Hvala!
Ja, jaz sem naročala pri Guessu že, eno torbico. Vse ok potekalo.
Posted 11 March 2016 - 02:36 PM
Hvala!
Ja, jaz sem naročala pri Guessu že, eno torbico. Vse ok potekalo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2016 - 05:04 PM
Posted 05 April 2016 - 09:44 AM
Kje se kupi moške športne torbe? Pa take da so praktične, ne le lepe. Nič usnja, po možnosti nepremočljiva.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 April 2016 - 09:54 AM
A majhna, za čez ramo?
mene tud zanima!
Posted 05 April 2016 - 10:59 AM
Mene pa zanima, če je katera že naročala pri Guessu? So mi všeč ene superge, samo jih v Slo in Italiji nimajo...
http://www.guess.eu/...ker/FLFUR1FAL12
Tudi take sandale bi imela, všeč so mi vse barve, samo kaj ko je vse tako drago
Že tiste superge, ne vem, če so mi še tako všeč, da bi dala toliko denarja.
JAz sem tudi že naročala. Pa prijavi se na newsleter, če nisi še, pri prvem naročilu imaš -15% na vse. (upam da je še)
Posted 05 April 2016 - 11:00 AM
Kje se kupi moške športne torbe? Pa take da so praktične, ne le lepe. Nič usnja, po možnosti nepremočljiva.
Prej bi vama rekla asos. Zdaj pa ne vem.
Posted 05 April 2016 - 11:31 AM
Morda Decathlon, zdaj ko bo v Lj.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 April 2016 - 08:11 PM
Ja, se odpre 16. 4. jaz sem pa rabila do petka.
Sem kupila v tisti trgovini bags& nevemkaj v CP. Mislim, da mu bo zelo všeč.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 May 2016 - 05:39 PM
Imela bi ene lepe, udobne, kvalitetne 'špičaste' balerinke. Klasične. Črne ali kožne barve, oz enobarvne, lahko tudi rumene, modre.. Any ideas?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 May 2016 - 08:40 PM
Vagabond ima zmeraj kakšne take .
Posted 22 July 2016 - 01:33 PM
Kje bi lahko v Ljubljani kupila takle ročno izdelan cekar/košaro?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 July 2016 - 01:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2016 - 01:47 PM
Bom pogledala. Hvala.
Posted 23 July 2016 - 11:23 PM
A je še tale torba trenutno na prodaj v Zarinih trgovinah?
Posted 08 October 2016 - 06:36 AM
Kje imajo dobro izbiro spalnih srajc, ki niso mamaste, s čudnimi vzorci in so lepo krojene?
Intimissimi, extreme intimo, h&m, Lisca nimajo.
Posted 08 October 2016 - 08:41 AM
Posted 08 October 2016 - 02:45 PM
Super, hvala za ideji
Posted 08 October 2016 - 03:07 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 October 2016 - 03:52 PM
Kaj pa Intimissimi?
Posted 13 October 2016 - 04:43 PM
Imajo zelo slabo izbiro. Sem kupila od Beti Metlika, začuda daleč najboljša.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users