Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#3941 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 10:07 AM

QUOTE(Dragica @ 21. 4. 2008 - 21:34) View Post

Da čimprej diplomiram.
Podpis, HAHA
Da bi nekdo namesto mene diplomiral in mi predal vso znanje v roku ene ure.

Da ne bi čez 3 teden umrla na trasi.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3942 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 22 April 2008 - 10:32 AM

enako pupe tudi jaz, da diplomiram in še prej, da naredim zadnji izpit čez slabe 3 tedne. želim si, da bi bili ljudje topli in manj individualisti. da z dragim čimprej prebrodiva trenutno krizo sad.gif
  • 0

#3943 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 22 April 2008 - 11:51 AM

QUOTE(uršolinkica @ 22. 4. 2008 - 11:04) View Post

Ni blo vse ok?

želim si da bi me nehala bolet glava

Žal ne. cry.gif

Pa tisti, ki imajo prav tako težave z glavoboli, poskusite rešit stvari pr zdravnikih, ne odlašat ...

In ja, tud jaz si želim čim prej diplomirat biggrin.gif - Kolk nas pa je takih tu??? Smo preveč na forumu, pa premal za knjigami. wink.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#3944 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 22 April 2008 - 12:26 PM

Želim si, da bi nasledni teden bilo lepo toplo vreme brez dežja.
  • 0

#3945 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 April 2008 - 01:05 PM

enga k bi me priganjal da pišem diplomo, taka lenoba sem, raj tuki visim že ne vem kok časa
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3946 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 April 2008 - 01:36 PM

Ja madoniš, a bo treba dans res vsazga sunt u rit al kaj. IPB Image Kr šibej za knjige.

Jaz si pa želim, da bi mi danes šlo ok na kolokviju. Da bi bilo lepo vreme. In da bi bil čimprej vikend, da pohopsam dečkota IPB Image Aja, pa še ene 7000€ bi sleep.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3947 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 April 2008 - 01:39 PM

Urška, držim pesti wink1.gif A je latinščina?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3948 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 April 2008 - 01:45 PM

IPB Image natanko tako. že cel dan se vlečem iz enega kota v drugega kot megla. Sej vem, da si ne delam usluge s tem, ampak sam da bo mim. Pa bomo že pol rešval... hvala Frča
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3949 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 01:49 PM

UUU, latinščina macht spass!
NOT!
Jaz se že 3 leta spravljam k njej, a mi rata zmeraj samo prva 2 kolokvija nardit, nato pa ne grem naprej. lart.gif
Naslednje leto pa spet od nova, ker do takrat že spet vse pozabim lart.gif

Držim pesti!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3950 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 April 2008 - 01:52 PM

Poroči kako je šlo....potem pa pade kaka pijača? woot.gif

adriane, nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat....
  • 0

#3951 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 22 April 2008 - 01:55 PM

Qva sem jest srečen, da so te reči za menoj. Latinščina ob petkih od dveh do štirih popoldan. Za ponoret. Urška, držim pesti. Am, na Dunaju sva se s Primožem Simonitijem spominjala, kako sem delal zadnji izpit iz latinščine. cool.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3952 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 April 2008 - 01:56 PM

Joj, hvala punci, mi veliko pomeni podpora v takih trenutkih kot je ta. Latinščina je itaq poglavje zase, za ziher sem se vse že kake 5x naučila, pa se bom zgleda mogla še dudlat. A brez vaje, ni mojstra.

Seveda potem ne bo izgovora za pijačo oops.gif

edit: kasneje videla Errolov post. In kako je bilo? A da so včasih bile take ure al kaj? Meni se še na paleografijo ne da hodit, ki je zjutraj, kaj šele popoldne.
  • 0

#3953 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 22 April 2008 - 02:26 PM

Z moje današnje perspektive ti pravim, da hodi na latinščino in na paleografijo. Čist zares. Dozdeva se mi, da takrat nisem bil dovolj temeljit. Latinščine rabim precej, paleografije niti ne toliko, samo precejkrat mi prav pride. Simoniti je bil v kabinetu, ko sem odgovarjal. Mi smo to malo bolj ohlapno počeli, veš. Dost zajebancije je bilo. Ob takem času smo zaključevali s predavanji, po prvomajskih praznikih smo leteli že na predroke, da smo bili fraj od junija do oktobra. Qva so to bli časi.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3954 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 22 April 2008 - 02:35 PM

errol, ti si umetnostni zgodovinar?
  • 0

#3955 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18576 posts

Posted 22 April 2008 - 02:37 PM

QUOTE(Kalypso @ 22. 4. 2008 - 15:35) View Post

errol, ti si umetnostni zgodovinar?

Ahm.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3956 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 22 April 2008 - 05:00 PM

Da bi sla mojedva v Beograd in se vrnila sele v nedeljo!
Da bi dedi popravil frslus na mojih najljubsih hlacah!
Da bi sla ta teden k frizerju.

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3957 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27548 posts

Posted 22 April 2008 - 05:12 PM

Da nrdim anatomijo.
To ti je veselje, če to nrdim pol zmorem vse thumbup.gif
  • 0

#3958 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 22 April 2008 - 06:24 PM

QUOTE(Suzyka @ 22. 4. 2008 - 12:51) View Post

Žal ne. cry.gif
Pa tisti, ki imajo prav tako težave z glavoboli, poskusite rešit stvari pr zdravnikih, ne odlašat ...
In ja, tud jaz si želim čim prej diplomirat biggrin.gif - Kolk nas pa je takih tu??? Smo preveč na forumu, pa premal za knjigami. wink.gif

ohmy.gif Kaj je ful resno? Kaj pa je narobe, če ni preveč osebno? Držim pesti, da bo vse v redu!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3959 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 April 2008 - 06:30 PM

QUOTE(Suzyka @ 22. 4. 2008 - 12:51) View Post

Še ena. Ko diplomiram naredim ŽUR za cel forum, pa če bo zaradi tega potrebno prodati kravo doma, da financiram alko in podobno. sleep.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3960 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 April 2008 - 06:31 PM

QUOTE(Dragica @ 21. 4. 2008 - 21:34) View Post

Da čimprej diplomiram.

še en podpis tule
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users