Spovednica
Posted 02 March 2008 - 02:56 PM
Posted 02 March 2008 - 04:07 PM
Jebemu boga, kdaj bo 20.3.??????????????
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 March 2008 - 06:17 PM
spovem se, da mi grejo na jetra tipi, ki mislijo, da je to, da se hvalijo, kok so oh in sploh, kar na momente že meji na čisti narcisizem, nekakšna stajliš taktika osvajanja. OMG! v vrtec pa palec cucat!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 March 2008 - 07:29 PM
Posted 02 March 2008 - 10:01 PM
Jezna sem na dejstvo, da moram sama skrbet za avto. Od kdaj mam pa jaz pojma kaka platišča rabim za mojega cliota?! Plus kaj pomeni TUV in vijaki in bla bla bla. Jaz samo pokažem kaj mi je všeč ostalo pa naj moški rihtajo zaboga. Najraje bi avto prodala pa na avtobus spet hodla, me vsaj živcirali nebojo več.
Posted 02 March 2008 - 10:03 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 March 2008 - 12:04 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 March 2008 - 01:17 PM
Danes sta se seka in mt že na vsezgodaj zjutrej ful usekali, ker je mt seki prbila, da sva midve kao obe ful fine (še posebej kao js) in da zbirava kvazi same lepotce za fante, ki so po njenem mnenju seveda predobri za naju. Kao naj bi se mogle na realna tla spustit glede tega, kaki naj bi bili sodeč po izgledu primerni fanti za naju. Midve nej bi ble po njenem za take fante, k so men al pa moji sestri všeč pregrdi.
Halo, mislm kak strš to reče svojemu otroku. Js ne štekam tega pa konc, rajš nimam nikol otrok, kot pa fda bi bla taka pizda od mtke, kot je moja mt do nas vseh. Sej tud bratu, k je tamal res cute govori, da je grd pa debiln,...Sej ne rečem, da na cajte ni ful težaški za prenašat, sam grd pa res noben ne more rečt da je, ker je tamu prov čedn dečko ratu. Punce so itaq nore nanj
Fuck men se res kr srce para, ker vidm kok je moja mt sovražno nastrojena do vseh nas. Mene ma pa itaq od vseh najbolj v želodcu, že od nekdaj. Zanjo sem vse ostalo, samo človek ne!
Prov komej čakam, da se končno že poberem od doma. Kr se pa tipov tiče pa domov itaq ne bom nikol več nobenga prpelala. Boljš, da tega stvora od babe sploh nikol ne spoznajo! Tud sestra in tamal smo si glede tega čist enaki, noben od nas nobenga noče več domov pripeljat. Js še frende, če pridejo do mene po hitrem postopku odvlečem drugam al v kak kafič, vn na sprehod... V glavnem stran od smrdeče, zajedljive vešče!
Posted 03 March 2008 - 03:44 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 March 2008 - 03:47 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 March 2008 - 04:07 PM
Al pa pr kosilu je obupna, skoz s polnimi usti gopca pa utruja (js že dolgo časa sploh ne jem več v kuhinji, ampak si hrano nosim v sobo). Pa prbija ala take salata(namesto solata), kamaroni (namesto makaroni), če pa sliš recimo na radio, une k vreme napovedujejo,k dostikrat izgovorijo ureme, je pa takoj pametna. To, da se pa ona tko blesovo in neumno izraža je pa vse vredu, ker je to pač ona. Pa tud tako, če se js al pa tamala za kako kilo zrediva ma cel kup pripomb, da kaki sva. Medtem, ko ona je pa lahko ornk zašpehana. s tem pa ni nič narobe, ker je ona že ženska srednjih let, s petimi otroci. Take bolane prjave ma non stop, pač zase lahko najde sto in en razlog, zakaj je ona lahko taka, kot je( btw, zanemarjena v nulo).A štekate kaj hočm povedat, drugi smo vsi oh in spljoh nikakvi, ona je pa boginja vesolja (saj tko se obnaša).
Mislm, js sem sama sebe prov začela že občudovat, da se mi še niso skisali možgani ob vsem tem. Mal se hecam, da ne boste misle, da sem samovšečna.
Posted 03 March 2008 - 04:56 PM
Posted 03 March 2008 - 05:56 PM
Posted 03 March 2008 - 07:03 PM
Posted 03 March 2008 - 07:54 PM
sošolka se je odločila, da se ne pogovarja več z mano (brez razloga) in ker se to najino "prepiranje" vleče že tok časa sm se kr lepo odločila, da jo ignoriram.mam 29sošolcev in to je to.če me samo še enkrat pogleda s svojim butastim pogledom ji nogo u rit porinem
ne bom lagala, da me ni prizadelo vse skupaj, ampak ej..če me ženska ignorira in me na vsake toliko časa napizdi ko psa, zakaj bi se torej trudla?
Posted 03 March 2008 - 08:14 PM
Pablo Picasso
Posted 03 March 2008 - 09:15 PM
Še skoraj nikoli nisem čutla tazga gravža do nekoga!!
Zaobljubla sm si, da se naučim mato (ker mam ostalo vse 5 in 4), da mi da tisto kurčevo 3 (za katero garam že celo sr. šolo). In pol zadnje leto urajmamo še hujšo prasico in se učiš 14 dni k kreten pa pišeš 2, najboljša ocena 3, pa še čist naravoslovni razred smo. A bi se lahko baba vprašala, da je mogoče z njo kej narobe?
Men ni jasno od kje privleče naloge!
Glih letos se je mogla tle primajat, da mi pokvar uspeh pa odbije še tistih par pik, k bi jih lahko dobila z odličnim uspehom. Ne morm drugač rečt. UNIČLA ME BO.
Posted 03 March 2008 - 09:43 PM
Voltaire
Posted 03 March 2008 - 09:51 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users