Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3921 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 February 2008 - 12:58 PM

Spovedujem se, da mi bo mt upravičeno zavila vrat. Ravnokar sem ji v kopalnico prinesla goro cunj, zato ker so se v sobi in kopalnici nabirale in sedaj lona ne ve več kaj je bilo še čisto in kaj ne. Tak, da sem pol kr vse skupi prijela in vrgla v košaro za pranje.

Sram me je, da sem tak pujs in da se mi ne da več pospravlat, da mam sobo tako, kot bi vanjo treščila atomska bomba. down.gif
  • 0

#3922 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 28 February 2008 - 02:33 PM

Jedla sem bajadere. Sploh se ne morem upret tem sladkarijam down.gif
  • 0

#3923 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 February 2008 - 06:46 PM

s fotrom sva se prav spodobno opijanila pri družinskem kosilu. oops.gif paše. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3924 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2008 - 10:59 PM

En človek se mi je totalno zameril.
Ljudje so gnili.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3925 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 February 2008 - 08:25 AM

Zjutraj sem atu skuhala kavo, preden je šel v službo. Skor sem mu dala namesto sladkorja,morsko sol oops.gif . Dober, da sem to ugotovila takoj, saj so se mi kristalčki zdeli malo preveliki za sladkor laugh.gif . To se dogaja, če človek nima napisov na kozarčkih za shranjevanje. Ampak to sem lepo danes napisala in uredila. To se mi zdej ful dober zdi.
Ker sem se zbudila že pred 6 zjutraj, sem čisto pozabila, da je še jutro. Skregana sem s časom in datumi.
  • 0

#3926 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts

Posted 29 February 2008 - 09:25 AM

moj bratranec je skos, ko smo bli mali, kadar je le mogel, nagajal babici. in tko je tudi enkrat pretresel sol in sladkor in je njegov foter, ki je vsako jutro pred službo hodil k babici na kavo, dobil slano kavo. dvakrat zapored, dokler ni poštekala, kaj se je zgodilo. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3927 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 29 February 2008 - 11:41 AM

Zjutraj sem se zjokala. Ker se počutim kot Harry Potter, ki se bori proti Mrlakensteinu. Je to možno, da se nekdo, ki je akademsko izobražen, lahko spusti na tako nizek nivo? Brala sem en forum, spomnila sem se te osebe s faksa, temu sem dodala, kako me še vedno lovi za vsako besedo, da že itak več ne znam pisat. In rezultat tega je, da resnično zbiram pogum, da grem k njej v ponedeljek. Pri svojih 29 letih.
Rugelj bi itak rekel, da sem nesposobna.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#3928 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 29 February 2008 - 12:01 PM

Prej se nisem javla, ko me je kolegica klicala. Enostavno se mi ni dalo pogovarjati. huh.gif
  • 0

#3929 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 February 2008 - 12:16 PM

Bla sem na pošti in te motherfuckin' zoprne stare mame mi grejo res na živce. Niso vse take, ne me narobe zastopit, sam nekatere so pa NEMOGOČE!! Bla je pred mano v vrsti, pred njo je bla še ena in namesto, da bi se ta starka v tem času pripravla lepo, vzela ven položnice, denar in tko, je raj ful buljila v folk okrog sebe, prav nazaj je glavo obračala in me skos opazovala, pa vse naokol isto. Pol pride na vrsto in pove, da mora plačat položnice zase, za sina in za eno sosedo. Vzame položnice, pol pa se začne - mogla je najprej jih sortirat, od koga so ktere položnice, ker je rabla tri različne račune oz. je morala za vsazga posebi plačat. Išče, išče, iščeeeeeee, nakar končno najde (pomaga ji uslužbenka, ko ji razporedi po naslovih prejemnikov) in potem se to vse poračuna, nardi ji vse tak, ko je treba (je bla zlo hitr gotova), nakar mora ta gospa plačat in SPET ne ve kam je dala denar od sosede, pa če je denar v žepku denarnce njen al od sina, to spet traja v božjo mater dolgo, bla sm dobesedno že penasta okol ust. Po več kot 20 minutah se je to končno zaključlo, pred tem je pa še rabla ene 5 minut, da je pospravla vse odrezke, račune in denar, zaprla torbico in se spokala.

Ok, pač je stara in počasna (ni mela sicer glih 90 let, ampak tam nekje 70), ampak verjetno se tega tud zaveda in naj si naslednjič lepo da vsako stvar v svojo kuverto, gor napiše kaj to je, pa bo vse kul. Ne pa da mormo pol drugi čakat malodane pol ure, da ona plača par računov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3930 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18492 posts

Posted 29 February 2008 - 12:27 PM

Hehehe, Dilema, tale babičarna ne rabi pri svojih letih nič več sortirat. To zanjo ni več pomembno. Ma kar sm hotu rečt je, da je frendova babica pred 14 dnevi dopolnila 102 leti. Za darilo si je želela polet z balonom. Babica bo šla v nebo. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3931 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts

Posted 29 February 2008 - 02:36 PM

včasih bi kakšne takšne babnice, kot jih je omenila DiLeMa, kar postreljala. potem pa se spomnim, da to ni lepo in namesto tega še sama v božjo mater mečkam na šalterju/blagajni - naj še one občutijo, kako blagodejno je to za čakajoče za njimi.

frizer se je rahlo neprimerno obnašal in mi je pasalo. oops.gif

• 0

#3932 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 29 February 2008 - 10:08 PM

QUOTE(crna @ 27. 2. 2008 - 21:46) View Post

S Chandro sva prav stavile da te bo zasvojil! laugh.gif

Zakaj? mad.gif

Grem spat, neprespanosti se je nabralo. dry.gif

• 0

#3933 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 01 March 2008 - 10:44 AM

jezna, razočarana, žalostna..
sploh sem pa lena in se mi nič ne da.
  • 0
mačka figa.

#3934 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 02 March 2008 - 08:29 AM

Ne morem verjet da mi lahko najboljša kolegica naredi kaj takega. Prava hinavka. verymad.gif mad.gif ohmy.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3935 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 March 2008 - 09:13 AM

Ju3 imam milijon enih obveznosti in sestankov v šoli, že danes sem slabo spala. cry.gif
  • 0

#3936 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 March 2008 - 09:38 AM

včeraj sem se na šihtu pogovarjala z enim starejšim gospodom. pogovora si nikakor ne morem izbit iz glave...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#3937 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 02 March 2008 - 10:49 AM

oops.gif

Attached Files

• 0

#3938 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 March 2008 - 11:01 AM

baraba ohmy.gif
  • 0

#3939 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 March 2008 - 11:17 AM

QUOTE(sajk @ 29. 2. 2008 - 22:08) View Post

Zakaj? mad.gif

Grem spat, neprespanosti se je nabralo. dry.gif

Ker je blo janso iz vsega začetka kako bo. Vsem razen tebi seveda laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3940 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 02 March 2008 - 02:30 PM

Mogla bi se učit, pa kr bluzim neki, nimam volje, šla bi ven in uživala down.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)