Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3941 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 02 March 2008 - 02:56 PM

dogaja se mi. Na polno. Uresničujem dolgoletne sanje, s tipom s katerim sva se noro privlačila od prvega dne ko sva se vidla. Pa nikoli nisva mogla bit skupaj.In to je trajalo že 5 let. Do včeraj ko sem ga začutla,mmmm sexala sva , prvič z nekom ki me noro noro privlači. Sicer sva v avtu, na srečo ima itak veliko macchino, pa ni blo izbire nisva zdržala ne do konca moje menstruacije, ne do hotela. Zdaj sem cela blažena jasno.Kar smeji se mi.........danes bom pozabla na to da ni za mene ,.......oziroma še nekaj časa bom pozabla na to...na posledice.....sem že zmenjena za zvečer oops.gif biggrin.gif
  • 0

#3942 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 02 March 2008 - 04:07 PM

Tita, fouš sem ti oops.gif
Jebemu boga, kdaj bo 20.3.?????????????? evil.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3943 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 March 2008 - 06:17 PM

TiTa, kiss3.gif hooray.gif

spovem se, da mi grejo na jetra tipi, ki mislijo, da je to, da se hvalijo, kok so oh in sploh, kar na momente že meji na čisti narcisizem, nekakšna stajliš taktika osvajanja. OMG! v vrtec pa palec cucat! laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3944 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 02 March 2008 - 07:29 PM

Spovedujem se, da si ne vpisujem v menstrualni koledarček ( oz. si za par dni, ko me ravno prime)... in si grem s tem ful na živce. Ne da se mi rolleyes.gif.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3945 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 March 2008 - 09:46 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3946 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 02 March 2008 - 10:01 PM

Madonca ženske vam pa dogaja thumbup.gif

Jezna sem na dejstvo, da moram sama skrbet za avto. Od kdaj mam pa jaz pojma kaka platišča rabim za mojega cliota?! Plus kaj pomeni TUV in vijaki in bla bla bla. Jaz samo pokažem kaj mi je všeč ostalo pa naj moški rihtajo zaboga. Najraje bi avto prodala pa na avtobus spet hodla, me vsaj živcirali nebojo več.
  • 0

#3947 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12159 posts

Posted 02 March 2008 - 10:03 PM

Bellini laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3948 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 03 March 2008 - 12:04 PM

V petek sem prijateljičinemu fantu pritdila, ko me je vprašal kaj bo naredila, ko se bo on ostrigel na kratko da ga bo pustila wacko.gif V svoj zagovor-bila sem pijana rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3949 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 March 2008 - 01:17 PM

Ob misli, da je to moja mt se mi kr želodec obrača bruh.gif

Danes sta se seka in mt že na vsezgodaj zjutrej ful usekali, ker je mt seki prbila, da sva midve kao obe ful fine (še posebej kao js) in da zbirava kvazi same lepotce za fante, ki so po njenem mnenju seveda predobri za naju. Kao naj bi se mogle na realna tla spustit glede tega, kaki naj bi bili sodeč po izgledu primerni fanti za naju. Midve nej bi ble po njenem za take fante, k so men al pa moji sestri všeč pregrdi.

Halo, mislm kak strš to reče svojemu otroku. Js ne štekam tega pa konc, rajš nimam nikol otrok, kot pa fda bi bla taka pizda od mtke, kot je moja mt do nas vseh. Sej tud bratu, k je tamal res cute govori, da je grd pa debiln,...Sej ne rečem, da na cajte ni ful težaški za prenašat, sam grd pa res noben ne more rečt da je, ker je tamu prov čedn dečko ratu. Punce so itaq nore nanj biggrin.gif

Fuck men se res kr srce para, ker vidm kok je moja mt sovražno nastrojena do vseh nas. Mene ma pa itaq od vseh najbolj v želodcu, že od nekdaj. Zanjo sem vse ostalo, samo človek ne!

Prov komej čakam, da se končno že poberem od doma. Kr se pa tipov tiče pa domov itaq ne bom nikol več nobenga prpelala. Boljš, da tega stvora od babe sploh nikol ne spoznajo! Tud sestra in tamal smo si glede tega čist enaki, noben od nas nobenga noče več domov pripeljat. Js še frende, če pridejo do mene po hitrem postopku odvlečem drugam al v kak kafič, vn na sprehod... V glavnem stran od smrdeče, zajedljive vešče!
  • 0

#3950 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 March 2008 - 03:44 PM

ej, luci, vsaj vidiš, kaj je njej pomembno - zunanji videz in ne tisto, kar te res skozi odnos pripelje: to, da se začutiš s človekom, da se res zaštekaš in se naučiš en drugega prebavljat. smile.gif meni je mat skoz govorila, da mam tipe sam tok časa, kolker men paše, pol jih pa zavržem - mislim, kaj njo briga, kaj jaz z mojim življenjem delam?! nej si za boga najde en hobi! laugh.gif pa sej tut, če jih ... my life, my choices. je res bolje, odkar sem odseljena.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3951 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 March 2008 - 03:47 PM

Smešn mi je to, k men si ti luci ful lepa. Sam ta tvoja mat, tko čez poste k berm, res čudne prbija, a je do sebe tud tko kritična?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3952 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 March 2008 - 04:07 PM

Ane no, men gre to njeno večno vtikanje v vse kr se mojega lajfa tiče res prov pošteno na živce. Pa tud tako skoz kej na uhe vleče, pol je pa še tok degenska (ne morem se drgač sploh izrazit) da vse narobe sliš al pa dojame in kr neki zaslišuje ipd. Ravno včerej je bla spt ena taka fora. Js tako sestri(Lenni) rečm, da pride tadruga sestra dam, da jo bom pobarvala. In mtka očitno tega ni slišala in se je kr neki začela dret, da kaj se Urša (sestrična) gre, pa da kaj misl, ko se skoz naokrog barva, pa kdaj bo dam pršla, ... Mislm resno, js to koprivnco staknem (če mi vrjamete ali ne), kot da je kdo njej kej reku, baba usekana.

Al pa pr kosilu je obupna, skoz s polnimi usti gopca pa utruja (js že dolgo časa sploh ne jem več v kuhinji, ampak si hrano nosim v sobo). Pa prbija ala take salata(namesto solata), kamaroni (namesto makaroni), če pa sliš recimo na radio, une k vreme napovedujejo,k dostikrat izgovorijo ureme, je pa takoj pametna. To, da se pa ona tko blesovo in neumno izraža je pa vse vredu, ker je to pač ona. Pa tud tako, če se js al pa tamala za kako kilo zrediva ma cel kup pripomb, da kaki sva. Medtem, ko ona je pa lahko ornk zašpehana. s tem pa ni nič narobe, ker je ona že ženska srednjih let, s petimi otroci. Take bolane prjave ma non stop, pač zase lahko najde sto in en razlog, zakaj je ona lahko taka, kot je( btw, zanemarjena v nulo).A štekate kaj hočm povedat, drugi smo vsi oh in spljoh nikakvi, ona je pa boginja vesolja (saj tko se obnaša).

Mislm, js sem sama sebe prov začela že občudovat, da se mi še niso skisali možgani ob vsem tem. Mal se hecam, da ne boste misle, da sem samovšečna. laugh.gif

• 0

#3953 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 03 March 2008 - 04:56 PM

Sovražim kupovanje oblek cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3954 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32435 posts

Posted 03 March 2008 - 05:56 PM

Totalno se mi ne da it na nemščino čez eno uro sad.gif
  • 0

#3955 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 March 2008 - 07:03 PM

Razočarana sem na določenimi sošolkami. Preveč so neresne in flegma, ampak bom to probala uredit, kr tk se pa ne bom šla. Bratranec ima novega pas, dober da me je un mal potolažu.
  • 0

#3956 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 03 March 2008 - 07:54 PM

pouhn ku*rac je mam.zares.
sošolka se je odločila, da se ne pogovarja več z mano (brez razloga) in ker se to najino "prepiranje" vleče že tok časa sm se kr lepo odločila, da jo ignoriram.mam 29sošolcev in to je to.če me samo še enkrat pogleda s svojim butastim pogledom ji nogo u rit porinem rpg.gif sniper.gif
ne bom lagala, da me ni prizadelo vse skupaj, ampak ej..če me ženska ignorira in me na vsake toliko časa napizdi ko psa, zakaj bi se torej trudla?
  • 0
mačka figa.

#3957 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 March 2008 - 08:14 PM

Pobila bom vse lažnivce, ki si izmišljujejo stvari, res jih bom.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3958 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 March 2008 - 09:15 PM

Tok jo sovražim, tok, tok, da sem šla dons kr mato zalit, ampak nism mogla tistega njenega ogabnega frisa niti pogledat evil.gif
Še skoraj nikoli nisem čutla tazga gravža do nekoga!!

Zaobljubla sm si, da se naučim mato (ker mam ostalo vse 5 in 4), da mi da tisto kurčevo 3 (za katero garam že celo sr. šolo). In pol zadnje leto urajmamo še hujšo prasico in se učiš 14 dni k kreten pa pišeš 2, najboljša ocena 3, pa še čist naravoslovni razred smo. A bi se lahko baba vprašala, da je mogoče z njo kej narobe?
Men ni jasno od kje privleče naloge! huh.gif

Glih letos se je mogla tle primajat, da mi pokvar uspeh pa odbije še tistih par pik, k bi jih lahko dobila z odličnim uspehom. Ne morm drugač rečt. UNIČLA ME BO.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#3959 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 03 March 2008 - 09:43 PM

joooooj kk mi je dolgcajt
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3960 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 03 March 2008 - 09:51 PM

Ful sem se mal učila down.gif Kr sanjam neki...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users