mit Kunstpelz auszusteigen, damit in keinster Weise mehr die Chance besteht, dass die grausame Pelzindustrie in China weiterhin unterstützt wird und der Verbraucher unwissentlich echten Pelz kauft. Leider hat TOM TAILOR bisher noch nicht auf unser Schreiben reagiert und von der Drogerie Müller erhielten wir lediglich eine Standard-Antwort. Daher müssen wir davon ausgehen, dass das Weihnachtsgeschäft nicht gefährdet werden soll bzw. die Bestätigung dessen nicht geliefert werden kann. 

Wir haben derzeit noch weitere Proben von verschiedenen Unternehmen im Labor. Es handelt sich bei diesen Fällen NICHT um Einzelfälle. 

Bitte überlegt genau, was ihr kauft und unterstützt unsere Initiative Kunstpelz ist ECHT
Es liegt in unserer Macht, diese Zustände zu ändern! Danke im Namen der Tiere.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 06 January 2014 - 09:53 PM

:o

To pa nisem vedela. Kje pa?

Upam, da je večja.

Joj, ne spomnim se, sem samo prebrala, ker redko zahajam tja. Upam, da ne širim lažnih informacij.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3944 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 06 January 2014 - 09:56 PM

Spodaj nasproti Massa je. Ni kaj dosti večja.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3945 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 07 January 2014 - 04:54 PM

Če bo katera kaj hodila po Benettonu v BTC-ju bi prosila, če lahko pogleda, če imajo kaj pametne izbire plaščev. :oops:

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3946 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 09 January 2014 - 04:27 PM

Ima kdo izkušnje s klasičnimi moškimi oblekami iz Zare? Fant bo verjetno nabavil svojo prvo obleko in sem mu priporočala Zaro, ker sem jaz zelo zadovoljna z njihovimi blazerji, kako je pa z moškimi pa ne vem.

Na misel mi je prišel še Peek & Cloppenburg. Je še kakšna trgovina, kjer bi jih imeli po ne preveč zasoljeni ceni, pa vseeno kvalitetne?

• 0

― V. Van Gogh

#3947 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 09 January 2014 - 04:43 PM

Moj fant prisega na Murine obleke. Je ful zadovoljen s kvaliteto. 

Z Zaro pa žal nima izkušenj. 

Peek & Cloppenburg je dober predlog, ker imajo dobro izbiro različnih znamk in modelov. 

• 0

#3948 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 January 2014 - 06:15 PM

Pa Mura sploh še dela? V Emporiumu so rekli, da sploh več ne dobivajo novih sezon. Mogoče Massimo še. Pa P&C. Ali po meri :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3949 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 09 January 2014 - 06:46 PM

A res? Joooj ne mi rečt, da so šli rakom žvižgat. :o 

• 0

#3950 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 09 January 2014 - 08:38 PM

Mislim, da ni. Še pred kratkim so na FB strani objavljali slike nove kolekcije.

• 0

― V. Van Gogh

#3951 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 January 2014 - 08:40 PM

Jina v ZARI bo po mojem mnenju dobil solidno obleko, za ne dosti denarja. Itak vsi vemo da to neka ultra kvaliteta ni, ampak za prvo obleko je pomojem popolnoma solidno.

Za Ljubljano mi pride na pamet še Kastner v CityParku.

• 0
Viens, reste ici!

#3952 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27461 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 January 2014 - 08:46 PM

K&O. :yes:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3953 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 10 January 2014 - 08:56 AM

@Podgana: Mura še dela! Tudi meni so v Emporiumu rekli isto, vendar Mura še dela in trgovine, ki naročijo Murino robo, jo dobijo in je že naprodaj. To vsekakor in preverjeno drži za moška oblačila, za ženska pa ne vem, vtis pa je, da ženskih plaščev ni.

@Jina: ravnokar sem v Muri gledal obleke: nekaj jih je na razprodaji v Midasu (zraven SKB v Centru), obvezno pa naj gre gledati še v Murino trgovino v CP, kjer utegne najti še kaj z znižano ceno, pa tudi nove so že prispele. Nove so iz mešanice volne in PA (45%), meni je všeč temnosiva, če se ne motim, stane 249 €, ni pa v akciji, ker je nova kolekcija. Lepo sešita, samo jaz ne prenašam toliko sintetike. Dobijo pa še robo.

K&O je zelo srednja kvaliteta, z njihovim volnenim pulijem se nisem mogel pohvaliti, ker se je zelo hitro zmuckal. Hilfiger ima zdaj razprodajo, na kateri najdeš volnen puli s kašmirjem precej pod 100 €.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3954 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 10 January 2014 - 09:27 AM

Errol pa tudi ostale: s fantom bova počasi šla v lov za njegovo poročno obleko. Kupila bova takšno, da jo bo potem še lahko uporabljal. Ker bo poroka junija ne vem kakšen material naj izbereva. Kvalitetne so res volnene, samo to mu bo grozljivo vroče.

Iz platna pa lahko hitro zgleda kot vreča in zmečkano. Kaj svetujete?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3955 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 January 2014 - 09:47 AM

Jina, jaz bi zelo priporočala S.Oliver Selection, pa mislim, da je Sarah (upam, da nisem kaj pobrkala) nekje spraševala za moške srajce.

Srajce so izjemne kvalitete (in zelo lepi modeli), barv ni na pretek, so pa (črna, bela, in nekaj barvnih s črtami/karami). Jaz jih perem tedensko že 3 leta, pa so kot nove, vsi gumbi na mestih, nič se niso sprale, likajo se lepo. 

Obleke pa isto, zelo prijeten material (moj je strašno občutljiv, če ga hlače pikajo :lol:), in najpomembneje NE MUČKAJO se. 

Tudi izbira je kar velika (črne, sive, temno modre...). Cene so normalne, ko so znižanja so hlače celo nekaj čez 40, redna cena je pod 70 (spet odvisno od modela nekatere so dražje).

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3956 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 10 January 2014 - 09:54 AM

Ja, moj fant je tudi zelo zadovoljen z njihovo obleko.

S srajco pa ne, se je po 3 pranjih zelo sprala in sem jo vrnila.

• 0

#3957 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 January 2014 - 10:02 AM

S Oliver Selection srajce so res odlične. Fant jih ima ene par in jih zelo rad nosi.

• 0

#3958 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 10 January 2014 - 10:19 AM

@Frčica: naj torej išče laneno obleko, zraven pa bombažno kravato. Sicer pa so volnene obleke danes tanke, ker itak pri 38 ne hodimo kilometre daleč, kakor pred sto leti. Naj začne gledati zdaj, morda tam, kjer sem že bil jaz. Dobi pa zdaj ugodno Murine srajce za k obleki in kravati! Sploh niso slabe. Za take reči ne bi hodil niti v Zaro niti k SOliverju

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3959 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 10 January 2014 - 10:33 AM

Samo lan se ful mečka.

Praviš, da te tanke volnene obleke niso vroče?

Bom ga zvlekla v Muro :) Hvala.

• 0

#3960 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 10 January 2014 - 11:18 AM

Lan se res ful mečka, ampak to spada k imiđu, pa fajn je za poleti. Volnene obleke so danes tanke, za vse leto enake. V klimatiziranih avtomobilih in prostorih to ni problem. Jaz sem vajen vročine in nimam težav, seveda pa ne morem tekati peš v volni pri 38 stopinjah ves dan ne da bi zašvical.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users