Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 February 2011 - 10:30 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 February 2011 - 10:38 AM

Posted 07 February 2011 - 10:39 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 February 2011 - 02:05 PM

Posted 07 February 2011 - 02:10 PM

Posted 07 February 2011 - 02:13 PM

Posted 07 February 2011 - 03:35 PM
Pol pa mej še forca, pa kosiu skuhat, pa urejene nohte pa kak izlet pa kej, ja dobr no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 February 2011 - 05:57 PM

Posted 07 February 2011 - 06:01 PM
Posted 07 February 2011 - 06:07 PM
Posted 07 February 2011 - 06:11 PM
Posted 07 February 2011 - 06:22 PM
Na ku*ac mi gre beseda LAJKAM.
Da.
SOVRAŽM pucanje, stepanje, sesanje, faaaaak, pa k stepaš tepihe se ti vse v glavo zapodi, vs prah, kocine, smeti, a se lah ubijm?!?!?!?!
Pol pa mej še forca, pa kosiu skuhat, pa urejene nohte pa kak izlet pa kej, ja dobr no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mhm, danes sem jaz tudi imela tovrstne aktivnosti na sporedu.
Naceloma ne sesam/stepam, ko imam ravno sveze oprane lase.

Hehe, si mislim, da, ko imas froca manj kompliciras. Ali se ti pa strga. Ali si najdes pomoc pri gospodinjskih opravilih, ceprav pri meni to ne pride v postev, da bi mi kdo drug cistil/urejal dom. In bi se potem kar naprej sprasevala ali je babura obrisala z isto krpo mizo in WC ter podobno. Nenenenene. Ali pa pomete po sredini, po kotih pa svinjarije na tone. Nenenenene.
However, kapo dol zenskam, ki jim uspeva usklajevati druzino, dom, sluzbo, cas zase, cas za moza, cas za otroke, ..........
OMG, danes mi gre na zivce vse po spisku, grrrr sitna sem. :E
Teorij zarot ni, ker je vse res.
Muhahahhahaha.
:\ :| :/
Posted 07 February 2011 - 06:40 PM
Na ku*ac mi gre beseda LAJKAM.
Enako. Na sploh mi grejo na živce te internetne kratice in okrajšave, IMO, LOL, OMFG,...
Mene pa blazno iritira, ko ljudje v vsem iščejo teorijo zarote in so nasplošno vedno proti tistemu, kar je nekako splošno sprejeto. Seveda se potem počutijo blazno inteligentne, ker so sposobni iti preko splošnega mnenja in so zelo premišljeno proti vsemu.

Hehe, to mi je pa znano. Jaz sem nekako vmes. Se strinjam, da ni za verjet vsemu, kar beremo in slišimo na tv, poročilih, ampak da nam o vsem lažejo, pa tudi ne verjamem. Ena kolegica je gledala dokumentarce Michela Moora in je potem vsa napaljena razlagala, da ji je potem kar slabo gledat poročila, češ, da je vse sama izmišljotina. Ali pa moj bivši je tako padel v teorije o chemtrails-ih, da je potem kar za vsak oblak, ki ga je videl govoril, da je to sigurno izpust iz letala.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 February 2011 - 11:38 AM
To, da se za vsako malo bolj šokantno/neverjetno sliko domneva, da je fotošop.

Saj ne rečem... veliko je tega. Ampak ni pa čisto vse, no.

Podpis. Tak masten, dvojno podčrtan.

Na K mi gre, da je skoraj vsakič v Dnevnikovem Pilotu (priloga Nedeljca) kak članek o skupini Tide. Ej, ti moroni stalno pišejo o tej skupini. Niti enega njihovega komada še nisem slišala, nikjer prebrala, da bi kje nastopali, NIČ. Pa dajte o kom drugem pisat no.

Pa, če smo že pri modi (se navezuje na poste nad mano), moram povedat, da mi gre tudi to slepo kopiranje nekih trendov blazno na živce. Ok, saj razumem, da je izbira po trgovinah res slaba in, da si ne moremo vsi privoščit dražjih stvari, ki bi morda bile malo drugačne od splošnega trenda. Ampak vseeno ne moreš navleč nečesa nase, samo zato, ker ti je všeč i n ker je trendi, brez da bi se vprašal, če ti to sploh paše.
Sploh se mi smeje, ko gre za kake punce, ki se imajo za neke poznavalke mode in dajo veliko na svoj izgled. Pol jih pa vidiš v nekih Robin Hood gležnjarjih, ki jih totalno pokvarijo postavo, skrajšajo in zadebelijo noge, pa v enem kratkem krilcu čez legice, ki tudi izpade bolj za osemletno punčko. Come on. Eni trendi res pristajajo samo "manekenkam". Bodi malo samokritičen.
Kar se tiče gležnjarjev, lahko rečem, da zares pristojijo samo eni od vseh mojih kolegic, znank in punc, ki jih navidez poznam.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 February 2011 - 11:43 AM
Posted 10 February 2011 - 11:46 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 February 2011 - 11:47 AM
Posted 10 February 2011 - 11:47 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users